Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canım sayenizde motive ettiniz bizi ve bizde sizi utandırmamaya çalıştık.

Ne izliceksin canım ve özel olmazsa çalışmıyor musun merak ettim
:)) siz kilo verdikçe biz mutlu oluyoruz tatlım, aynı aşamalardan geçtiğimiz için çok iyi anlıyoruz sizi... iş mevzuna girmeyeyim ama çalışıyorum diyeyim... ama serbest çalışıyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar bugun kpss açıklandı 82 almışımmmmm guzel mı iyi mi bilmiyorum ama çalışmadan aldımm çok mutluyum bundan dolayıı

guneş ve meltem cooooooook tebrık ederımmm sizleriiii

bugunkı menum

sabah
peynır
2 dl kepek
domates
2 yeşil zeytin

öğle
2 dilim peynırlı ekmek
1bardak lıght cola

akşam
ızagara balık salata

kızlar listeleri hazırlayıp sonuca ekledim tebrik ederim özellikle meltem seni ve güneşi tabii bu arada luci cim sen de takım koçu olarak çok iyisin tatlım motive konusunda
dila tebrik ederim tatlım başarını 82 iyidir heralde hayırlı olsun

ekle canım hayırlısı olsun biz cumbocumla beraber en kötü ihtimal dışarıdan takılırız.... biz de liste dışı olanlar mı bi yarışa kapışsak :)
cansinnn seenn..takiliriz tabii.listenin ne onemi var..
harikasin canimm tebrikleerrrr
listede olmasam da burakmam siziiii..
srn de ikincisin harikasin baby..tebrikler
hadi bakalım kızlar kolay gelsin haftaya ben yokum adanadayım 4 gün fırsat bulunca girerim kendinize çok iyi bakın
kendine uyi bak kaptann...kebaplara dikkatcet haaa
QUOTE ="gunnesh, post: 37360062, member: 626705"]Kızlar bugünkü menümü de yazıyım

sabah : frambuazlı yulaf ezmesi vardı, töbe töbe diyim hiç sevmedim kızlar, çöpü boyladı 1 kaşık tattıktan sonra bende küçük kepekli ekmek sandviç vardı sade sade onu yedim

ara : 1 kırmızı erik

öğle : karnabahar yemeği + yeşil salata soya soslu

ara : peynirli muffin (muf desek daha iyi olur yarısı yoktu :)

akşam : OTE="dila21, post: 37361676, member: 618065"]selamlar bugun kpss açıklandı 82 almışımmmmm guzel mı iyi mi bilmiyorum ama çalışmadan aldımm çok mutluyum bundan dolayıı

guneş ve meltem cooooooook tebrık ederımmm sizleriiii

bugunkı menum

sabah
peynır
2 dl kepek
domates
2 yeşil zeytin

öğle
2 dilim peynırlı ekmek
1bardak

sonu olmamış mesajin
gunesh menun sanki daha az gibi geldi oncekilere gore..
dilacim tebrikler bence cok iyi almissin..

:)) siz kilo verdikçe biz mutlu oluyoruz tatlım, aynı aşamalardan geçtiğimiz için çok iyi anlıyoruz sizi... iş mevzuna girmeyeyim ama çalışıyorum diyeyim... ama serbest çalışıyorum :)
Teşekkür ederim canım benim.oow serbest gizemli kadın senii

sır diye bir fransız filmi izlemekteyim
Bende severim fransız filmlerini

Teşekkür ederim kaptancım.haftaya yine 1. olucaz merak etme.hissediyorum.

Teşekkür ederim canım.senide tebrik ederim ama kuzenim ve arkadaşımda 82 almışlar

Günaydınlar efenim,
güzel bir güne merhaba diyelim
İçinizi ısıtacak güzel bir şarkı dinleyip ona eşlik edin
dans edin kahkaha atın
Sevinin coşun
Evet yapın bunları
Hadi

canım benim ne demek, her konuda hep destek tam destek :)

kızlarrrr günaydınlar fıstıklar... misafirime rağmen gittim 12 km yürüyüşümü ve 1 saat aletli jim. yaptım döndüm. bu sabah nihayet 69 kiloyum... Allahım sen beni haftasonu abur cuburundan koru, 68 ile pazartesiye ulaşmamı sağla. lütfeeennnn....

az önce brownimi de yaptım.... birazdan kısır da yapacağım. ikramlar tamam, temizlik tamam. gelecek de 3 kişi annem, teyzem, kuzenim..bendeki telaş 20 kişilik hadi gidip az ilgileneyim işlerimle öptüm hepinizi.

haftasonuna dikkat edin kızlarrr pazartesi tartılacağız ona göre

Ooohow maşallah seni görünce kayınvalidem aklıma geliyor aynısın cidden.
Ben şuan 59 lardayım...

Selam kizlar
harikasin valla...kolay ggelsin sana..aman yaptiklatindan yiyeyim dme...
Ooohow maşallah seni görünce kayınvalidem aklıma geliyor aynısın cidden.
Ben şuan 59 lardayım...
ooo supper az kalmis..

az once disjalifiye edilen kişilerin listeye alınmasıyla ilgili konuya baktim da bir takim bile hayir derse olmuyormus..benim eski takim kaptanı hayir dedigi icin giremeyecegim listeye.. o da haklı tabii..aniden ayrilmak zorunda kalmistim...haber vetmeliydim o yuzden hakli..
olsun ne yapalim disardan takiliriz...insallah motivasyonum dusmez...

Kızlar nasılsınız?
Dün giremedim kusura bakmayın.
Elektrikler zırt pırt gidip geldi.
Eşim izinliydi, dışarıda işler vardı, evde işler vardı derken gece oldu.
Grup derecesini de, bireysel dereceleri de çok tebrik ederim.
harikasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…