Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O maşallahımız var betüşüm. Nasıl oldu bugun. Çok zorladı mı???

akşama doğru açlıktan gözüm dönmüş patronu yemiş olabilirim tabi :)))) az kalsın adama sarıyordum haa neyseki ucuz kurtardı paçayı :)) tersim pistir :))) açlık adamı asabi yapıyo... ve giden ne 300 gr değer mi uleyn.....neyyyse kazasız belasız kimseyi yemeden bir detoks gününü daha atlattık gene göremedik 66 yı ben ona yanarım :)

Kiz bende maden suyuyla 200 gr verdim tadini sevmedim ama sen seversin bence onu dene

Herkeslere gunaydin bacilaaaaar ruyamda bile diyet yapiyodum tartiya ciktik kilomu falan hep ayni gordjm ya yat kalk kilo dusun olacagi bu tabi:) sevgililer gunude gekdi 2 kilo verirsem bu haftaogun keyifli olcam vermezsem de artik esim beni mutlu etmek icin ne yapcak bakalim:) esime bi elbise gosterdim moda tasarimcisi yapmis ayy cok begendim falan dedim fiyati baya tuzlu ama sevgililer gunune alsin diye bi ovuyorum elbiseyi bakalim napcak:)

elbise yerine bir hafta sonu kaçıp tatile gidin 5 yıldızlı bir otele :)

selamlar herkese
bilinç altıma işlemiş heralde şişko oluşum rüyamda sadece dedemin bol x'li L gömlekleri anca bana oluyodu çuval gibi geziyodum ortalarda berbat bi rüyaydı.
O gazla sabah 2 saat duraksız bisiklete bindim
Arkadaşlarkondisyon bisikleti kullanarak zayıflamaya çalışanlar var mı aramızda??

:) boyun kactiki canim senin senin verilmiycek bi kilon yok

yok yaa onlar bizi terketmezler gelirler. dysania rakibecimm nere
lerdesiiinnn.
Geldim canım dün evime geldim ilk hafta bildirimde bulunmayip izne ayrılmak istemiştim
Bende gluten alerjisi çıktı bu arada tahıl yasak zaten maya alerjisi vardı ama dikkat etmiyordum kilo veremememdeki neden buymus sanırım iznim devam ediyor fakat ben yine takilirim

5.TAKIM 451.ETAP

dysania(60,0) bildirimde bulunmadı
kollontai (58,9
ebrusonmez (61.5

ermus (61,1/
ilkay80 (85.9)
ycfa (63.4/63.1/300/%0.4731)
5. Takım Ortalaması: %

ameliaa (71.9/71.5/400/%0.55)

herkese günaydın :)
Kızlar herkese selamlar ben izinliyim diye biliyorum neden bildirimde bulunmadı yazıyor anlamadım

Gecmis olsun canim simdi kac kilosun baktinmi yoksa dikkat etmedinmi

Bayağı koşturmalı geçmiş sizin için. Evet öyle tezcanlı ve titiz insanlar için oturmak çok zor gelir şimdi.Allah bir daha düşürmesin. Hep sağlıklı sıhatli olsun insallahh.
Yanlış kaynayınca kırıp yeniden kaynamasını mı bekliyorlar. Allah şifa versin Kaptanım.

gecmis olsun kaptanım
160 boy 65 kilo malesef nerden baksan 10 kilonun gitmesi gerek
hedef kilon ne canım ??

Yine iyi canm 300 gram da iyidir.

Seni gidi seniiii :)))
Alttan alttan hediye aldırıyon adama demk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…