- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.841
Hmmm pek fazlan yokmus diyetini kacamaksiz yapsan 1 aya verirsin bende canan 25 yasindayim 167 boy 63 kiloyum :)boyum 1.63 56 bucuk kiloyum . kilo almaya cok yatkın bir bünyem var ama ne hikmetse bir sure once kilo verdim diyetle . suan deli gibi yiyorum yavas yavas kiko almaya basladigimi hissettim 50 kilo olmak istiyorum . Herkes azcık yemek yede kilo al cok zayıfsın desin istiyorum
Memnun oldum canan abla :) İnsallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın:)))Hmmm pek fazlan yokmus diyetini kacamaksiz yapsan 1 aya verirsin bende canan 25 yasindayim 167 boy 63 kiloyum :)
Sende canim ins:)Memnun oldum canan abla :) İnsallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın:)))
canım listede 6 kişi var ama bicoğu izindekaç kişi var takımda
ptesi tekrar kilolarınızı yazın kızlar bu arada ben şehir dışındayım ptesi aktif olurum o zaman görüşürüzsartlari okudum kabul ediyorum diyete yarın hemen baslamali miyim? cuma günü kilo bildirimi yaziyor ben bugün mü bildiricem en son tartildigimda 56.5 tim ama bugün yanlıslık olabilir pazar sabahı ac karnina bildirsem olur mu kilomu
Evet canım herkes kendine göre yapıyor.şimdi ben şartları okudum
65 kiloyum
bişey sorcam herkes kendine göre bi diyet yapıyo demi
Hoşgeldiiinnmerhaba
hosgeldin canımO zaman ben burcu 21 yaşındayım. İstanbul üniversitesinde hemşirelik okuyorum .1.63 boyunda ~56,5 kiloyum . Herkese başarılar :))
Haftasonu sessizliği var canım. Ondan böyle buralar. Ben Ebru. Evliyim.2 senelik.161 boyum ve 61.5 kilom.tanışmak varmı yoksa gizli mi herkes :)
O maşallahımız var betüşüm. Nasıl oldu bugun. Çok zorladı mı???kızlaaar trambolin aldıım bu gün geldi baya eylencceli
kollontai
menüm
4 muz 4 bardak sütle muz detoksu
su 2 lt
1 demlik yeşil çay
spor
4 mil leslie
50 kez trambolinde zıpladım
şimdide form çayımı içiyorum....
Canım acaba sen nerene zayıflayacan merak ettim. 2 kilo fazlan var kızzz.O zaman ben burcu 21 yaşındayım. İstanbul üniversitesinde hemşirelik okuyorum .1.63 boyunda ~56,5 kiloyum . Herkese başarılar :))
Off off onu bizde çook istiyoruz.boyum 1.63 56 bucuk kiloyum . kilo almaya cok yatkın bir bünyem var ama ne hikmetse bir sure once kilo verdim diyetle . suan deli gibi yiyorum yavas yavas kiko almaya basladigimi hissettim 50 kilo olmak istiyorum . Herkes azcık yemek yede kilo al cok zayıfsın desin istiyorum
Aaa ismin çok güzelmişş.Canann ismini severim. Bir çok şey ifade eder benim için.Hmmm pek fazlan yokmus diyetini kacamaksiz yapsan 1 aya verirsin bende canan 25 yasindayim 167 boy 63 kiloyum :)
Anneniz rahatsızdı nasıl oldu kaptanım.canım listede 6 kişi var ama bicoğu izinde
ptesi tekrar kilolarınızı yazın kızlar bu arada ben şehir dışındayım ptesi aktif olurum o zaman görüşürüz
Hoşbuldummmm:))hosgeldin canım
50 kilo olmak istiyorumCanım acaba sen nerene zayıflayacan merak ettim. 2 kilo fazlan var kızzz.
Hoşbuldumm:))hosgeldin canım
Memnun oldum ebru hanım:)) insalah hepimiz zapzayıf bayanlar oluruz hep birlikte çok eğlenceli :)Haftasonu sessizliği var canım. Ondan böyle buralar. Ben Ebru. Evliyim.2 senelik.161 boyum ve 61.5 kilom.
canım alçısı gecen hafta çıkmıştı ama eğri kaynadığı için ueniden alçıya almışlardı önümüzdeki hafta çıkacak ama çok sıkılmış 35 gündür ayağı alçıda bi de çok canıtez hareketliydi o yüzden pek tadı yoktu şaka bi tarafa son 3 günde benim burnumdan getirdi 5 dk oturtmadı lu da yapılacak bu da yapılacak düşün bu 1 haftada 2 kere balkon yıkadım kış gününde ayağı öyle olmasa hergün yıkardı bi de titiz olunca bş de evde 4 cocuk günde 2-3 sefer süpürge aç gelen gden misafr ağırla bugün konyadayım yarın evime gecip pazar gün dinlenecem evimi özledim yahuuAnneniz rahatsızdı nasıl oldu kaptanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?