- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.941
Hiç uzulme esin sana iyilik yapıyor. Amacın cok güzel. Çabucak verip bebise kavuş inşallah.29 yaşındayım 1 buçuk senelik evliyim.bugün sabah itibariyle 78.800 gramım.amacım ideal kilom olan 57 ye inip hamile kalmak (inşallah amin).eşim ben kilo vermeden çocuk düşünmek istemiyor
merhaba ben geldim :) buraların acemisiyim,benimuska77 davet etti :) neler yapmam gerekiyor şimdi,beni yönlendirir misiniz ???
Canm metabolizma yavassa su kayisili form çayları 5i bi yerde çayı ve yeşil çay iyi olur.83 le başladım şu anda 78.800 üm ama iki ayda falan verdim.metabolizmam 44 yaşında,yani aşırı yavaş.ben 29 yaşındayım daha.ne yapsam veremiyorum çok zor gidiyor
27 şubatta başladım bu cuma 9 ay dolacak. KB sayıyorum ben.nasıl verdin 40 kiloyu ve ne kadar zamanda ??? maşallah valla...
KB ne canım anlamadım ?
27 şubatta başladım bu cuma 9 ay dolacak. KB sayıyorum ben.
yeşil çay her gün içiyorum.ama beşi bi yerde içmedim hiç.onu da deneyeyim sağol canım.Canm metabolizma yavassa su kayisili form çayları 5i bi yerde çayı ve yeşil çay iyi olur.
Ben 5i bi yerde doğadan kullandım. Gerçekten iyidi. Aç karnına 3 keere tuvalete bile cikiyordum
tebrik ederim.benim de ilk etapta 10 ikinci etapta 10 olmak üzere toplamda 20 kilo fazlam var.hoşgeldin canım
ben de seval 28 yaşındayım 169 boy 109,7 kiloyum. haziranda gruba girdim 15 kilo verdim
aslında alıp verdiklerimi saysam 25 eder heralde
Karbonhidrat..KB ne canım anlamadım ?
anladım canım.ben de elimden geldiğince kb tüketmemeye çalışıyorum.eskişden dukan diyeti yapıp 15 kilo vermiştim.ama diyetisyen o diyet yüzünden metabolizmamın yavaşladığını söyledi.şimdi proteini azalttım diyetimde.Karbonhidrat..
Ben dukan yapamam valla bütün gün kahvaltinin hayali ile geziyorumanladım canım.ben de elimden geldiğince kb tüketmemeye çalışıyorum.eskişden dukan diyeti yapıp 15 kilo vermiştim.ama diyetisyen o diyet yüzünden metabolizmamın yavaşladığını söyledi.şimdi proteini azalttım diyetimde.
ben hiç zorlanmadım dukanda.hayatımın en keyifli diyetiydi.ve 10 kilo veriyorsun 20 kilo vermiş kadar sıkılaşıyorsun.hem de spor yapmadan.sağlığımı etkilemeyeceğini bilsem yine yaparım.Ben dukan yapamam valla bütün gün kahvaltinin hayali ile geziyorum
Ben ekmeğe biraz duskunum oyuzden.. Kahvaltıda ekmeğin olmadığı diyet bana uymuyo.ben hiç zorlanmadım dukanda.hayatımın en keyifli diyetiydi.ve 10 kilo veriyorsun 20 kilo vermiş kadar sıkılaşıyorsun.hem de spor yapmadan.sağlığımı etkilemeyeceğini bilsem yine yaparım.
Kızlar büyük ihtimalle akşam bir arkadaş daha geliyor haberiniz olsun. Oda çok matrak ve yüksek enerjili biri..
ben ekmek hiç sevmem de yemem de,sırf tahıl almak için mecburen sabahları çok tahıllı ekmek yiyorum.sebze de sevmem meyve de sevmem.varsa yoksa et ve et ürünleri süt ve süt ürünleri.etçilim yani.o yüzden tam bana göre dukan diyeti.ama demekki metabolizmama yaramamış...Ben ekmeğe biraz duskunum oyuzden.. Kahvaltıda ekmeğin olmadığı diyet bana uymuyo.
evet gelecek arkadaş eğlenceli birisi :)Ayh hadi inşallah
Oda bizden şekerim, kendine gulebilen biri..Ayh hadi inşallah
@alpim den sozu aldım polly cigim geliyor akşam.evet gelecek arkadaş eğlenceli birisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?