- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.881
Oohh ohhh bugun rüyalar hepdiyet üzerineeselamlar herkese
bilinç altıma işlemiş heralde şişko oluşum rüyamda sadece dedemin bol x'li L gömlekleri anca bana oluyodu çuval gibi geziyodum ortalarda berbat bi rüyaydı.
O gazla sabah 2 saat duraksız bisiklete bindim
Arkadaşlarkondisyon bisikleti kullanarak zayıflamaya çalışanlar var mı aramızda??
Hoşgeldin rakibem özledim seniiiGeldim canım dün evime geldim ilk hafta bildirimde bulunmayip izne ayrılmak istemiştim
Bende gluten alerjisi çıktı bu arada tahıl yasak zaten maya alerjisi vardı ama dikkat etmiyordum kilo veremememdeki neden buymus sanırım iznim devam ediyor fakat ben yine takilirim
Sanırım kaptan seni izinli yazmamış 2 hafta süreceğinden olabilir.Kızlar herkese selamlar ben izinliyim diye biliyorum neden bildirimde bulunmadı yazıyor anlamadım
Canım 300 gramdan bişey olmaz.Şişkinliktir.ay yine artıyım yaaa cıldırciiim
dun 58.9
bugun 59.2
valla regl olcam ona baglıyorumCanım 300 gramdan bişey olmaz.Şişkinliktir.
Dikkat etmedim sadece ekmek yemiyor um aynı kilodayim sağolasın canım
:) yok canim fikir veriyorum sadece:)Seni gidi seniiii :)))
Alttan alttan hediye aldırıyon adama demk
160 boy için 50 kilo idealgecmis olsun kaptanım
hedef kilon ne canım ??
canım alçısı gecen hafta çıkmıştı ama eğri kaynadığı için ueniden alçıya almışlardı önümüzdeki hafta çıkacak ama çok sıkılmış 35 gündür ayağı alçıda bi de çok canıtez hareketliydi o yüzden pek tadı yoktu şaka bi tarafa son 3 günde benim burnumdan getirdi 5 dk oturtmadı lu da yapılacak bu da yapılacak düşün bu 1 haftada 2 kere balkon yıkadım kış gününde ayağı öyle olmasa hergün yıkardı bi de titiz olunca bş de evde 4 cocuk günde 2-3 sefer süpürge aç gelen gden misafr ağırla bugün konyadayım yarın evime gecip pazar gün dinlenecem evimi özledim yahuu
yok almadım kilo aynı. Belki gözden kaçmış olabilir izin durumumSanırım kaptan seni izinli yazmamış 2 hafta süreceğinden olabilir.
Kilo aldın mı tatilde :)))
60 la gayet hoş olursun 55 te fit :)160 boy için 50 kilo ideal
ben 55 falan olsam yeter heralde inş.
Tam 1 saat aralıksız spor yaptım.Ama hala kıpır kıpırım. İlgiç ben normalde hep yorgun bitkin olurum. Genelde yeni uyandığım anda bıle yorgunumdur.Spor yap kiz herzaman gelmez bu ilham
Demekki öyle olmuşyok almadım kilo aynı. Belki gözden kaçmış olabilir izin durumum
60 la gayet hoş olursun 55 te fit :)
Bu arada hosgeldin
Kızlar bugün bi enerjığim sormayın.Evi elektirlkli süpürgeyle süpürdüm. Şimdide bi spor yapasım var. Yerimde duramıyorm. Hadi hayırlısı.
Oturup bu hissin geçmesini mi bekliyim. spor mu yapayım bilemedimmm.
insana gelir oyle arada degerlendirmen iyi olmusTam 1 saat aralıksız spor yaptım.Ama hala kıpır kıpırım. İlgiç ben normalde hep yorgun bitkin olurum. Genelde yeni uyandığım anda bıle yorgunumdur.
hafta sonu içmiyorum ya ondan :)))
kalk kalk kalkkk sonuna kadar sömür o enerjiyi..... yansın yağlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?