- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.001
benim hazır yemeklerde çarşambaya kadar gelmeyecek, onlar da bayram yapıyolar tabi, inşallah ben bayram diye sapıtmam ayyyy çok korkuyorum, 64 lü rakamı hazır görmüşken, üstüne katmak istemiyorum
Allahım koru beni kilo aldırıcı yemeklerden, içmeklerden, tatlılardan, tuzlulardan.... Amin
benim menuler oldukca kotu...
et tavuk midemi bulandiriyor artik..kiyma en azindan yiyebiliyorum
sut yogurt zaten sevmem simdi bi de gaz yapiyor bebrkte icmiyorum onun yerinevpeynir cok yiyorum
merhaba kızlar yüzeysel okudum geçmişi hasta olanlara sağlık moralsiz olanlara moral mutlu olanlarada daha çok mutlu olmalarını diliyorum
Kolay gelsin Dilacım.
canım takımım hepinizeee kocaman sevgiler ve teşekkürlerr
bayramdan sonra bomba gibi gelecegım 1 aylık squat/mekik/plank ve beş gunde beş kılo diyetıyleeeee
etüte g,idiyorum öptüm sizi.
kızlaaarrrr akşama şehir dışından yemekli misafirim olacak çıldırmış durumdayım.yabancı değil ağabeyim ve eşi ama son dakika haber alınca iki ayak girdi bi pabuca...fırsat bulursam gelirim yine öptüm herkesi
tamam canım luci buralarda meltem de sürekli buralarda ona da bir sorarızKaptanım, ben de anlamıyorum ki niye böyle oluyor. Hep daha da arttırıyor ilacı.
nereye kadar acaba?
Takım konusunda da, seve seve burada olurum ama internete ve elektriğe hiç güvenemiyorum.
O neden ile birisi daha olmalı garanti.
Haftada 2-3 gün elektrikler gidiyor burada.
İnternet de sorunlu.
Hoş bu sefer çözdüğümüze inanıyorum interneti ama yine de belli olmuyor tabi ki.
tamam tatlım bizde yarın sabah yola çıkıyoruz haftaya cuma bildirim olacak özellikle güneş ve cumbo kızlar kg verme durumuna göre listeye gireceksiniz bayramda sakın kg almayın ona görearkadaşlar yarın tatil olma durumu var, evde de pek giremiyorum yarın kilo bildirimi yapılmayacak ama değil mi ?
haftaya cuma yapıcaz
kızlaaarrrr akşama şehir dışından yemekli misafirim olacak çıldırmış durumdayım.yabancı değil ağabeyim ve eşi ama son dakika haber alınca iki ayak girdi bi pabuca...fırsat bulursam gelirim yine öptüm herkesi
Slm kızlar ben öyle sıkıştım ki anlataman.temizlik akşam yemek ütü çocuk duş vs vs aynı lucim gibi. Yazdıklarınızı okudum ama cevap veremiyorum affedin. Bugün hiç yazamıcam belki akşam yazarım. Zaten şarjım yok ve zamanım yok canlarım.
Dün kızartma yedim ahh yemeseydin. Şimdi tartıldım ve 1 haftada tam 1,5 kg vermişim. Yemeseydim 1,8 kg falan verirdim çok pişmanım.öptüm hepinizi gece yazıcam inşallah
64.7 den 63.2 ye düşmüşüm.
tatlım sakın böyle yapma bugün uğraşıyorsun gecti gitti merak etme sen işleri hallet yeterSlm kızlar ben öyle sıkıştım ki anlataman.temizlik akşam yemek ütü çocuk duş vs vs aynı lucim gibi. Yazdıklarınızı okudum ama cevap veremiyorum affedin. Bugün hiç yazamıcam belki akşam yazarım. Zaten şarjım yok ve zamanım yok canlarım.
Dün kızartma yedim ahh yemeseydin. Şimdi tartıldım ve 1 haftada tam 1,5 kg vermişim. Yemeseydim 1,8 kg falan verirdim çok pişmanım.öptüm hepinizi gece yazıcam inşallah
64.7 den 63.2 ye düşmüşüm.
güneş cim gayet güzel kayıtlara 66 olarak almışım seni 1,2 kg 1 haftada haftaya 1 kg daha gitsin bak :)tebrik ederim şimdi iyice kıskandım seni, ay bunu gördüm iyi oldu, bayramda ağzımı bıçak açmaz şimdi
ben de 64.800 çıktım haftaya cuma bunun da altına inicem,
hu huuu kaptanım coştun bakıyorumgüneş cim gayet güzel kayıtlara 66 olarak almışım seni 1,2 kg 1 haftada haftaya 1 kg daha gitsin bak :)
tamam canım luci buralarda meltem de sürekli buralarda ona da bir sorarız
tamam tatlım bizde yarın sabah yola çıkıyoruz haftaya cuma bildirim olacak özellikle güneş ve cumbo kızlar kg verme durumuna göre listeye gireceksiniz bayramda sakın kg almayın ona göre
boşver tatlım yabancı değilmiş nasıl olsa bir çorba yaparsın bir salata bir de et yemeği akşama daha çook var sende çocuk olmayınca zaten evin derli toplu olur ev toplama derdi olmaz benim gibi :)
ben ramazanda işten çıkıp hiç yemeğim olmadan iftara 2 saat içinde çok yemek hazırladım sende de o potansiyeli görüyorum sende yaparsın
tatlım sakın böyle yapma bugün uğraşıyorsun gecti gitti merak etme sen işleri hallet yeter
kızlar bu arada eski mesajlarımı tarattım da 5 eylülde regli olmuşum neyse iyi bende geçti mi acaba demiştim içim rahatladı
kızlar teşekkür ederim.... uğraşıyorum vallahi...
kaptancım bakıyoorum paniklemişsin tatlımbelki 3. kız olur şekerim korkma bu kadar :)))
bu arada bayramda buralarda olamayacağım hatta yarın da olamayabilirim, şimdiden hepinizin bayramını kutlarım fıstıklar...
istikrarınız şahane kızlar maşallah hepinize... bugün de 68 dim..bayrama 68 ile girip 71 ile çıkmayı planlamaktayım zira bu bayram oldukça yemeli-içmeli ve hareketli geçecek
ben bugünkü menümü de yazıyım yarından bende emin değilim girip girememekte
sabah : sade galete dereotlu labne 2 çeri domates çeyrek salatalık
ara: kavun
öğle : türlü + közde patlıcan salatası + yoğurt
ara: minnacık bir tahinli kurabiye (alınca çok güldüm, elimin içinde kayboldu o derece yani )
akşam: etli kuru fasulye + taze baharatlı kuru fasulye
2 lt su
ahhh sorma bebişim ben de önceden haber verilmesi taraftarıyım sakin sakin yapmalıyım hazırlığımı ...ama arada olabiliyor maalesef böyle durumlar....dikkat et be kuzum kendine...fix önerimi tekrarlıyorum: tavuk syu çorba, mideye... viks: göğüse ve ayak aldına... ve teraflu fort... acil şifalar dilerim kuzuuummmmLucim, çok yakın da olsa ben son anda haber verilmesini pek sevmiyorum.
Rahatça hazırlanayım, misafirlerim de memnun olsun, ben de.
Ufaktan bir korktun sanırım kaptanım.
3. çocuk korkutuyor değil mi?
Şimdiden iyi bayramlar Lucim.
Bol bol eğlen.
Ben hasta geçireceğim anlaşılan bayramı.
yok be kuzum vücut verdikçe korumaya geçiyor... benim yaptığım spporla her gün 1 kuzu yese yine de 1 gram oynar insan, bana baksana 4 aydır aynı yerde sayıyorum yemememe rağmen ve deli spora karşın... vücuut gardıını alıyor herhalde, öldürecek bu deli beni deyip depo mu yapıyor anlamadım kiTeşekkür ederim arkadaşlar bayramdan sonra insallah 61 olmak istiyorum 2 kilo versem süper olucak.
Bi yandan da aceba ben hasta miyim diye düşünüyorum.çok çabalıyorum düşmek için çok yooruluyorum o ayrı ama bilemedim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?