Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım istedi yedim irmik helvasını zorla mı yedin misal
Yaaa azıcık bana kızın sebastian bugün iyiyim dünde diyeti bozmadım aslında sadece cuma bozdum ama off oruçta geldii inşAllah çorbalı menülerden devam
Kızmam verirsiin cnm suskun da iftarda tarçınlı süt elmayla vermiş
Tartıldım 58.1 çıktım cumadan -800 ama perşembeden +1 deliriciğimmm
-800 müthişş sen cumadan berisine bak

Artık öyle canım çizelge hazırladım kendime yaptıklarıma tik atıyorum ölçülerimi de aldım

Cherry Mom kaptanım hedef kilo revizesi yaparken 72den en az kaça çekmem gerek bi kuralı varmı?
Mesela 68e çekebilirimiym 4 kilo altına?
Hemen çekmem de 73 falan olim öyle çekerim, aklıma geldi soraym dedm
Hedefi indirirken bir kural yok canım istediğin kadar indir onu söylemeyede gerek yok
Yükseltirken sadece güncel kg ile arada yüzde 5 fark olmalı

DeryaOnDiet ortim merhaba dun menu paylasmamissin ben -200 um 73 ler olabildigince asagi cekelim. Sporlara da devam edelim. Ramazan geldigi icin if saatlerini takip etmeyecegim zaten if gibj olacak. Ramazandan sonra ife baslarim tekrar. Ben gecen yil ramazanda iyi kilo vermistim menuleri olabildigince hafif tutalim. Ramazandan yuzumuz gulerek cikalim.

Cherry Mom kaptanım nem ısrar öncesi tartilmaya fırsat bulursam atarım inşallah e mi bir de ramazanda persembe iftar öncesi bildirim yapıyorduk daha önce bu yıl da öyle mi olacak?
evet canım ben de onu merak ediyorum ne zaman paylaşım yapıcaz ramazanda? Cherry Mom canım perşembe iftar önü mü cuma mı canım?

Geçen Ramazan sahura kadar ne sporlar yapardık hatırladın mı? Adım yarışlarında son saniyeyi bile değerlendirirdik

Canım ortim güzel menü olacakmış ki akşama doğru ödül vermişsin olsun önümüze bakalım

Kız o kadar ekmeği mi donet falan yiyeydin bari o kaloriye

Boynunu büktü, arkandan ağlarım dedi yedim yoksa yieehh ben tatlı sevmem ki, hiiiccc tatlı sevilir mi(akşama iftara baklava mi alsam ki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…