- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.221
Hoşgeldin :) Ben de böyle hedefler koyuyorum kendime ve zayıflamayınca alışveriş yapmayı hiç sevmiyorum hatta yapmıyorummerhabalaar,
ben geldiiim yeni üyenizim....
Boyum : 1,58
Kilom : 73,9
Başlangıç Kilom : 75,9
Hedef şimdilik : 69
7 aralıkta karataya başladım bu gün 9. günüm bomba gibiyim.... şimdilik iyi gidiyor çok şükür....
ben akşamları sporda yapmaya çalışıyorum karataya başladığımdan beri... hafta sonları yapmıyorum ama :) hafta içi de söylenerek yapıyorum zaten... sırf şu tartıda gram oynama görür müyüm diye yırtınıyorum resmen.... mesela dün 15 dk bisiklette çalıştım tabi önce tozunuu almam gerekti zavallının.... o kadaaar zordu ki anlatamam.... bacaklarım dizlerim popom her yerim acıdı
68 - 69 arasına düşünce kilom palto alıcam. şu anki paltomun önü kapanmıyo 3 yıldır kapanmıyo zayıflamazsam palto yok böyle rezil rezil dolaşırım hiç bakmam gözümün yaşına :) kendimle de geçinemiyom işte ben böyle :))
sizler neler yapıyorsunuz?
Ben bir önceki zayıflama maceramda beyaz ekmeği kokluyordum sürekli :) yemek bitince son bir lokma kapanış yapıyodum, o kadar ekmekçiyim yani. Bir de çengelköy börekçisinin peynirli böreği burnumda tüterdi, kilo vermişsem Cuma sabahları ödülüm oydu. Hay Allah yaa bu kadar yemek sever bir insan nasıl zayıf kalırAy hakikaten tuhaf bir duygu icerisindeyim. Eksik eksik..
Hoşgeldin betusum. Kendinle geçin kız. Senden başka yok..
Bu arada aldigin palto da bol gelecek birkaç aya bilesin.
Hoşgeldin :) Ben de böyle hedefler koyuyorum kendime ve zayıflamayınca alışveriş yapmayı hiç sevmiyorum hatta yapmıyorum
Burada spor için çok gaza geliyor insan, yapmayınca suçluluk hissediyorsun. Başarılar
Ben bir önceki zayıflama maceramda beyaz ekmeği kokluyordum sürekli :) yemek bitince son bir lokma kapanış yapıyodum, o kadar ekmekçiyim yani. Bir de çengelköy börekçisinin peynirli böreği burnumda tüterdi, kilo vermişsem Cuma sabahları ödülüm oydu. Hay Allah yaa bu kadar yemek sever bir insan nasıl zayıf kalır
Dokuz aydır beyaz ekmeği sayılı yedim. Kızarmış kepek ekmeğine bayiliyorum.Ben bir önceki zayıflama maceramda beyaz ekmeği kokluyordum sürekli :) yemek bitince son bir lokma kapanış yapıyodum, o kadar ekmekçiyim yani. Bir de çengelköy börekçisinin peynirli böreği burnumda tüterdi, kilo vermişsem Cuma sabahları ödülüm oydu. Hay Allah yaa bu kadar yemek sever bir insan nasıl zayıf kalır
Hah hah 114ken kardesimde beni Nurella diye kizdirirdi.o yüzden ucuz bişi alcam :)))) hayaller ebru şallı da gerçekler nurella :))
bi de spor topiği var maşallah kızlar coşmuş o sayfada onların gazına geldim zaten dün akşam bir de Gulicikkk in verdiği gazla akşam baya bi zorladım kendimi :)
A-aaa ismim korkuncmu?muska77 bir ismin neden korkunç çarpılmayalım iki sen 114 kg den mi düştün maşallah maşallah helal olsun bir yıl içinde hem de woaaawwww nedir sırrı...
A-aaa ismim korkuncmu?
Kız ben sirinlik muskasiyim korkma..
Karbonhidrat canavarı muska karbonhidrat yemedi.. Karbonhidrat kısıtlaması yapıyorum.
Allah EMI? Karbonhidrat en lezzetli şeylerde zaten gülüm. Benide onlar mahvetti.heeee öyle muska :))) muska bizde kötü bilinir :)) efsanevi bir sürü hikaye dinlemişliğim var çocukken şimdi modası geçti çok şükür :))) ne kadar kötü işlemişler beni direk onlar geldi aklıma yuva yıkma mal çökertme vs vs :))
sadece karbonhidratı kesin yani süper maşallah....
Bana bi saat izin kızlar
Su iğrenç keki yapayım bari
döktürmüssun kaptanımkızlarrr öğlyein 6,30 km yürüdümmmmm
muska koyverme sakınnnnnYa ekmek yemeğinde oksuz yetim gibi hissettim kendimi
Bir tuhafim sanki.
valla ben bilmem rakibem oksuz yetim, 60.5 le listeye girmeyi planlıyorum gecen hafta 61.9 dum yuzdemi sen hesapla gariYa ekmek yemeğinde oksuz yetim gibi hissettim kendimi
Bir tuhafim sanki.
hosgeldin canım, bende spor topigindeyim gunde 2 saatin altında spor yapmıyorum takıl pesimemerhabalaar,
7 aralıkta karataya başladım bu gün 9. günüm bomba gibiyim.... şimdilik iyi gidiyor çok şükür....
ben akşamları sporda yapmaya çalışıyorum karataya başladığımdan beri... hafta sonları yapmıyorum ama :) hafta içi de söylenerek yapıyorum zaten... sırf şu tartıda gram oynama görür müyüm diye yırtınıyorum resmen.... mesela dün 15 dk bisiklette çalıştım tabi önce tozunuu almam gerekti zavallının.... o kadaaar zordu ki anlatamam.... bacaklarım dizlerim popom her yerim acıdı
68 - 69 arasına düşünce kilom palto alıcam. şu anki paltomun önü kapanmıyo 3 yıldır kapanmıyo zayıflamazsam palto yok böyle rezil rezil dolaşırım hiç bakmam gözümün yaşına :) kendimle de geçinemiyom işte ben böyle :))
valla ben bilmem rakibem oksuz yetim, 60.5 le listeye girmeyi planlıyorum gecen hafta 61.9 dum yuzdemi sen hesapla gari
hosgeldin canım, bende spor topigindeyim gunde 2 saatin altında spor yapmıyorum takıl pesime
Hooşş gelddinn.merhabalaar,
Hooşş gelddinn.
bayagı uzun anlatmıssın kendını
evet paltosu dar gelenlerden bırı de benım gobekten bıraz zorluyorrr..:))
Ama tabikisi de çıtır olucaz
sırrıııı beniiiiimmmmmuska77 bir ismin neden korkunç çarpılmayalım iki sen 114 kg den mi düştün maşallah maşallah helal olsun bir yıl içinde hem de woaaawwww nedir sırrı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?