- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.521
ekle canım hayırlısı olsun biz cumbocumla beraber en kötü ihtimal dışarıdan takılırız.... biz de liste dışı olanlar mı bi yarışa kapışsak :)***5.TAKIM 383. ETAP***
dila21(76,0/75,6/0,40/%0,53)
Meltemkrk (61,6/60/1,6/%2,60)
gunnesh (64,5/62,7/1,80/%2,79)
5. TAKIM ORTALAMASI :%1,97
kızlar 5 takımdan cevap geldi biri olumsuz diğerleri olumlu az sonra çıkmam gerekiyor o yüzden 6 olmadan listeye eklemeyi bu şekilde yapıyorum
inşalllah canım yaaaa... Allah emeklerinizin karşılığını versin... ben de 1. olduğumda 1 hafta evde şişe şişe gezmiştim, kaç kişi içinden birinci oldum diye :)) çoook keyifli bi duygudur. herkes yaşasın inşallah :)kızlaar çok heyecanlandım, sonuçlara bakıyorum 1-2 takım açıklamamış sanırım.
Biz 1. yiz kesin de bireysel de bende dereceye giricem galiba meltemle huhuuu süper
canım bütün takımlar eklemiş saat 6 dan sonra listeyi bu hafta bizim takım yapacak sıra bizde bireyselde 1. sen 2. meltem takım olarak da birinciyiz bizden büyük yok kızlar sağolun varolun iyi ki varsınızkızlaar çok heyecanlandım, sonuçlara bakıyorum 1-2 takım açıklamamış sanırım.
Biz 1. yiz kesin de bireysel de bende dereceye giricem galiba meltemle huhuuu süper
canım en kötü durumda öyle yaparız öptüm seni sen gönlümüzün birincisisinekle canım hayırlısı olsun biz cumbocumla beraber en kötü ihtimal dışarıdan takılırız.... biz de liste dışı olanlar mı bi yarışa kapışsak :)
Aman Allahım ağlıycam şimdi, birde havalı havalı sırlarımı mı paylaşıcam ayağımın tozuyla gelip böyle böyle yapıyorum diycem inanılır gibi değilcanım bütün takımlar eklemiş saat 6 dan sonra listeyi bu hafta bizim takım yapacak sıra bizde bireyselde 1. sen 2. meltem takım olarak da birinciyiz bizden büyük yok kızlar sağolun varolun iyi ki varsınız
Waw süper girl.kızlarrrrr, geldim spordan..12 km tempolu yürüyüş ve bugün tam 1 saaat aletli jim yaptım.eve geldim makinaya hooop çamaşırlar. mutfağa girdim hemen. eşimin canı spagetti-köfte istemiş(çocuk gibi bu adamlar ya) yarın için çikolata soslu irmik tatlısı yaptım, sigara böreği sardım. kurabiyeler fırında.... az sonra ütü ve temizliğe geçeceğim.ay bayılacağım ayolll
bu arada tartı yine 69,5.. yok arkadaş sporla kilo verilmiyor meltemcim haberin olsun. 9 aydır yaptığım sporu bi tek sporcular yapıyordur sanırm ve ben çakıldım kaldım..neyse sağlık olsun :)
hepinizi tebrik ediyorum şahane gitmiş kilolar..kaptancım senin kilon ne durumda meraktaım???
Evet canım haklısın.biraz daha zayıflayım koşucam canım.şirket tazminat sunmadı henüz pazartesi toplantı yapacagız ama tazminat vermeye yanasacaklarını sanmıyorum
Çünkü yeni proje geliyor ve yönetim kadrosunda olduğum için tazminatım fazla olacaktır buda onların işine gelmez.
Keşke öyle olsaa
Hakkımızda hayırlısı artık
tatlım kullandığın bişey mi var ?
insallah canım yaa bende ümidd ediyorumm
Tatlım acele etme eminim sen hedefine kısa zamanda ulaşacaksın.
Spor konusundada düzenli spor yapmadığından dolayı spora başlayınca şişkinlik yapıyor dolayısıyla kilo aldım sanıyorusun ama sporun en güzel yanı sıkılaşmak tabi sana uygun olan sporu seçmen sart.
Belki yürümek sana yaramıyordur başka bişi yapman lazımdır yada ne bilim pilates yaramıyordur koşman lazımdı
Bende hedefime ulaştıktan sonra sporla sıkılaşıcam dedim keşke demeseydim kilo verdikten sonra yumusadım
e simdide hep bişiler cıkıyor kendime vakit ayıramıyorum
benden söylemesi
bence bir gün boyunca istediğin herşeyi ye ve metobolizmanı sasırt sonra yine eski düzenene dön
Yada gel salı günü isveçe başlayalım sende bende şoklayalım kendimizi ne dersin sekerim ??
Oh oh maşallah bize***5.TAKIM 383. ETAP***
cumbo (79,0/78,7/0,3/%0,08 ) yeni üye kg su 74'e bölündü hedef 65
5. TAKIM ORTALAMASI :%1,50
kızlar listemiz tamam ancak cumbo ile ilgili 3 takım olumlu yanıt verdi diğer takımları yanıtını bekliyorum gelir gelmez listeleri ekleyeceğim MUHTEMELEN GENE 1. BİZİM TAKIM OLACAK
Haftaya da 1. olucaz canım merak etme.bence de 1. yiz yine süperrrrrr
hadi hız kesmek yok, haftayada kaptırmayalım 3leyelim şampiyonluğumuzu
ayy çok süper bir takımdayım arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum
Ev hanımlığı zor iş.ama şuna inanırım güzel yemek yapan kadının her şeyi güzeldir.kızlaaarrr canım çıktı vallahi ev temizliği,ütü,çamaşır,ikramlar,yemekler vs derken bayılmak üzereyim..daha da bitmedi haa. kahve molası verdim kendime. kadın oolmak ne zor beee..yardımcımın da kızı doğum yaptı bebeğe bakacak bir kaç aydır telef oldum yaa...şu bebiş büyüsede dönse benimki. halı koltk silerken zayıflayacağım bu gidişle((
bu arada tebrikler tekrardan hadi inşallah yine birinci oluruz
Tüh ya cumbo da olsa iyi olurdu. Olsun gönüller bir olsun seviyoruz biz iyi bir takımız.desteği mesajları yeter.***5.TAKIM 383. ETAP***
5. TAKIM ORTALAMASI :%1,97
kızlar 5 takımdan cevap geldi biri olumsuz diğerleri olumlu az sonra çıkmam gerekiyor o yüzden 6 olmadan listeye eklemeyi bu şekilde yapıyorum
Waw bende bakıcam şimdi yeni gelebildim. Ben bireyselde ben giremem canım daha iyiler var ama sen 1. olucaksın gibi geliyorkızlaar çok heyecanlandım, sonuçlara bakıyorum 1-2 takım açıklamamış sanırım.
Tebrik ederim canım harika bir yarıştı.1. lik çok yakıştı sana.ama haftaya ben 1. olucam sana söyleyim.Aman Allahım ağlıycam şimdi, birde havalı havalı sırlarımı mı paylaşıcam ayağımın tozuyla gelip böyle böyle yapıyorum diycem inanılır gibi değil
haftaya da kesin derecede olmalıyız, gerçekten bu yarış acayip motive ediyormuş yahuu bayıldım bu işe
kızlar ptsi de bildirim yapalım haftasonu kaçaklarını önlüyoruz. Haftaya yine 1. yiz
Tebrik ederim canım harika bir yarıştı.1. lik çok yakıştı sana.ama haftaya ben 1. olucam sana söyleyim.
Canım ben bireyselde derece beklemiyordum 2. Olduğuma çok sevindim wuuww. Süperiz ya harikayız. Haftaya kesinlikle yine 1. olmalıyız yoksa benim motivasyonum düşer.meltemcim sen 2. ymişin valla toplight dedi, kaptan dediyse doğrudur
Ufff uçuyoruz yaa cidden. hemen kendime kutlama yapmalıyım. Salatalık üzerine peynir koyup yicem :)valla belli olmaz şekerim yine güzel yarış olsun, valla tabelada olalım da takım kazansın
uçuyoruz uçuyoruz
tatlım nihayet işleri bitirip duşumu aldım şimdifilm izleyeceğim inşallah bitki çayı eşliğinde. hala gribim, hala reglim ve de çoook yoruldumEee ne var ne yok başka arkadaşlar :)
Teşekkür ederim canım sayenizde motive ettiniz bizi ve bizde sizi utandırmamaya çalıştık.güneşcim ve meltemcim tebrik ederim sizi kızlarrrr....
meltemcim ödülün pek güüzelmiş :)
güüneş menülerinin hastasıyım akşam eşime şarlayacağım bana da böyle menüler yazsın. gıda mühendisi olur kendileri....(lakin çocuk gibi spagetti köfte istesin bizim ki)gerçi o yazsa da ben uygulayabilir miyim ki
Ne izliceksin canım ve özel olmazsa çalışmıyor musun merak ettimtatlım nihayet işleri bitirip duşumu aldım şimdifilm izleyeceğim inşallah bitki çayı eşliğinde. hala gribim, hala reglim ve de çoook yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?