- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.401
Biliyom arada odul verin diyolar ama kollontai kesiyo genede cezayi
4 yumurtayi nasil yedin kiz 1 gunde:)kollontai menüm:
Kahvaltı:
2 az yaglı tavada yumurta
Öğle:
2 yağsız tavada yumurta
Akşam:
Salata ve 4 kaşık yogurtlu köfte
Belki bir fincan da kahve eklerim.
Su: 2 litre
1 bardak yeşil çay_1 bardak form çayı
Spor: 400 ipsiz ip :))
:) cezada kesmiyo artikboynumuz kıldan ince :))) çekirde gibi zıplıyom artık alıştım....kollontai kız çabuk kes cezamı peşinen yapiim ben :)
:) cezada kesmiyo artik
Kız gözünü korkutmayı başardım demek ki:) memlekete falan gitmiyceksen benimde seni gecmem zor zaten canim
6 da yerdim ama korktum.4 yumurtayi nasil yedin kiz 1 gunde:)
kollontai acaba yarın kahvaltıda peynirli makarna yesem kaçamak sayılır mı?
Yoksa kahvaltı diye bişicik olma mı?
Olurr oluurr da bi bakalım izin çıkacak mı??işte bu benimkafa :)))) offf bende geliim kız bir tencere makarnayı yiyelim birlikte :))))
Arada fark olmasa korkmamda fark var bnde ac kalip vermeyi istemem napiyimKız gözünü korkutmayı başardım demek ki
Ben sahanda yumurta yeyince cok kilo veremiyorum ya6 da yerdim ama korktum.
AYyy makarna en sevdigimmm ama yiyemedigim seyyykollontai acaba yarın kahvaltıda peynirli makarna yesem kaçamak sayılır mı?
Yoksa kahvaltı diye bişicik olma mı?
Valla bende cok acim gi kafam agridi acliktan sinirim tavan yapti uffggşu an bile açım ben yaa otursam neler neler yerim ve yarım 75 çıkarım tartıda....... o kadar yerim yani..... hani midem küçülcekti... zerre küçülmedi zor zaptediyorum :)))
Hahhhaa kız 7 kiloluk ne yiycennşu an bile açım ben yaa otursam neler neler yerim ve yarım 75 çıkarım tartıda....... o kadar yerim yani..... hani midem küçülcekti... zerre küçülmedi zor zaptediyorum :)))
Rakibemde olsan yeme bence hatta yumurtayi 2 tane yeme bea ck benceOlurr oluurr da bi bakalım izin çıkacak mı??
Yağlı mı yapıyon ki :))Ben sahanda yumurta yeyince cok kilo veremiyorum ya
Hahhhaa kız 7 kiloluk ne yiycenn
Hem küçülmüştür de nefis küçülömüyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?