Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sagol cnm,tesekkur ederim.bol bol gel de tanisalim
Günaydın kızlar ....

Sabah tartıldım kilom 72,00
Yarım kilo almışım Biliyordum böyle olacağını offf haftaya daha iyi olacağım söz veriyorum

Önceki kilom : 71,50
Şimdiki kilom : 72,00

günaydın kızlar...

bende tartıldım ve yıkıldım hüsran içindeyim...

bir tüp bebek macerası bana çok fenaya batladı nasıl vercem ben bunu yaaaaa
jujucugum,baktim 87 kilosun,4 kilo almissin,ama 83 de az degil,yakisiyordur veya boyun uzundur,anlayamadim kisacasi

yarim saat yuruyusle olmaz canim.iyice terledinmi hayir!!!slime noldu??ona devam .bu arada baslarken kilon aricak.sebepse agir oldugu icin oncesinde kasin su toplayacak.jillianda bana oyle olmustu
ve de senin meyven nerde?tabiki sacin dokulur.bol bol vitamin alman gerek.
kahvaltin cok az .az yiyerek zayiflayamazsin.limon corbasini ilk kez duyuyorum.canim menunu ogle haric pek begenmedim,.yetersin besleniyorsun.
bana da aynisi oluyor .ayrildimmi kilo aliyorum
Psikolojim bitti beya offff
Acilen bir atak yapmam lazım tavsiyesi olan varmı?
Benim içtiğim suyu denizdeki balıklar içmiyor yaaaa....
Sporu arttırayım ben acilen
canim hemen telaslanma.sen bu hafta cok sinir,stres yasadin,once kafamizin toparlanmasi lazim kilo vermek icin.vericeksin INSAALLAH.

hormonal ilaclar boyle iste.bu arada dun bir arkadasimla konusuyordum.onun da 1.den sonra bebegi olmuyormus.artik doktor da pes demis yumurtlamiyorsun.birakmis ilaclari filan.aklindan cikarmis bebek falan.uzun tedavi gormus zaten.sonra spora falan baslamis.12 kg zayiflamis.stresi falan da birakmis.sonra ramazada midesi bulaniyormus,acliktan sanmis.test yapmis sokkk,hamile.inanamamis poliklinige gitmis,kan testi o da pozitif.tahlil raporunuvunu veren genc meraktan sormus,noldu,yoksa bu bebegi istemiyormuydun,kadin kendine gelemiyormus.
kisacasi sen elinden geleni yaptin .artik TEVEKKUL ZAMANI.

aynen öyle bende egzersizimi bırakmıycam işyerindede saat başı işletmeyi gezerim hareket olur, başkada eve gidince yorgunum demiycem akşam annemin ev işlerine yardım etcem, kötü kız olmiycam o zaman belki ödül olarak zayıflarım :)

yok canım ne boyum uzun ne bu kilo bana yakışıyor.... adile naşit gibi dolanıyorum ortalarda...

bu tip hikayeleri bende duyuyorum tamam artık bıraktık düşünmüyoruz dedikleri dönemde bebek sahibi olan çiftleri.. kısmet bakalım...

eee nerde hareket orda bereket demişler... yoksa bu iş böyle yürümez...

cici kissin sen ciciii:116: .
sen de canım çok cicisin hemde sen buraya lazımsın sen olunca daha bi gaza geliyorum yaa :))
bu adile naşit lafı çok hoşuma gitti alemsinnn yaa
şimdi beybi bacaklarım öyle bi ağırıyoki 5 dk dayanabildim ondan tehlikeli olur diye dün yapmadım hala bacağım falan ağırıyo ne kadar hamlamışsam artık. Rocky gibi spor yaparken "acı yok rocky oğlum,, acı yok oğlum acı yok" diycem işe yarar belki :)) Şu kaslarımı dövücem hee yazın bi kere böyle spora gene başlamıştım baktım kilo almıyorum bıraktım bi haftaya peki seni dinleyip devam ettim slim6 ya ama kaslar suyunu kaç günde bırakır ve ben sonuçlarından ne zaman memnun olmaya başlarım canımcım :)

Son düzenleme:
regl oldum bugun davul gibiyim simdi 2 gundur de yatiyorum iyice sistim.yarin sabah gelemezsem kilom 77.7,yetisirsem yeni kilo bildirimi yaparim

canım nasılsın buldum seni inan 7 takımı çok özledim yarışmamızı arkadaşlıklarımı içim acıyor her kkyı açınca meyerse ne özlemişim ogünlerimalum hamile kaldım gruptan ayrıldım ama geri dönücem işşallah insanlara motive olsun diye yazıyorum

kızlar siz beni tanımazsınız ama ipek çok iyi tanır ben 113 kilo geliyordum 78 kadar düştüm toplar 37 kilo verdimevladım için herkeze bir sebep lazım degilmibundan önce 3 bebgimi 5 aylık kaybettim cennete gittiler bu gebeligimdede doktorum paşam en az 35 kilo vericeksin dedi eve geldim ne agladım nasıl olucakki bu :44:sonra eşim sen istersen olur dedi sag olsun sponsorum oldubireyselde 2 kere 1 oldum 1 kere 2 1 kerde 3 oldum anlıcagınız azim ederseniz veriyorsunuz ha gayret başarırsınız
ben ne pirinç ne patates yedim 1 sene boyunda sabah kahvaltısı rutin yaptım kılasik badem domates kibrit kutusu peyez peynir 5 süyah zeytin yeşil çay ve 5 bir arada çayı karıştırım2 bardaklık kupama koyum içtim 3 litre suyu ihmal etmedim 1 saat geliş 1 saat gidiş olmak üzere yürüyüş yaptım arada plateste yaptım öylenleri tavuk gögsünü filito kestirim 2 parça onu yedim birgüm brokoli kereviz brüksel lahansaı tavugu buhar aparATIFIMA KOYUM YEDİM 2 BARDAK AYRANLA ÇAVDAR TÜKETTİM AKŞAM ÇORBA 4 YEMEK KASIGI SULARI SÜZÜLMÜŞ SEBZE YEMEGİ SALATA YEDİM YASAKLARI YAPMADIM ARADA KAÇAMAKLARI SAYMAZSAKİNSAN İNAT DERSE SABIR EDERSE İNANIN VERİYOR HADİ GÖRÜYÜM SİZLERİ AZİM EDİN 7 TAKIM BENİM HAYATIMI ÇOK DEGİŞTİRDİ ONUN DESTEGİ BENİM AZMİM OLMASA NERDE VERİRDİM CUMA GÜNLERİNİ İPLE ÇEKİYORDUM AY FAZLA YERİN ARKADAŞLARA NE DERİM VS ÖYLE BÖYLE KİLO VERDİM DARISI BAŞINIZA ŞİMDİ DİCEKSİNİZ HAMİLESİN KİLO ALDINMI SÖYLÜYÜM 81-700HAMİLE KALDIM 83 KİLOYUM ÇÜNKÜ KİLO ALMAM YASAK
BAKALIM SAG SAGLİM DOGUM EDENE KADR NE KA KİLO ALICAM VARSIN ALAYIM GENE VERİRİM İŞŞALLAH BENDE BU AZİM HIRS OLUNCA ŞİMDİ AKLIMDAN DİYORUM AH PAŞA DAHA ÖNCE NEDEN KİO VERMEDİN İNANIN GÖRENLER BENİ TANIYAMIYOR KİLO AZ ALAYIM MORALİM BOZULUYORDU ŞİMDİ HAMİLEYİM GEÇEN EŞİME DİYORUM KİO ALMIŞM BAKSANA DESEMDE NE KİLOSU O BEBK DİYOR RABBİM OLMAYANLARD NASİP ETSİN İŞŞALLAH EVLADIMA KAVUŞUUM DİYE 67 GÜNDÜR YATAKTA YATIYORUM HİÇ AYAGA KALKMIYORUM ÇÜNKÜ GEBELİGİM ÇOK RİSKLI KAYBETME OLASILIGIM VAR RABBİM ÖMÜR VERSİN KARNIMDAKİNE NE DİYİM HAYIRLI KİLO VERMELER BU ARDA CUMANIZ MUBREK OLSUN

şimdi işletmeyi gezemey gidiyorum saat başı geldi, beş dkya dönerim :)

Aynen JUJU yaaaaa çıldırcam ne bu yaa
Azmettikçe vermek için geri geliyor bunlar

o zaman jujucugum,senin bayagi kilo vermen lazim.
hemde çokkkkk yolum uzun....

iyide canım hamladım diye spon bırakılmaz ki devam edeceksin ki hamlaman daha çabuk geçsin.. sakın ha bırakayım deme akşam devam...

valla tebrik ederim az değil verdiğiniz kilo ve şu yaşadığınız süreç de kolay değil.. ama sonunda mutlu bir kucaklama olduğu için olsa gerek insan dayanıyor ... umarım sağlıkla bu bebeğinizi kucağınıza alırsınız...

ve hikayeniz umarım bizim gili kendinden geçmiş fazlalık taşıyan hatunyara etki eder

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım :)) hikayesini paylaşan arkadaşa sonsuz teşekkürler çok iyi motive etti bebeğine kavuşması temennisiyle :) bide jujucum hamladım diye bırakmıyorum kas yırtılmasından korkuyorum ama bugünden yine devam edicem yani

işletmeyi gezdim yine yeşil çayımıda aldım yanıma değmeyin keyfime

kızlar hemen kilomu bildirip çıkacağım daha sonra tekrar uğrarım inallah
bayram öncesi kilom 57.9
pazartesi 58.5
bugün ise 58.2

ben batırdım resmen çok özür diliyorum hepinizden

***5.Takım 332. Etap***
erigim ( 59,60 / 58,70 / 0,45 / % 0,76 ) İzne ayrıldı
ipekyol51 ( 75,80 / 77,70 / -0,95 / % -1,25 )
toplight ( 69,70 / 72,50 / -1,40 / % -2,01 )
maymunarmut ( 77,40 / 78,50 / -0,55 / % -0,71 ) Nick değişikliği
esrasi ( 66,60 / 67,70 / -0,55 / % -0,83 )
zargarpur ( 68,50 / 67,60 / 0,45 / % 0,66 )
tuğba-serdar ( 71,50 / 72,00 / -0,25 / % -0,35 )
ebyar ( 57,90 / 58,20 / -0,15 / % -0,26 )
elsia ( 61,20 ) Paylaşım yetersizliği diskalifiye
dagyolu ( 65,50 / 65,30 / 0,10 / % 0,15 )
*JUJU* ( 83,00 / 87,10 / -0,68 / % -0,82 ) 326. Etapta izne ayrıldı kilosu 6'ya bölündü

5.TAKIM ORTALAMASI ( -0,42 )[

Son düzenleme:
kızlar hemen kilomu bildirip çıkacağım daha sonra tekrar uğrarım inallah
bayram öncesi kilom 57.9
pazartesi 58.5
bugün ise 58.2

ben batırdım resmen çok özür diliyorum hepinizden

boşver takma, bu hafta batırmayan yokkki

***5.Takım 332. Etap***
erigim ( 59,60 / 58,70 / 0,45 / % 0,76 ) İzne ayrıldı
ipekyol51 ( 75,80 / 77,70 / -0,95 / % -1,25 )
toplight ( 69,70 / 72,50 / -1,40 / % -2,01 )
maymunarmut ( 77,40 / 78,50 / -0,55 / % -0,71 ) Nick değişikliği
esrasi ( 66,60 / 67,70 / -0,55 / % -0,83 )
zargarpur ( 68,50 / 67,60 / 0,45 / % 0,66 )
tuğba-serdar ( 71,50 / 72,00 / -0,25 / % -0,35 )
ebyar ( 57,90 / 58,20 / -0,15 / % -0,26 )
elsia ( 61,20 ) Paylaşım yetersizliği diskalifiye
dagyolu ( 65,50 / 65,30 / 0,10 / % 0,15 )
*JUJU* ( 83,00 / 87,10 / -0,68 / % -0,82 ) 326. Etapta izne ayrıldı kilosu 6'ya bölündü

5.TAKIM ORTALAMASI ( -0,42 )

offf çok kötü yaaa
herhalde bu sonuçla biz sonuncu oluruz

arkadaşlar dün okulda olduğum için akşamda eve çok geç geldiğim için nete giremedim
ayran detoksunu da 1 gün yapabildim 2.günü sabahı tansiyonum düştü çok fena ve bırakmak zorunda kaldım ondan da bi şey çıkmadı
bu hafta resmen diplerdeyim
çok fena moralim bozuldu

ayran detoksu nasıl bişey ki :44:

Son düzenleme:
ayran detoksu nasıl bişey ki :44:
canım tuzsuz 2 litre kadar ayranın içine haşlanmış yeşil mercimek nohut bulgur koyuyorsun 4 er kaşık
2 tane de salatalık rendeliyorsun
sabah normal kahvaltını yapıp ondan sonra 12de başlayarak 2 saat arayla akşam 22ye kadar bir kase bu karışımdan içiyorsun ama başka bir şey yemiyorsun su ve bitki çayı serbest sadece
2 gün yapılıyor ve 2 günde 2 kilo verdirdiği söyleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…