- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.901
Tatlım menülerimize yorum yapabilirsin. Yazdığımız şeylere cevap verebilirsin.günde beş mesaj zorunlu yazıyordu şartlarda ne yazıcağımı bulamıyorummm
Hadii yaaBen yeşilçayı çok seviyorum ama yeşilçay içtiğimde gözlerimde yanma oluyor o yüzden içemiyorum artık
bu enerji arada bana da uğrasa fena olmicak ☺Kızlar bugün bi enerjığim sormayın.Evi elektirlkli süpürgeyle süpürdüm. Şimdide bi spor yapasım var. Yerimde duramıyorm. Hadi hayırlısı.
Oturup bu hissin geçmesini mi bekliyim. spor mu yapayım bilemedimmm.
bu enerji arada bana da uğrasa fena olmicak ☺
Afferimmm ki costun baya:)
Bu hafta sabit olmak istemiyorummm.Afferimmm ki costun baya:)
Bendeeee 2 kilo vermek istiyorum hadi kapisalimm bu haftaBu hafta sabit olmak istemiyorummm.
cok icmemistim 1 bardakta yanmaya basliyo gozum . en baslarda ondan oldugunu anlamamistim ama baktim her ictigimde oluyor ondanmis dedim. Göz doktoruna gittim göz tansiyonu olanlarda öyle oluyor diye duydugum icin . Göz tansiyonumda yokmus alerjin olabilir dedi doktorHadii yaa
Bende bi keresinde çok içtim.Midem çok fena oldu. Bulantı kusma falan..
Sen de çok mu içiyon. 1 bardakda da gözlerin yanıyormu??
Hadi bakalım.Bendeeee 2 kilo vermek istiyorum hadi kapisalimm bu hafta
Gorcez bakalim kim kazancak odeminde yok yol sisinde seni yeniyimde gorrr:) ne yedin kiz bugun kacamk falan yaptinmiHadi bakalım.
Ama ben kazanırım haberin olsunnn.
Hımm o zamn içme tatlım.cok icmemistim 1 bardakta yanmaya basliyo gozum . en baslarda ondan oldugunu anlamamistim ama baktim her ictigimde oluyor ondanmis dedim. Göz doktoruna gittim göz tansiyonu olanlarda öyle oluyor diye duydugum icin . Göz tansiyonumda yokmus alerjin olabilir dedi doktor
Valla kaçamak sayılır mı bilmemGorcez bakalim kim kazancak odeminde yok yol sisinde seni yeniyimde gorrr:) ne yedin kiz bugun kacamk falan yaptinmi
nasıl birşeyki o ? marketlerde hiç görmedim aktardan mı temin ediliyorHımm o zamn içme tatlım.
Beyaz çay var. Aramızda kim içiyordu hatırlamıyorum.Sende onu içebilirsin.
hoşgeldiniz buranın anneside benim semraboyum 1.63 56 bucuk kiloyum . kilo almaya cok yatkın bir bünyem var ama ne hikmetse bir sure once kilo verdim diyetle . suan deli gibi yiyorum yavas yavas kiko almaya basladigimi hissettim 50 kilo olmak istiyorum . Herkes azcık yemek yede kilo al cok zayıfsın desin istiyorum
Naptin kiz spor iyi yapmissim valla maden suyu kurunu ben hic sevmedim ya sen nasil ictin 2 kereValla kaçamak sayılır mı bilmem
Kahvaltı:
1 dilim k.t ekmek
1 çatal patates
1çay k. helva
Öğle:
1 elma-1 mandalina
Ara:maden suyu kürü
Akşam:
3 ince sıkım çiğköfte
maden suyu kürü
Spor:
leslie 2 miil
100 ip
20 mekik
50sağ 50 sol bacak hareketi
200 bisiklet
30dk yürüyüş
150jj(ceza için)
Su: 2litre-1 litre yeşilçay
kollontai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?