Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

29 yaşındayım 1 buçuk senelik evliyim.bugün sabah itibariyle 78.800 gramım.amacım ideal kilom olan 57 ye inip hamile kalmak (inşallah amin).eşim ben kilo vermeden çocuk düşünmek istemiyor
Hiç uzulme esin sana iyilik yapıyor. Amacın cok güzel. Çabucak verip bebise kavuş inşallah.

merhaba ben geldim :) buraların acemisiyim,beni muska77 davet etti :) neler yapmam gerekiyor şimdi,beni yönlendirir misiniz ???

hoşgeldin canım
ben de seval 28 yaşındayım 169 boy 109,7 kiloyum. haziranda gruba girdim 15 kilo verdim

aslında alıp verdiklerimi saysam 25 eder heralde

83 le başladım şu anda 78.800 üm ama iki ayda falan verdim.metabolizmam 44 yaşında,yani aşırı yavaş.ben 29 yaşındayım daha.ne yapsam veremiyorum çok zor gidiyor
Canm metabolizma yavassa su kayisili form çayları 5i bi yerde çayı ve yeşil çay iyi olur.
Ben 5i bi yerde doğadan kullandım. Gerçekten iyidi. Aç karnına 3 keere tuvalete bile cikiyordum

Canm metabolizma yavassa su kayisili form çayları 5i bi yerde çayı ve yeşil çay iyi olur.
Ben 5i bi yerde doğadan kullandım. Gerçekten iyidi. Aç karnına 3 keere tuvalete bile cikiyordum
yeşil çay her gün içiyorum.ama beşi bi yerde içmedim hiç.onu da deneyeyim sağol canım.

Ben dukan yapamam valla bütün gün kahvaltinin hayali ile geziyorum

Ben ekmeğe biraz duskunum oyuzden.. Kahvaltıda ekmeğin olmadığı diyet bana uymuyo.
ben ekmek hiç sevmem de yemem de,sırf tahıl almak için mecburen sabahları çok tahıllı ekmek yiyorum.sebze de sevmem meyve de sevmem.varsa yoksa et ve et ürünleri süt ve süt ürünleri.etçilim yani.o yüzden tam bana göre dukan diyeti.ama demekki metabolizmama yaramamış...

kızlar eşimin dün çok ağrısı vardı, hastaneye gittik,
kızımı teyzesine bırak, eşimi hastaneye götür, akşam ikisini de toparla eve geri dön, bittim.
bu arada regli de oldum, halsizlikten ölüyorum.

bu koşturmanın tek iyi yanı spor yapmış sayıyorum kendimi (bu ara bu kadar oluyor valla)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…