- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.541
:)) siz kilo verdikçe biz mutlu oluyoruz tatlım, aynı aşamalardan geçtiğimiz için çok iyi anlıyoruz sizi... iş mevzuna girmeyeyim ama çalışıyorum diyeyim... ama serbest çalışıyorum :)Teşekkür ederim canım sayenizde motive ettiniz bizi ve bizde sizi utandırmamaya çalıştık.
Ne izliceksin canım ve özel olmazsa çalışmıyor musun merak ettim
cansinnn seenn..takiliriz tabii.listenin ne onemi var..ekle canım hayırlısı olsun biz cumbocumla beraber en kötü ihtimal dışarıdan takılırız.... biz de liste dışı olanlar mı bi yarışa kapışsak :)
harikasin canimm tebrikleerrrrAman Allahım ağlıycam şimdi, birde havalı havalı sırlarımı mı paylaşıcam ayağımın tozuyla gelip böyle böyle yapıyorum diycem inanılır gibi değil
haftaya da kesin derecede olmalıyız, gerçekten bu yarış acayip motive ediyormuş yahuu bayıldım bu işe
kızlar ptsi de bildirim yapalım haftasonu kaçaklarını önlüyoruz. Haftaya yine 1. yiz
listede olmasam da burakmam siziiii..Waw süper girl.
Evet canım haklısın.biraz daha zayıflayım koşucam canım.
Oh oh maşallah bize
Haftaya da 1. olucaz canım merak etme.
Ev hanımlığı zor iş.ama şuna inanırım güzel yemek yapan kadının her şeyi güzeldir.
Tüh ya cumbo da olsa iyi olurdu. Olsun gönüller bir olsun seviyoruz biz iyi bir takımız.desteği mesajları yeter.
Waw bende bakıcam şimdi yeni gelebildim. Ben bireyselde ben giremem canım daha iyiler var ama sen 1. olucaksın gibi geliyor
kendine uyi bak kaptann...kebaplara dikkatcet haaahadi bakalım kızlar kolay gelsin haftaya ben yokum adanadayım 4 gün fırsat bulunca girerim kendinize çok iyi bakın
Teşekkür ederim canım benim.oow serbest gizemli kadın senii:)) siz kilo verdikçe biz mutlu oluyoruz tatlım, aynı aşamalardan geçtiğimiz için çok iyi anlıyoruz sizi... iş mevzuna girmeyeyim ama çalışıyorum diyeyim... ama serbest çalışıyorum :)
Bende severim fransız filmlerinisır diye bir fransız filmi izlemekteyim
Teşekkür ederim kaptancım.haftaya yine 1. olucaz merak etme.hissediyorum.kızlar listeleri hazırlayıp sonuca ekledim tebrik ederim özellikle meltem seni ve güneşi tabii bu arada luci cim sen de takım koçu olarak çok iyisin tatlım motive konusunda
dila tebrik ederim tatlım başarını 82 iyidir heralde hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım.senide tebrik ederim ama kuzenim ve arkadaşımda 82 almışlarselamlar bugun kpss açıklandı 82 almışımmmmm guzel mı iyi mi bilmiyorum ama çalışmadan aldımm çok mutluyum bundan dolayıı
guneş ve meltem cooooooook tebrık ederımmm sizleriiii
bugunkı menum
sabah
peynır
2 dl kepek
domates
2 yeşil zeytin
öğle
2 dilim peynırlı ekmek
1bardak lıght cola
akşam
ızagara balık salata
canım benim ne demek, her konuda hep destek tam destek :)kızlar listeleri hazırlayıp sonuca ekledim tebrik ederim özellikle meltem seni ve güneşi tabii bu arada luci cim sen de takım koçu olarak çok iyisin tatlım motive konusunda
dila tebrik ederim tatlım başarını 82 iyidir heralde hayırlı olsun
aynen öyle fıstık, gidecek bu kilolar ..daha koruma sürecine geçeceğiz hep birlikte. o zaman göreceğiz asıl zorluğu :)cansinnn seenn..takiliriz tabii.listenin ne onemi var..
Ooohow maşallah seni görünce kayınvalidem aklıma geliyor aynısın cidden.kızlarrrr günaydınlar fıstıklar... misafirime rağmen gittim 12 km yürüyüşümü ve 1 saat aletli jim. yaptım döndüm. bu sabah nihayet 69 kiloyum... Allahım sen beni haftasonu abur cuburundan koru, 68 ile pazartesiye ulaşmamı sağla. lütfeeennnn....
az önce brownimi de yaptım.... birazdan kısır da yapacağım. ikramlar tamam, temizlik tamam. gelecek de 3 kişi annem, teyzem, kuzenim..bendeki telaş 20 kişilikhadi gidip az ilgileneyim işlerimle öptüm hepinizi.
haftasonuna dikkat edin kızlarrr pazartesi tartılacağız ona göre
ohhh misss maşallah sana.. 55 çok yakındırOoohow maşallah seni görünce kayınvalidem aklıma geliyor aynısın cidden.
Ben şuan 59 lardayım...
harikasin valla...kolay ggelsin sana..aman yaptiklatindan yiyeyim dme...kızlarrrr günaydınlar fıstıklar... misafirime rağmen gittim 12 km yürüyüşümü ve 1 saat aletli jim. yaptım döndüm. bu sabah nihayet 69 kiloyum... Allahım sen beni haftasonu abur cuburundan koru, 68 ile pazartesiye ulaşmamı sağla. lütfeeennnn....
az önce brownimi de yaptım.... birazdan kısır da yapacağım. ikramlar tamam, temizlik tamam. gelecek de 3 kişi annem, teyzem, kuzenim..bendeki telaş 20 kişilikhadi gidip az ilgileneyim işlerimle öptüm hepinizi.
haftasonuna dikkat edin kızlarrr pazartesi tartılacağız ona göre
ooo supper az kalmis..Ooohow maşallah seni görünce kayınvalidem aklıma geliyor aynısın cidden.
Ben şuan 59 lardayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?