- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.421
ay dur ben de gidip yeşilçayımı içim
iç canım iç iç yarasın diyecemde yaramasın yaksın bütün yağları çalıştırsın o ağır akşak çalışam metebolizmayı inşallah,seval tam işin neydi mahalli idarelerde,teknik bişeymi araziye falan gidiyosun ya ?
kızlarrr öğleyin fazla abartmayın
ben 5 km yürüdüm geldim
helvayı napcan boşver yemeBen öğlen yazdığım menüyü yedim şimdi türk kahvesi ile helvamı yicem
bugun ku menum
sabah
3 kurabiye (5cm cap)
ara
1 kase sutle nesquik
aksam
1 kase kuru fasulye
1 kase pilav
1 kase yogurt
su 2lt 1 kupa yesil cay
spor
1 saat aerobik
leslie 2 mile
toplam 1287 kcal
iste benim de zayıf noktam pilav, herkesin canı tatlı ceker benimde pilav cekiyo, ama aksam 5 te yiycem o yuzden dert etmiyorum cok, yogurt var sut var aslında pilav dısında saglıklı bir menu :) benim salatayla aram yok sadece domates salatalık seviyorum :)Spor cok iyi, menu de daha iyi olabilir bence.
Mesela pilav yerine salata gibi, pek saglikli gorunmuyor menun kalori iyi ama.
iste benim de zayıf noktam pilav, herkesin canı tatlı ceker benimde pilav cekiyo, ama aksam 5 te yiycem o yuzden dert etmiyorum cok, yogurt var sut var aslında pilav dısında saglıklı bir menu :) benim salatayla aram yok sadece domates salatalık seviyorum :)
spor çok güzel de tatlım sabah 5 cm 3 tane kurabiye biraz fazla sanki gibi geldi banabugun ku menum
sabah
3 kurabiye (5cm cap)
ara
1 kase sutle nesquik
aksam
1 kase kuru fasulye
1 kase pilav
1 kase yogurt
su 2lt 1 kupa yesil cay
spor
1 saat aerobik
leslie 2 mile
toplam 1287 kcal
sabahları 6 da kalkıyorum esimle beraber o saatte yiyorum kurabiyleri ac karnına sigara icmeyim diye, ama haklısın tabi kaptanım :)spor çok güzel de tatlım sabah 5 cm 3 tane kurabiye biraz fazla sanki gibi geldi bana
evet kaptanım ebru daha yazmadı bugunmuskanın yokluğu belli oluyor ebru da yazmadı sanki bugün ben mi atladım
sagol canım :) haklısın sabahları yumurta peynir domates yapsam iyi olacak menumun 500 kalorisi nesquikle sut zatenha zayif noktaysa ye tabii o halde ama o zaman da kurabiye ve nesquik'i cikarsan daha iyi.
hic sebze, meyve yok diye dedim; sabahlari mesela yesillik, domates, salatalik yersen ornegin saglikli olur.
islenmemis gidalari tercih edebilirsin :)
afiyet olsun.
ooo 500 kalori nesqu,k süt se boşver yasaaasagol canım :) haklısın sabahları yumurta peynir domates yapsam iyi olacak menumun 500 kalorisi nesquikle sut zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?