- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.441
aynen kaptanım yaa, evde yalnız olunca üşengeçlik yapıyorum, yarın kahvaltı yapıcam normal, bu arada bi kurabiyem 45 kcal :)ooo 500 kalori nesqu,k süt se boşver yasaaa
onun yerine 3-4 dilim ekmek peynir zeytin yumurta yesen daha çok doyarsın
aynen kaptanım yaa, evde yalnız olunca üşengeçlik yapıyorum, yarın kahvaltı yapıcam normal, bu arada bi kurabiyem 45 kcal :)
canim 45 cal sorun degil de sagliksizkızlar kimse kilo da bildirmedi dogru duzgun nerelerdesiniz?
Canm bayağı büyük sorumluluklarin var.Kızlar saçma sapan ve salakca olaylar oldu, bu hafta tanımıyorum moralin çok bozuk. Çocukların sınav haftası ve her gün yazılı lari var bi taraftan yeni ev temizlenerek bu ev toplanacak.. Kafayı yemek uzereyim.
Bu hafta paylaşım yapamam ne olur kusura bakmayın.
Hepinizden tek tek ozur diliyorum. Bu hafta beni idare edin ne olur.
Cuma kilo bildirmeye calisirim.
toplight kaptanim özür dilerim.
kollontai söylediğimin ise yaramasina sevindim.
Ben zaten izliyorum.canım beni izlemen gerekiyor görmek için
kolay gelsin muskam valla Allah yardımcın olsun. hayırdır ev mi taşıyorsun
Hadi inşallah gitmistirahh ahh bir çozutuk dahatatlım tenis cok kalori yaktırıyor hatta en cok yaktıranlardan diye biliyorum o pastalar gitmiştir bence
Hayırlı olsun canmBen çıkıyorum yeni evi temizlemeye gidecez esimle.
Kaptanım ben sizden ozür diliyorum bugün giremedim.evet kızlar dökülün bakalım haftasonunun fazlalığı ne kadar kaç kilo aldınız verdiniz bi hesaplaşalım
Vayy canınabugün menüm
kahvaltı: 2 kk light peynir + 1 salatalık + 1 dilim dukan ekmeği
ara nescafe (şekersiz, tatlandırıcılı)
öğlen: ıspanak + yoğurt + yarım simit (arkadaşın biri izne gitti de)
ara: yeşilçay + 1 kk sade helva
akşam: yoğurt kürü
Canm geçmiş olsun.ben sabah tartilamadim ama haftasonu iyi yedim.
Dun tabii 11 km kostum, 7 km de yurudum. O da baya bir sey tabii :)
Bir de ben cuma gecesi Istanbul'da acildeydim butun gece, idrar yollari enfeksiyonu olmusum.
Butun haftasonu antibiyotikle boyle biraz istahsiz gecti yani
Dun toparladim istahimi ancak o kadar kosup yuruyunce.
Aynen bende şevval diyordumgeçmiş olsun canım
seval kaptanım yafacede de ekliyiz yani
Aynen yaaebrusonmez tatlım kacamaklı menulerini okumaktan sıkıldım ben artık, iki aydır burdasın, 60ın altına inman lazımdı
Araziye giden candy degidi sankii.iç canım iç iç yarasın diyecemde yaramasın yaksın bütün yağları çalıştırsın o ağır akşak çalışam metebolizmayı inşallah,seval tam işin neydi mahalli idarelerde,teknik bişeymi araziye falan gidiyosun ya ?
Pilav olmasymış kalori daha da düşerdi canmbugun ku menum
sabah
3 kurabiye (5cm cap)
ara
1 kase sutle nesquik
aksam
1 kase kuru fasulye
1 kase pilav
1 kase yogurt
su 2lt 1 kupa yesil cay
spor
1 saat aerobik
leslie 2 mile
toplam 1287 kcal
Evet kaptanım giremedim sabah ama gün bitmiş sayilmažmuskanın yokluğu belli oluyor ebru da yazmadı sanki bugün ben mi atladım
Hadi ya bayağı kaloriliymiş.sagol canım :) haklısın sabahları yumurta peynir domates yapsam iyi olacak menumun 500 kalorisi nesquikle sut zaten
Veya şu nesfitler falan varya onlardan yeooo 500 kalori nesqu,k süt se boşver yasaaa
onun yerine 3-4 dilim ekmek peynir zeytin yumurta yesen daha çok doyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?