Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlar herkese:KK15:
bilinç altıma işlemiş heralde şişko oluşum rüyamda sadece dedemin bol x'li L gömlekleri anca bana oluyodu çuval gibi geziyodum ortalarda berbat bi rüyaydı.
O gazla sabah 2 saat duraksız bisiklete bindim
Arkadaşlarkondisyon bisikleti kullanarak zayıflamaya çalışanlar var mı aramızda??
Oohh ohhh bugun rüyalar hepdiyet üzerinee :KK54:
Çok iyi bi gaz vermiş rüyan

Geldim canım dün evime geldim ilk hafta bildirimde bulunmayip izne ayrılmak istemiştim
Bende gluten alerjisi çıktı bu arada tahıl yasak zaten maya alerjisi vardı ama dikkat etmiyordum kilo veremememdeki neden buymus sanırım iznim devam ediyor fakat ben yine takilirim
Hoşgeldin rakibem özledim seniii:KK19:
Geçmiş olsun.Artık ekmek yasak o zamn

canım alçısı gecen hafta çıkmıştı ama eğri kaynadığı için ueniden alçıya almışlardı önümüzdeki hafta çıkacak ama çok sıkılmış 35 gündür ayağı alçıda bi de çok canıtez hareketliydi o yüzden pek tadı yoktu şaka bi tarafa son 3 günde benim burnumdan getirdi 5 dk oturtmadı lu da yapılacak bu da yapılacak düşün bu 1 haftada 2 kere balkon yıkadım kış gününde ayağı öyle olmasa hergün yıkardı bi de titiz olunca bş de evde 4 cocuk günde 2-3 sefer süpürge aç gelen gden misafr ağırla bugün konyadayım yarın evime gecip pazar gün dinlenecem evimi özledim yahuu

kaç kurtar canını :))) çook geçmiş olsun.....

Kızlar bugün bi enerjığim sormayın.Evi elektirlkli süpürgeyle süpürdüm. Şimdide bi spor yapasım var. Yerimde duramıyorm. Hadi hayırlısı. :KK76:
Oturup bu hissin geçmesini mi bekliyim. spor mu yapayım bilemedimmm.o_O

btlbetul btlbetul canm yeşil çayımızı hatırlatmadıınn. Ben diyim bariii
Yeşill çayyy zamanı kızlarrr

hafta sonu içmiyorum ya ondan :)))

Kızlar bugün bi enerjığim sormayın.Evi elektirlkli süpürgeyle süpürdüm. Şimdide bi spor yapasım var. Yerimde duramıyorm. Hadi hayırlısı. :KK76:
Oturup bu hissin geçmesini mi bekliyim. spor mu yapayım bilemedimmm.o_O

kalk kalk kalkkk sonuna kadar sömür o enerjiyi..... yansın yağlar....

kollontai kollontai

menüm

sabah pırsalı yumurta - 1 pırasa 1 yumurtadan
5 zeytin

ara 1 avuç nohut

öğlen yoğurtlu tavuklu karabuğday

akşam haşlama tavuk göğsü ve bir kase yoğurt

Su : 2 lt

Spor
4 mil leslie - 1 saat sürüyor
30 dk bisiklet
10 dk trampolin