- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #121.921
Anladım canım bakalım biraz büyüsün bizimki daha 13,5 aylık...Canim benim kizim 18. ayinda basladi.esim karar vermis cunku o sira ben yoktum biliyorsun
Bahsettim azminden isteğinden iyi huyundan...kimbilir neler dokturdun yinee ama sormuyorm tabikidee :) supersn canm
resmen kizin icinden bir insan cikip gitmis gibi gercekten anladmki yapaamam diye bisiy yok nasil guzel skilasmiss muhteseem ne sporlar yapti acaba cok merak ettm ozellkle gobegi korkuncmuus ama dumduz olmus gercekten bravo ...
Tamam canm nerakla bekliyormm :)
tamamdr canm :)
ne diyosn ne diyosn bendende bahseettnmi eminm soyle dedn ay anne bi kiz var durmadan bsiy soruyo of yani![]()
Evet canım olur bazen öyle şeyler bende bazen gülerek yazıyorum ama yanlış anlaşılıyodur...olabilir...kırmak... yo yooo no noo
oyle bı havam mı var yoksa...
bu sanallık ahhh onun kurbanı say benı
Hıımm tamam kaptancım bakıyım bende oraya aslında ben öğleden sonra 2 -3 saat oyun yeri arıyorum...canım ben oğlanı çankaya belediyesinin kreşine başlattım kendisi çok okula gitmek istediği için 1 ay oldu öğlene kadar kalıyor öğlen yemeğini yiyor sonra bakıcı onu alıp evde uyutuyor
emine benim oğlum da 3 yaş 4 aylık nerdeyse aynı imiş
Baby einstain ve sevimli dostlar var onları izlettiriyorum onun haricinde komut veriyorum.gel al koş aç tut ye ham gibi...valla daha önce konuştunuz sanırım ama ben dil için ingilizce çizgi filmler seyrettiriyorum hatta gecen babası yabancılarla iş yemeğine gidecekti bizimki başladı bende oğlum baban yabancılarla yemeğe gidecek senin ne işin var işyemöeğinde hem sen anlamazsın onların ne konuştuğunu dedim bizimkisinin verdiği cevap anne neden öyle diyorsun ben van,to hatta tree yi de biliyorum benim ingilizcem var ben anlaşırım onlarla
amin eminecim bu arada allah hepimizin evlatlarını bağışlasın
Oo çok güzel canım bende 6-7 ay sonra hamile kalayım aralarında 2,5 yaş olsun diyorum...benım bı kızım var 3yas2aylık
bır de oglum var 5.5aylık