Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu kadar güzel giderken aman bozma Güneş.

benim menuler oldukca kotu...
et tavuk midemi bulandiriyor artik..kiyma en azindan yiyebiliyorum
sut yogurt zaten sevmem simdi bi de gaz yapiyor bebrkte icmiyorum onun yerinevpeynir cok yiyorum

Peynir gayet güzel.
Bebeğin için elbette ye ama sağlıklı besinlere yönel.
Sonuçta aldığın zararlı şekerler, bebeğine de zarar.

kızlaaarrrr akşama şehir dışından yemekli misafirim olacak çıldırmış durumdayım.yabancı değil ağabeyim ve eşi ama son dakika haber alınca iki ayak girdi bi pabuca...fırsat bulursam gelirim yine öptüm herkesi

kolay gelsin canım yaptığın yemekleri misafirlerin yesin, sen yine istikrarını bozma

tamam canım luci buralarda meltem de sürekli buralarda ona da bir sorarız

arkadaşlar yarın tatil olma durumu var, evde de pek giremiyorum yarın kilo bildirimi yapılmayacak ama değil mi ?

haftaya cuma yapıcaz
tamam tatlım bizde yarın sabah yola çıkıyoruz haftaya cuma bildirim olacak özellikle güneş ve cumbo kızlar kg verme durumuna göre listeye gireceksiniz bayramda sakın kg almayın ona göre

boşver tatlım yabancı değilmiş nasıl olsa bir çorba yaparsın bir salata bir de et yemeği akşama daha çook var sende çocuk olmayınca zaten evin derli toplu olur ev toplama derdi olmaz benim gibi :)
ben ramazanda işten çıkıp hiç yemeğim olmadan iftara 2 saat içinde çok yemek hazırladım sende de o potansiyeli görüyorum sende yaparsın

yaa kızlar gecen ay ne zaman regli olduğumu hatırlayamadım iyi mi? sanki bu aralardı kafam karıştı

Slm kızlar ben öyle sıkıştım ki anlataman.temizlik akşam yemek ütü çocuk duş vs vs aynı lucim gibi. Yazdıklarınızı okudum ama cevap veremiyorum affedin. Bugün hiç yazamıcam belki akşam yazarım. Zaten şarjım yok ve zamanım yok canlarım.
Dün kızartma yedim ahh yemeseydin. Şimdi tartıldım ve 1 haftada tam 1,5 kg vermişim. Yemeseydim 1,8 kg falan verirdim çok pişmanım.öptüm hepinizi gece yazıcam inşallah
64.7 den 63.2 ye düşmüşüm.

Eklentiler

• image.webp
    198,7 KB · Görüntüleme: 46

tebrik ederim şimdi iyice kıskandım seni, ay bunu gördüm iyi oldu, bayramda ağzımı bıçak açmaz şimdi

ben de 64.800 çıktım haftaya cuma bunun da altına inicem,

tatlım sakın böyle yapma bugün uğraşıyorsun gecti gitti merak etme sen işleri hallet yeter

kızlar bu arada eski mesajlarımı tarattım da 5 eylülde regli olmuşum neyse iyi bende geçti mi acaba demiştim içim rahatladı

tebrik ederim şimdi iyice kıskandım seni, ay bunu gördüm iyi oldu, bayramda ağzımı bıçak açmaz şimdi

ben de 64.800 çıktım haftaya cuma bunun da altına inicem,
güneş cim gayet güzel kayıtlara 66 olarak almışım seni 1,2 kg 1 haftada haftaya 1 kg daha gitsin bak :)

kaptancım hiiç merak etme, kilo vererek bende takımı kalkındıranlardan olacağım
en kötü 64,8 aşağısı için uğraşıcam

Teşekkür ederim arkadaşlar bayramdan sonra insallah 61 olmak istiyorum 2 kilo versem süper olucak.
Bi yandan da aceba ben hasta miyim diye düşünüyorum.çok çabalıyorum düşmek için çok yooruluyorum o ayrı ama bilemedim simdi

güneş cim gayet güzel kayıtlara 66 olarak almışım seni 1,2 kg 1 haftada haftaya 1 kg daha gitsin bak :)
hu huuu kaptanım coştun bakıyorum

kiloları alırken öyle oluyor da verirken inletiyor insanı valla, 40 tan sonra öyle hemencecik nerdeee

ama bak bu kilonun üzerine çıkmıycam en kötü 1,200 'ü garanti ediyorum gel anlaşalım

kızlar teşekkür ederim.... uğraşıyorum vallahi...

kaptancım bakıyoorum paniklemişsin tatlım belki 3. kız olur şekerim korkma bu kadar :)))

bu arada bayramda buralarda olamayacağım hatta yarın da olamayabilirim, şimdiden hepinizin bayramını kutlarım fıstıklar...

istikrarınız şahane kızlar maşallah hepinize... bugün de 68 dim..bayrama 68 ile girip 71 ile çıkmayı planlamaktayım zira bu bayram oldukça yemeli-içmeli ve hareketli geçecek

ben bugünkü menümü de yazıyım yarından bende emin değilim girip girememekte

sabah : sade galete dereotlu labne 2 çeri domates çeyrek salatalık

ara: kavun

öğle : türlü + közde patlıcan salatası + yoğurt

ara: minnacık bir tahinli kurabiye (alınca çok güldüm, elimin içinde kayboldu o derece yani )

akşam: etli kuru fasulye + taze baharatlı kuru fasulye

2 lt su

Lucim, çok yakın da olsa ben son anda haber verilmesini pek sevmiyorum.
Rahatça hazırlanayım, misafirlerim de memnun olsun, ben de.

Tamamdır kaptanım.
Neredesiniz bayramda?

Ufaktan bir korktun sanırım kaptanım.
3. çocuk korkutuyor değil mi?

Şimdiden iyi bayramlar Lucim.
Bol bol eğlen.
Ben hasta geçireceğim anlaşılan bayramı.

Afiyet olsun Güneş.
Akşamı anlayamadım ama ..

Afiyet olsun Güneş.
Akşamı anlayamadım ama ..[/QUOTE]

tam bombayım dimi

valla yazdığımdan bende anlayamadım taze baharatlı bulgur demek istedim

ahhh sorma bebişim ben de önceden haber verilmesi taraftarıyım sakin sakin yapmalıyım hazırlığımı ...ama arada olabiliyor maalesef böyle durumlar....dikkat et be kuzum kendine...fix önerimi tekrarlıyorum: tavuk syu çorba, mideye... viks: göğüse ve ayak aldına... ve teraflu fort... acil şifalar dilerim kuzuuummmm

ben de menümü yazayım ama bugün mutfak geç kapanacak misafirden ötürü...

bu gün beslenmeyi azıcık unutmuşum az önce atıştırdım bir şeyler..

sabah: 1/2 fincan süt ile 1 kk dan küçük peynir

öğleden sonra: 1 tatlıı tabağı bulgur pilavı + 1 kaşık z.yağlı taze fasulye

akşam : bulgur, taze fasulye, salata ve cacık yemeyi düşünmekteyim planım aksamazsa...

misafirlerim akşam döneceği için alkol alınmamasını planlamaktayım...

spor: 14.000 adım oldu bugün akşam olmayaccağı için...5 dk plank egzersizi
su:2,5 litre

kızlar tekrar yazamayabilirim

hepinizin bayramını kutluyorum
güzel ve kaçamaksız bir bayram geçirmenizi dilerim, önümüzdeki hafta bende artık resmi olarak takımlı olurum heralde dimi kaptancım

bye bye

yok be kuzum vücut verdikçe korumaya geçiyor... benim yaptığım spporla her gün 1 kuzu yese yine de 1 gram oynar insan, bana baksana 4 aydır aynı yerde sayıyorum yemememe rağmen ve deli spora karşın... vücuut gardıını alıyor herhalde, öldürecek bu deli beni deyip depo mu yapıyor anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…