- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.661
Merhaba canım HoşgeldinGünaydınlar bu günde sahur için bişey yemedim yiyemedim sadece su içtim
Kaptanim tartilmadan yarin baslayacagim insallah. Tartilmak istemiyorumNikiiii tartıda şok olmayı bekleme başlamak için kuzummm
Canım istedi yedimNaptın yapabildik mi canim?ben dün 9000de kaldım
Afiyet olsun balım da niye o kadar ekmek yediğini neyle yediğini anlayamadımekmek arası ekmek mı yedin kizzzz
Hahah sormabugün çok yorucu bı gun olacak önce canlı ders sonra kurs,sonra çocuklarımı bakicidan alıp ödev ve iftar hazırlığı ve iftara yakın da annemleri almaya gideceğim, cumadan vazgeçip bugün gelmeye karar verdiler gelsin yürüyüşler yürüyüşler bundan sonra
Yalnız sahurda tahin pekmez kasıkladım bugün, enerji lazım diyeApa nin gözü yaşlı @Anka
KızmamYaaa azıcık bana kızınsebastian bugün iyiyim dünde diyeti bozmadım aslında sadece cuma bozdum ama off oruçta geldii inşAllah çorbalı menülerden devam
-800 müthişş sen cumadan berisine bakTartıldım 58.1 çıktım cumadan -800 ama perşembeden +1 deliriciğimmm
Artık öyle canım çizelge hazırladım kendime yaptıklarıma tik atıyorum ölçülerimi de aldımCanım istedi yedimirmik helvasını zorla mı yedin misal
Kızmamverirsiin cnm suskun da iftarda tarçınlı süt elmayla vermiş
-800 müthişş sen cumadan berisine bak
Oo süper
Harika cnmArtık öyle canım çizelge hazırladım kendime yaptıklarıma tik atıyorum ölçülerimi de aldım
Uykulu olduğun için mi yiyemiyorsun canım?Günaydınlar bu günde sahur için bişey yemedim yiyemedim sadece su içtim
Hedefi indirirken bir kural yok canım istediğin kadar indir onu söylemeyede gerek yokCherry Mom kaptanım hedef kilo revizesi yaparken 72den en az kaça çekmem gerek bi kuralı varmı?
Mesela 68e çekebilirimiym 4 kilo altına?
Hemen çekmem de 73 falan olim öyle çekerim, aklıma geldi soraym dedm
Tmm canım başlada gerisi gelir sonra cesaret edersin nasılsaKaptanim tartilmadan yarin baslayacagim insallah. Tartilmak istemiyorum
Harika cnm 60lar geliyorTeşekkür ederim ❤
sana da güzel haftalar kaptancım
Benden de -200grm
71.9
evet canım ben de onu merak ediyorum ne zaman paylaşım yapıcaz ramazanda?Cherry Mom kaptanım nem ısrar öncesi tartilmaya fırsat bulursam atarım inşallah e mi bir de ramazanda persembe iftar öncesi bildirim yapıyorduk daha önce bu yıl da öyle mi olacak?
Geçen Ramazan sahura kadar ne sporlar yapardık hatırladın mı? Adım yarışlarında son saniyeyi bile değerlendirirdikDeryaOnDiet ortim merhaba dun menu paylasmamissin ben -200 um 73 ler olabildigince asagi cekelim. Sporlara da devam edelim. Ramazan geldigi icin if saatlerini takip etmeyecegim zaten if gibj olacak. Ramazandan sonra ife baslarim tekrar. Ben gecen yil ramazanda iyi kilo vermistim menuleri olabildigince hafif tutalim. Ramazandan yuzumuz gulerek cikalim.
Eee mutluluk sarhoşu olunca mutlu yuvasındaGeçmiş olsun
3 gün mü unuttun
Neyse bundan sonra unutma tartıldın mı ona göre alayım sopamı beni yorma
Tşkler canım öyle diyelim yoksa kötü hissediyorum bozdum diyeti olan oldu diyip saldırasım geliyorrBugün cıslarını yemişsin canım afiyet olsunödül diyelim buna hatta bence
Spor yok mu bu arada su vs çok güzel
Canım ortim güzel menü olacakmış ki akşama doğru ödül vermişsin olsun önümüze bakalım11.04.2021
1 bardak sirkeli limonlu su
Öğle 14:00
2 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık
Maydanoz,nane
Yarım avokado
Akşama doğruu cıss cooss boom
Kalori hesabı yaptım 1200le kaldım :))
1 bardak ıhlamur
1 sade türk kahvesi
Su
2 lt
Spor yok
Cherry Mom Mehfam M monarosaa
Kız o kadar ekmeği miCanım istedi yedimirmik helvasını zorla mı yedin misal
Kızmamverirsiin cnm suskun da iftarda tarçınlı süt elmayla vermiş
-800 müthişş sen cumadan berisine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?