- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.261
Oh bir an için kendimi kibirli bir pislik gibi hissetmiştimAZ da ne demk muskamm fazlasıyla hak ettınn.
Dibine kadarrrr
Gayet iyi tatlım ..Selam arkadaşlar nasılsınız :) ben çok yoğunum ancak girebildim
Dünkü menüm
Sabah
Tam buğday ekmeği 1 dilim, 1 haşlanmış yumurta, peynir zeytin çay
Öğle
Karnabahar ve yoğurt
Akşam
etli patates vardı annemde ondan yedim birde erik hoşafı yapmış onunda tadına bakmadım desem yalan olur
Bugünde harika ama suyu yazmamıssın ne kadar içtin?Bugünkü Menüm
Sabah
Bir dilim beyaz ekmek ve 1 dilim peynir çay şekersiz
Ara
1 elma
Öğlen
3 mandalina
Akşamda Somon yiyeceğim ve salata birde light gazoz içeceğim
Uff çokmş.. Ama olur arada niye o kadar kızıyolarki?evit :))
kıskandık demi :)
yaaa öyle oldu malesef bi haftada 2,5 kilo aldımdı
Evet ya ıslak kek iğreennnççç :))))Bana bi saat izin kızlar
Su iğrenç keki yapayım bari
Uff çokmş.. Ama olur arada niye o kadar kızıyolarki?
Gerçi maşallah diğer takımlar pek bi hırslı...
Iyyy pişerkende bi pis kokuyo anlatamammmmEvet ya ıslak kek iğreennnççç :))))
O zaman tek alan sen değildin.. İşe bak.evet çok 5te5 diyeti yaptık saf gibi... bir haftada 3 kilo verdik uçtuk havalara süperiz şahaneyiz ooo.... sonraki hafta aynen geldi gidenler....
2 günlük menğn de güzel tatlımBugünkü Menüm
Sabah
Bir dilim beyaz ekmek ve 1 dilim peynir çay şekersiz
Ara
1 elma
Öğlen
3 mandalina
Akşamda Somon yiyeceğim ve salata birde light gazoz içeceğim
Evet bu şekilde verilenler hemen geri alınıyor, en güzeli az ama sağlam vermekevet çok 5te5 diyeti yaptık saf gibi... bir haftada 3 kilo verdik uçtuk havalara süperiz şahaneyiz ooo.... sonraki hafta aynen geldi gidenler....
Iyyy pişerkende bi pis kokuyo anlatamammmm
Kafayı yiceeem....
yok tatlım üşüme falan bilimum bitki çaylarını içtimDaha iyi misiniz kaptanım? Usume falan kaldimi?
o kadar adım mı yapıyor hiç adım hesabı yapmadım hep km hesabı yapıyom ben7,800 adım yani süpersiniz
hoşgeldin betül cüm aramızamerhabalaar,
ben geldiiim yeni üyenizim....
Boyum : 1,58
Kilom : 73,9
Başlangıç Kilom : 75,9
Hedef şimdilik : 69
7 aralıkta karataya başladım bu gün 9. günüm bomba gibiyim.... şimdilik iyi gidiyor çok şükür....
ben akşamları sporda yapmaya çalışıyorum karataya başladığımdan beri... hafta sonları yapmıyorum ama :) hafta içi de söylenerek yapıyorum zaten... sırf şu tartıda gram oynama görür müyüm diye yırtınıyorum resmen.... mesela dün 15 dk bisiklette çalıştım tabi önce tozunuu almam gerekti zavallının.... o kadaaar zordu ki anlatamam.... bacaklarım dizlerim popom her yerim acıdı
68 - 69 arasına düşünce kilom palto alıcam. şu anki paltomun önü kapanmıyo 3 yıldır kapanmıyo zayıflamazsam palto yok böyle rezil rezil dolaşırım hiç bakmam gözümün yaşına :) kendimle de geçinemiyom işte ben böyle :))
sizler neler yapıyorsunuz?
tatlım çok geçmiş olsun yokluğun hissediliyor hemenselam kizlar, nabersiniz?
ben hastayim cok fena beta olmusum; daha bugun yataktan kalkabildim cumadan beri
hicbir sey de yiyemedim sormayin ama nedense kilom cok fazla cikti acaba hastalik mi sisirdi anlamadim ki isin acigi
umrumda degil ama kendimi bir deri bir kemik hissediyorum sagligim duzelsin yeter.
ya ben artik bilumum meyve, meyvesuyu yiyecegim; onun disinda da hep saglikli seyler et-corba-yemek vs. Artik abur cuburla karnimi doldurmayacagim. Sanki ondan dustu direncim gibi hisediyorum acikcasi.
muskam yeme şimdi cuma sabahı yersin 1 dilim ıslak kekten benim de bi arkadaşım geldi onunla sohbet ediyorduk siz döktürmüşünüğz@alpim kız muhabbeti kaçırdın anam ne bitmez iş bu...
kollontai rakibem yeter spor yaptığın gel gayrı..
candy_candy şekerim işleri kolayladınmı?
Hayır sabahta yemicem..muskam yeme şimdi cuma sabahı yersin 1 dilim ıslak kekten benim de bi arkadaşım geldi onunla sohbet ediyorduk siz döktürmüşünüğz
Ohhh şifa olsun kaptanıma...yok tatlım üşüme falan bilimum bitki çaylarını içtim
O zaman tek alan sen değildin.. İşe bak.
Evet bu şekilde verilenler hemen geri alınıyor, en güzeli az ama sağlam vermek
yok tatlım üşüme falan bilimum bitki çaylarını içtim
o kadar adım mı yapıyor hiç adım hesabı yapmadım hep km hesabı yapıyom ben
hoşgeldin betül cüm aramıza
tatlım çok geçmiş olsun yokluğun hissediliyor hemen
Kıyamam ya günah keçisi yapmışlar resmen.diğerleri dağaldı o ara bayram dönüşüydü ben devam ettiğim için çıbanın başı ben oldum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?