- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.241
MUSKA yemicen demiUfff çocuklar ıslak kek istiyor.
Yapıp fırına atayimda bari yedin canavarciklarim.
Ama bu nasıl imtihandir ya Rabbim
Ben protein gunundeyken olacak ismi?
sırrıııı beniiiiimmmm
demeyiiii çook isterdiiimmmmm..:)
Ama kollantai ayak uydurmak zordurdün beş dakka baktım diye şu an her yerim ağrıyo :)) memnuniyetle takılırım peşine :)))
Ama kollantai ayak uydurmak zordur
bozmasın senii
HıııHııııııher reklamın altında bir dipnot yazısı vardır demi :))
ne öğrensek fayda.... bozulana kadar devam ederiz bakalım :)
Daha oncede buralarda mıydın.ne öğrensek fayda.... bozulana kadar devam ederiz bakalım :)
Daha oncede buralarda mıydın.
Yanii diyon darp edılmeden sıvıstınnn..2011 yılında 9. takımdaydım bu yılın başında da 4. takımdaydım ikisinden de aldığım kilolardan mütevellit istifa ettim :) hatta 4. takımdan çıkarkene nerdeyse toplaşıp döveceklerdi beni :))) ortalamayı yükselttim diye çok kızdılar bana :))
Çok geçmişolsun canım:. Direnç düşünce kötü.. En iyi kararı vermişsin. Önce sağlık.selam kizlar, nabersiniz?
ben hastayim cok fena beta olmusum; daha bugun yataktan kalkabildim cumadan beri
hicbir sey de yiyemedim sormayin ama nedense kilom cok fazla cikti acaba hastalik mi sisirdi anlamadim ki isin acigi
umrumda degil ama kendimi bir deri bir kemik hissediyorum sagligim duzelsin yeter.
ya ben artik bilumum meyve, meyvesuyu yiyecegim; onun disinda da hep saglikli seyler et-corba-yemek vs. Artik abur cuburla karnimi doldurmayacagim. Sanki ondan dustu direncim gibi hisediyorum acikcasi.
Anaaaam hatuna bak tehdit ediyo...valla ben bilmem rakibem oksuz yetim, 60.5 le listeye girmeyi planlıyorum gecen hafta 61.9 dum yuzdemi sen hesapla gari
Benimkide dar geliyodu.. Şimdi yüzüyorum icinde..Hooşş gelddinn.
bayagı uzun anlatmıssın kendını
evet paltosu dar gelenlerden bırı de benım gobekten bıraz zorluyorrr..:))
Ama tabikisi de çıtır olucaz
çenem düşük diye çağardılar beni :))) benimkisinin önü 10 santim açık eskiden o paltom bol gelirdi aahh aahhhh .....
Tabii yemeyeceğim ama işkence yaa çiğken bile güzel görnüyor..MUSKA yemicen demibebıkım
Buranın motivasyonu herşeye bedel bebeğim kızarmıyım hiç..HıııHıııııı
Şaka yapiyim dedım
Şimdi muskam kızıcak
'' Sen mı verdın kız 40 kiloyo'' diyee
2011 yılında 9. takımdaydım bu yılın başında da 4. takımdaydım ikisinden de aldığım kilolardan mütevellit istifa ettim :) hatta 4. takımdan çıkarkene nerdeyse toplaşıp döveceklerdi beni :))) ortalamayı yükselttim diye çok kızdılar bana :))
Başlangıç Kilosu: 122
Boy :169
Geçen Hafta: 112,8
Güncel Kilo: 110,6
Fark: 2,2
Toplam fark: 10,4
Yüzde: %1,95
Toplam Yüzde: %8,52
Hedef: 69,70
Ama azıcıkta olsa haketmedimmiiiiOOOOOHHHH hemen bas tabi havayı
AZ da ne demk muskamm fazlasıyla hak ettınn.Ama azıcıkta olsa haketmedimmiiii
Yanii diyon darp edılmeden sıvıstınnn..
OOOOOHHHH hemen bas tabi havayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?