- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.861
O maşallahımız var betüşüm. Nasıl oldu bugun. Çok zorladı mı???
Hmmm ne guzel sevindim ozaman:)Aaa ismin çok güzelmişş.Canann ismini severim. Bir çok şey ifade eder benim için.
Kiz bende maden suyuyla 200 gr verdim tadini sevmedim ama sen seversin bence onu deneakşama doğru açlıktan gözüm dönmüş patronu yemiş olabilirim tabi :)))) az kalsın adama sarıyordum haa neyseki ucuz kurtardı paçayı :)) tersim pistir :))) açlık adamı asabi yapıyo... ve giden ne 300 gr değer mi uleyn.....neyyyse kazasız belasız kimseyi yemeden bir detoks gününü daha atlattık gene göremedik 66 yı ben ona yanarım :)
Herkeslere gunaydin bacilaaaaar ruyamda bile diyet yapiyodum tartiya ciktik kilomu falan hep ayni gordjm ya yat kalk kilo dusun olacagi bu tabi:) sevgililer gunude gekdi 2 kilo verirsem bu haftaogun keyifli olcam vermezsem de artik esim beni mutlu etmek icin ne yapcak bakalim:) esime bi elbise gosterdim moda tasarimcisi yapmis ayy cok begendim falan dedim fiyati baya tuzlu ama sevgililer gunune alsin diye bi ovuyorum elbiseyi bakalim napcak:)
:) ayy o daha da guzel olurelbise yerine bir hafta sonu kaçıp tatile gidin 5 yıldızlı bir otele :)
:) boyun kactiki canim senin senin verilmiycek bi kilon yokselamlar herkese
bilinç altıma işlemiş heralde şişko oluşum rüyamda sadece dedemin bol x'li L gömlekleri anca bana oluyodu çuval gibi geziyodum ortalarda berbat bi rüyaydı.
O gazla sabah 2 saat duraksız bisiklete bindim
Arkadaşlarkondisyon bisikleti kullanarak zayıflamaya çalışanlar var mı aramızda??
Geldim canım dün evime geldim ilk hafta bildirimde bulunmayip izne ayrılmak istemiştim
Kızlar herkese selamlar ben izinliyim diye biliyorum neden bildirimde bulunmadı yazıyor anlamadım5.TAKIM 451.ETAP
dysania(60,0) bildirimde bulunmadı
kollontai (58,9
ebrusonmez (61.5
ermus (61,1/
ilkay80 (85.9)
ycfa (63.4/63.1/300/%0.4731)
5. Takım Ortalaması: %
ameliaa (71.9/71.5/400/%0.55)
herkese günaydın :)
160 boy 65 kilo malesef nerden baksan 10 kilonun gitmesi gerek:) boyun kactiki canim senin senin verilmiycek bi kilon yok
Gecmis olsun canim simdi kac kilosun baktinmi yoksa dikkat etmedinmiGeldim canım dün evime geldim ilk hafta bildirimde bulunmayip izne ayrılmak istemiştim
Bende gluten alerjisi çıktı bu arada tahıl yasak zaten maya alerjisi vardı ama dikkat etmiyordum kilo veremememdeki neden buymus sanırım iznim devam ediyor fakat ben yine takilirim
Gider gider merak etme160 boy 65 kilo malesef nerden baksan 10 kilonun gitmesi gerek
Dikkat etmedim sadece ekmek yemiyor um aynı kilodayim sağolasın canımGecmis olsun canim simdi kac kilosun baktinmi yoksa dikkat etmedinmi
Hadi bakalım. Kolay gelsinn.50 kilo olmak istiyorumben kendimi sisman hissediyorum
Bayağı koşturmalı geçmiş sizin için. Evet öyle tezcanlı ve titiz insanlar için oturmak çok zor gelir şimdi.Allah bir daha düşürmesin. Hep sağlıklı sıhatli olsun insallahh.canım alçısı gecen hafta çıkmıştı ama eğri kaynadığı için ueniden alçıya almışlardı önümüzdeki hafta çıkacak ama çok sıkılmış 35 gündür ayağı alçıda bi de çok canıtez hareketliydi o yüzden pek tadı yoktu şaka bi tarafa son 3 günde benim burnumdan getirdi 5 dk oturtmadı lu da yapılacak bu da yapılacak düşün bu 1 haftada 2 kere balkon yıkadım kış gününde ayağı öyle olmasa hergün yıkardı bi de titiz olunca bş de evde 4 cocuk günde 2-3 sefer süpürge aç gelen gden misafr ağırla bugün konyadayım yarın evime gecip pazar gün dinlenecem evimi özledim yahuu
gecmis olsun kaptanımcanım alçısı gecen hafta çıkmıştı ama eğri kaynadığı için ueniden alçıya almışlardı önümüzdeki hafta çıkacak ama çok sıkılmış 35 gündür ayağı alçıda bi de çok canıtez hareketliydi o yüzden pek tadı yoktu şaka bi tarafa son 3 günde benim burnumdan getirdi 5 dk oturtmadı lu da yapılacak bu da yapılacak düşün bu 1 haftada 2 kere balkon yıkadım kış gününde ayağı öyle olmasa hergün yıkardı bi de titiz olunca bş de evde 4 cocuk günde 2-3 sefer süpürge aç gelen gden misafr ağırla bugün konyadayım yarın evime gecip pazar gün dinlenecem evimi özledim yahuu
hedef kilon ne canım ??160 boy 65 kilo malesef nerden baksan 10 kilonun gitmesi gerek
Yine iyi canm 300 gram da iyidir.akşama doğru açlıktan gözüm dönmüş patronu yemiş olabilirim tabi :)))) az kalsın adama sarıyordum haa neyseki ucuz kurtardı paçayı :)) tersim pistir :))) açlık adamı asabi yapıyo... ve giden ne 300 gr değer mi uleyn.....neyyyse kazasız belasız kimseyi yemeden bir detoks gününü daha atlattık gene göremedik 66 yı ben ona yanarım :)
Seni gidi seniiii :)))Herkeslere gunaydin bacilaaaaar ruyamda bile diyet yapiyodum tartiya ciktik kilomu falan hep ayni gordjm ya yat kalk kilo dusun olacagi bu tabi:) sevgililer gunude gekdi 2 kilo verirsem bu haftaogun keyifli olcam vermezsem de artik esim beni mutlu etmek icin ne yapcak bakalim:) esime bi elbise gosterdim moda tasarimcisi yapmis ayy cok begendim falan dedim fiyati baya tuzlu ama sevgililer gunune alsin diye bi ovuyorum elbiseyi bakalim napcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?