Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5.TAKIM 383. ETAP***
dila21(76,0/75,6/0,40/%0,53)
Meltemkrk (61,6/60/1,6/%2,60)
gunnesh (64,5/62,7/1,80/%2,79)
5. TAKIM ORTALAMASI :%1,97

kızlar 5 takımdan cevap geldi biri olumsuz diğerleri olumlu az sonra çıkmam gerekiyor o yüzden 6 olmadan listeye eklemeyi bu şekilde yapıyorum

ekle canım hayırlısı olsun biz cumbocumla beraber en kötü ihtimal dışarıdan takılırız.... biz de liste dışı olanlar mı bi yarışa kapışsak :)

kızlaar çok heyecanlandım, sonuçlara bakıyorum 1-2 takım açıklamamış sanırım.

Biz 1. yiz kesin de bireysel de bende dereceye giricem galiba meltemle huhuuu süper

Biz 1. yiz kesin de bireysel de bende dereceye giricem galiba meltemle huhuuu süper
inşalllah canım yaaaa... Allah emeklerinizin karşılığını versin... ben de 1. olduğumda 1 hafta evde şişe şişe gezmiştim, kaç kişi içinden birinci oldum diye :)) çoook keyifli bi duygudur. herkes yaşasın inşallah :)

canım bütün takımlar eklemiş saat 6 dan sonra listeyi bu hafta bizim takım yapacak sıra bizde bireyselde 1. sen 2. meltem takım olarak da birinciyiz bizden büyük yok kızlar sağolun varolun iyi ki varsınız

canım bütün takımlar eklemiş saat 6 dan sonra listeyi bu hafta bizim takım yapacak sıra bizde bireyselde 1. sen 2. meltem takım olarak da birinciyiz bizden büyük yok kızlar sağolun varolun iyi ki varsınız
Aman Allahım ağlıycam şimdi, birde havalı havalı sırlarımı mı paylaşıcam ayağımın tozuyla gelip böyle böyle yapıyorum diycem inanılır gibi değil

haftaya da kesin derecede olmalıyız, gerçekten bu yarış acayip motive ediyormuş yahuu bayıldım bu işe

kızlar ptsi de bildirim yapalım haftasonu kaçaklarını önlüyoruz. Haftaya yine 1. yiz

Waw süper girl.

Evet canım haklısın.biraz daha zayıflayım koşucam canım.

Oh oh maşallah bize

bence de 1. yiz yine süperrrrrr

hadi hız kesmek yok, haftayada kaptırmayalım 3leyelim şampiyonluğumuzu

ayy çok süper bir takımdayım arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum
Haftaya da 1. olucaz canım merak etme.

Ev hanımlığı zor iş.ama şuna inanırım güzel yemek yapan kadının her şeyi güzeldir.

Tüh ya cumbo da olsa iyi olurdu. Olsun gönüller bir olsun seviyoruz biz iyi bir takımız.desteği mesajları yeter.

Waw bende bakıcam şimdi yeni gelebildim. Ben bireyselde ben giremem canım daha iyiler var ama sen 1. olucaksın gibi geliyor

Tebrik ederim canım harika bir yarıştı.1. lik çok yakıştı sana.ama haftaya ben 1. olucam sana söyleyim.

Kızlar bugünkü menümü de yazıyım

sabah : frambuazlı yulaf ezmesi vardı, töbe töbe diyim hiç sevmedim kızlar, çöpü boyladı 1 kaşık tattıktan sonra bende küçük kepekli ekmek sandviç vardı sade sade onu yedim

ara : 1 kırmızı erik

öğle : karnabahar yemeği + yeşil salata soya soslu

ara : peynirli muffin (muf desek daha iyi olur yarısı yoktu :)

akşam : biftek şeritleri sebze püresi ile

3 lt su

güneşcim ve meltemcim tebrik ederim sizi kızlarrrr....
meltemcim ödülün pek güüzelmiş :)

güüneş menülerinin hastasıyım akşam eşime şarlayacağım bana da böyle menüler yazsın. gıda mühendisi olur kendileri....(lakin çocuk gibi spagetti köfte istesin bizim ki)gerçi o yazsa da ben uygulayabilir miyim ki

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim canım sayenizde motive ettiniz bizi ve bizde sizi utandırmamaya çalıştık.
tatlım nihayet işleri bitirip duşumu aldım şimdifilm izleyeceğim inşallah bitki çayı eşliğinde. hala gribim, hala reglim ve de çoook yoruldum
Ne izliceksin canım ve özel olmazsa çalışmıyor musun merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…