- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.021
evet canim biyorum..ben zaren hep boyle ssgliksuz şeyleri yiyorum..burada bulunma amaclarimdan biri de bu saglikli beslenmeyi ogrenmek..bayram sonrası luste yapip yiycem yoksa beceremiyorumBu kadar güzel giderken aman bozma Güneş.
Peynir gayet güzel.
Bebeğin için elbette ye ama sağlıklı besinlere yönel.
Sonuçta aldığın zararlı şekerler, bebeğine de zarar.
kolay grlsin tatlımkızlaaarrrr akşama şehir dışından yemekli misafirim olacak çıldırmış durumdayım.yabancı değil ağabeyim ve eşi ama son dakika haber alınca iki ayak girdi bi pabuca...fırsat bulursam gelirim yine öptüm herkesi
daha ne olsun canimm 300 gramin pesine dusme olur o kadarSlm kızlar ben öyle sıkıştım ki anlataman.temizlik akşam yemek ütü çocuk duş vs vs aynı lucim gibi. Yazdıklarınızı okudum ama cevap veremiyorum affedin. Bugün hiç yazamıcam belki akşam yazarım. Zaten şarjım yok ve zamanım yok canlarım.
Dün kızartma yedim ahh yemeseydin. Şimdi tartıldım ve 1 haftada tam 1,5 kg vermişim. Yemeseydim 1,8 kg falan verirdim çok pişmanım.öptüm hepinizi gece yazıcam inşallah
64.7 den 63.2 ye düşmüşüm.
hadi insallah süper gudiyorsintebrik ederim şimdi iyice kıskandım seni, ay bunu gördüm iyi oldu, bayramda ağzımı bıçak açmaz şimdi
ben de 64.800 çıktım haftaya cuma bunun da altına inicem,
günes cim sen kaç yaşındasin ki en yaşlınız benim burda 43 yaş olaraktan :)hu huuu kaptanım coştun bakıyorum
kiloları alırken öyle oluyor da verirken inletiyor insanı valla, 40 tan sonra öyle hemencecik nerdeee
ama bak bu kilonun üzerine çıkmıycam en kötü 1,200 'ü garanti ediyorum gel anlaşalım
yok kız ne 3. sü 40ında 2. yi doğurup zaten bi delilik yapmışım bi de 3 mü büyük konuşmayayım ama tövbekızlar teşekkür ederim.... uğraşıyorum vallahi...
kaptancım bakıyoorum paniklemişsin tatlımbelki 3. kız olur şekerim korkma bu kadar :)))
bu arada bayramda buralarda olamayacağım hatta yarın da olamayabilirim, şimdiden hepinizin bayramını kutlarım fıstıklar...
istikrarınız şahane kızlar maşallah hepinize... bugün de 68 dim..bayrama 68 ile girip 71 ile çıkmayı planlamaktayım zira bu bayram oldukça yemeli-içmeli ve hareketli geçecek
Lucim, çok yakın da olsa ben son anda haber verilmesini pek sevmiyorum.
Rahatça hazırlanayım, misafirlerim de memnun olsun, ben de.
Tamamdır kaptanım.
Neredesiniz bayramda?
Ufaktan bir korktun sanırım kaptanım.
3. çocuk korkutuyor değil mi?
Şimdiden iyi bayramlar Lucim.
Bol bol eğlen.
Ben hasta geçireceğim anlaşılan bayramı.
Afiyet olsun Güneş.
Akşamı anlayamadım ama ..
teşekkürler fıstık, dikkat et kendine :)yarindan itivaren kimse ugramayacak galiba topige..
hepinizin bayramini kutluyorum canlar. .
günes cim sen kaç yaşındasin ki en yaşlınız benim burda 43 yaş olaraktan :)
yok kız ne 3. sü 40ında 2. yi doğurup zaten bi delilik yapmışım bi de 3 mü büyük konuşmayayım ama tövbe
hm cim bursadayız bu bayramda evet bu arada küçük çaplı bir korku hissetmedim desem yalan olur
bu arada ben de cepten uğramaya çalışırım ama hepinizin bayramı kutlu olsun şimdiden
Ay allahtan en yaşlı değilim
27 aralıkta 41 oluyorum şekerim, 41 yaşımda 41 kere maşallah dedirticem cümle aleme
hoşçakalın
Afiyet olsun Güneş.
Akşamı anlayamadım ama ..
ahhh sorma bebişim ben de önceden haber verilmesi taraftarıyım sakin sakin yapmalıyım hazırlığımı ...ama arada olabiliyor maalesef böyle durumlar....dikkat et be kuzum kendine...fix önerimi tekrarlıyorum: tavuk syu çorba, mideye... viks: göğüse ve ayak aldına... ve teraflu fort... acil şifalar dilerim kuzuuummmm
ben de menümü yazayım ama bugün mutfak geç kapanacak misafirden ötürü...
bu gün beslenmeyi azıcık unutmuşum az önce atıştırdım bir şeyler..
sabah: 1/2 fincan süt ile 1 kk dan küçük peynir
öğleden sonra: 1 tatlıı tabağı bulgur pilavı + 1 kaşık z.yağlı taze fasulye
akşam : bulgur, taze fasulye, salata ve cacık yemeyi düşünmekteyim planım aksamazsa...
misafirlerim akşam döneceği için alkol alınmamasını planlamaktayım...
spor: 14.000 adım oldu bugün akşam olmayaccağı için...5 dk plank egzersizi
su:2,5 litre
kızlar tekrar yazamayabilirim
hepinizin bayramını kutluyorum
güzel ve kaçamaksız bir bayram geçirmenizi dilerim, önümüzdeki hafta bende artık resmi olarak takımlı olurum heralde dimi kaptancım
bye bye
Hadi bakalım Cumbocum.evet canim biyorum..ben zaren hep boyle ssgliksuz şeyleri yiyorum..burada bulunma amaclarimdan biri de bu saglikli beslenmeyi ogrenmek..bayram sonrası luste yapip yiycem yoksa beceremiyorum
kolay grlsin tatlım
daha ne olsun canimm 300 gramin pesine dusme olur o kadar
hadi insallah süper gudiyorsin
yok kız ne 3. sü 40ında 2. yi doğurup zaten bi delilik yapmışım bi de 3 mü büyük konuşmayayım ama tövbe
hm cim bursadayız bu bayramda evet bu arada küçük çaplı bir korku hissetmedim desem yalan olur
bu arada ben de cepten uğramaya çalışırım ama hepinizin bayramı kutlu olsun şimdiden
aamannn be kızlarrr bayram gelmiş hoş gelmişşşş senede 2 defa...yiyin için gezin tozun mutlu olun be ya :) hep mi bu :) kasmayın bakem...
İnşallah canım bence dikkat edersen inersin.tebrik ederim şimdi iyice kıskandım seni, ay bunu gördüm iyi oldu, bayramda ağzımı bıçak açmaz şimdi
ben de 64.800 çıktım haftaya cuma bunun da altına inicem,
Gündüz çok yoğundum geçti şükür. Hayırdır kaptan bebek mi ?tatlım sakın böyle yapma bugün uğraşıyorsun gecti gitti merak etme sen işleri hallet yeter
kızlar bu arada eski mesajlarımı tarattım da 5 eylülde regli olmuşum neyse iyi bende geçti mi acaba demiştim içim rahatladı
Canım iyi bayramlar sana umarım iyi vakit geçirirsin.kızlar teşekkür ederim.... uğraşıyorum vallahi...
kaptancım bakıyoorum paniklemişsin tatlımbelki 3. kız olur şekerim korkma bu kadar :)))
bu arada bayramda buralarda olamayacağım hatta yarın da olamayabilirim, şimdiden hepinizin bayramını kutlarım fıstıklar...
istikrarınız şahane kızlar maşallah hepinize... bugün de 68 dim..bayrama 68 ile girip 71 ile çıkmayı planlamaktayım zira bu bayram oldukça yemeli-içmeli ve hareketli geçecek
Ooohhh kuru fasülyeler afiyet olsun canım.ben bugünkü menümü de yazıyım yarından bende emin değilim girip girememekte
sabah : sade galete dereotlu labne 2 çeri domates çeyrek salatalık
ara: kavun
öğle : türlü + közde patlıcan salatası + yoğurt
ara: minnacık bir tahinli kurabiye (alınca çok güldüm, elimin içinde kayboldu o derece yani )
akşam: etli kuru fasulye + taze baharatlı kuru fasulye
2 lt su
Maşallah canım ve bir soru kk dan küçük peynir ne demek yani kk nedir?ben de menümü yazayım ama bugün mutfak geç kapanacak misafirden ötürü...
bu gün beslenmeyi azıcık unutmuşum az önce atıştırdım bir şeyler..
sabah: 1/2 fincan süt ile 1 kk dan küçük peynir
öğleden sonra: 1 tatlıı tabağı bulgur pilavı + 1 kaşık z.yağlı taze fasulye
akşam : bulgur, taze fasulye, salata ve cacık yemeyi düşünmekteyim planım aksamazsa...
misafirlerim akşam döneceği için alkol alınmamasını planlamaktayım...
spor: 14.000 adım oldu bugün akşam olmayaccağı için...5 dk plank egzersizi
su:2,5 litre
İyi bayramlar canımkızlar tekrar yazamayabilirim
hepinizin bayramını kutluyorum
güzel ve kaçamaksız bir bayram geçirmenizi dilerim, önümüzdeki hafta bende artık resmi olarak takımlı olurum heralde dimi kaptancım
bye bye
Evet aynen bende 60 dan sonra zor veririmyok be kuzum vücut verdikçe korumaya geçiyor... benim yaptığım spporla her gün 1 kuzu yese yine de 1 gram oynar insan, bana baksana 4 aydır aynı yerde sayıyorum yemememe rağmen ve deli spora karşın... vücuut gardıını alıyor herhalde, öldürecek bu deli beni deyip depo mu yapıyor anlamadım ki
Canım 300 gr diyorsun ama bu öyle bir şey ki her gün zincirleme gidiyor...kaçırmamak lazım yani...evet canim biyorum..ben zaren hep boyle ssgliksuz şeyleri yiyorum..burada bulunma amaclarimdan biri de bu saglikli beslenmeyi ogrenmek..bayram sonrası luste yapip yiycem yoksa beceremiyorum
kolay grlsin tatlım
daha ne olsun canimm 300 gramin pesine dusme olur o kadar
hadi insallah süper gudiyorsin
İyi bayramlar canım ben uğrucamyarindan itivaren kimse ugramayacak galiba topige..
hepinizin bayramini kutluyorum canlar. .
Ben de 29 yaşındayımgünes cim sen kaç yaşındasin ki en yaşlınız benim burda 43 yaş olaraktan :)
Evet canım haklısın neşe dolu bir bayram olsunaamannn be kızlarrr bayram gelmiş hoş gelmişşşş senede 2 defa...yiyin için gezin tozun mutlu olun be ya :) hep mi bu :) kasmayın bakem...
Afiyet olsun Meltemcim.Akşam yemeğinde balık yedim arkadaşlar
Ben bayramda girerim buraya arada bir şeyler yazarım arkadaşlar.
günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
77.0 kilodan 76ya inmiş vaziyetteyımmmmmm. ama bayramdn sonra 80 olarak dönebilirim:
lucimin dedigi gibi kasmak yokk :)
buyuklerimin ellerinden öpüyorum ki en kcuk benım zaten gözlerinden öpecegim kimse yok
nice mutlu huzurlu sağlıklı bayramlar dilerim. gönül isterdi bayram sabahı sabahın köründeee geleyim harçlığınızı alayımama olmyor maleseeef arefe gunu bıle deneme sınav koymuş etüt ZALIMLAR
görüşmek dilegiyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kendınıze cici bakın
Gunaydınlarr
Kızlar şimdi yola çıktık bu arada sabah regli oldum ağrılarla bayramı karşılayacağım artık hm cim 3. Cocuk sorun değil de o da erkek olursa sıkıntı güneş cim 41 kete maşallah sana da
Meltem cim sen ve hm buraşardaymışsınız bende fırsat bulursam uğrarım Dilan çım canım senin geleceğin için önemli tatlım çalış boşver
Tam 2 kg vermişim. Ama bu saate kadar kahvaltı yapmadım ve biraz spor yaptım :)
2 kg vericem dedim ve verdim. Çünkü ben günlük tartılıyorum ve hedefim günlük 300 gr.bundan sonra artık veremem zaten.çok uğraştım bu hafta bu kiloyu vermek için.yaşamadım diyebilirim. 60 dan sonra artık biraz korumaya giricem.yoruldum walla. Şu yarışamada 1. olalım bir şey istemiyorum.
Hepinize iyi bayramlar kızlar hepinizi öpüyorum.
26 eylül (geçen hafta)=64.7 kg
3 ekim (bu hafta) = 62.7 kg
Fark = 2 kg
% = 3.09
Canım benim geçmiş olsun ya.doktora gittin dimiKızlar su içemiyorum boğazlarım yüzünden.
Çok susadım ki içmem de lazım ama su içerken ağlayacağım neredeyse.
Çok acıyor.
Canım benim geçmiş olsun ya.doktora gittin dimi
Anladım geçmiş olsun canım çabucak iyileş inşallah bayramın kutlu olsun öptümGittim Meltemcim.
Çok saol.
İlaç verdi ama ilaç içmem de çok sıkıntılı.
Kocaman bir şey ama ben su içemiyorum.
Anladım geçmiş olsun canım çabucak iyileş inşallah bayramın kutlu olsun öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?