- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.921
Sanırım aktardan alınıyor.Ama ben hiç içmedim. Kızlarr kim içiyordu yerşill çayı.nasıl birşeyki o ? marketlerde hiç görmedim aktardan mı temin ediliyor
Afiyet olsun.Fazla değilse bulgur pilavı bişey yapmazzbugunku menümü yazayım
sabah 2 dilim ekek reçel yumurta çay
öğlen yoğurt ekmek1 dilim
akşam bulgur pilavı akşam pilav olmamalıydı ama çok acıkmıştım ..spor leslie ve 50 cezamı yaptım arkadaşlar
Güzel değil ama içilmeyecek gibi de değil.Naptin kiz spor iyi yapmissim valla maden suyu kurunu ben hic sevmedim ya sen nasil ictin 2 kere
Dun icene kadar canim cikti benim sabah tartildinmi sen ben 200 gr vermistimGüzel değil ama içilmeyecek gibi de değil.
Ben bugun once iki kasik yogurt yiycem sonra limonu sıkcam maden suyuna onuda ustune iccem midemde karissin ya herseyide hazir hazir benmi vercemGüzel değil ama içilmeyecek gibi de değil.
Ben bugun once iki kasik yogurt yiycem sonra limonu sıkcam maden suyuna onuda ustune iccem midemde karissin ya herseyide hazir hazir benmi vercem
Napiyim gi hic sevmedim tadini icerde kariscak nede olsa:)kız çamaşır makinası mı bu yumuşatıcıyı ayrı deterjanı ayrı :)))
heeee binemedinmi bisikletineelektrikler gidip duruyo deli oldum bu gün :))
canım ben seni sadece gecen hafta diyete uymayacaksın 1 hafta nasıl olsa önemli değil diye izne ayırmamıştım 1 hafta sonra bildirim yapacaksın anlsmıştım izne ayrılmak istediğini net anlamamışım eğer istersen bu hafta izinli yazarız kuzym kusura bakmaGeldim canım dün evime geldim ilk hafta bildirimde bulunmayip izne ayrılmak istemiştim
Bende gluten alerjisi çıktı bu arada tahıl yasak zaten maya alerjisi vardı ama dikkat etmiyordum kilo veremememdeki neden buymus sanırım iznim devam ediyor fakat ben yine takilirim
canım kırmamışlar yeniden alçıya almışlar tam topukta olunca kırıkBayağı koşturmalı geçmiş sizin için. Evet öyle tezcanlı ve titiz insanlar için oturmak çok zor gelir şimdi.Allah bir daha düşürmesin. Hep sağlıklı sıhatli olsun insallahh.
Yanlış kaynayınca kırıp yeniden kaynamasını mı bekliyorlar. Allah şifa versin Kaptanım.
sorma tatlım dün kaçtım konyada 1 gece kalıp bugün evime gidecektim ama ankara katdan felaket olunca gidemedik kısmet olursa yarın öğlen yola çıkacağım evimi özledim mkaç kurtar canını :))) çook geçmiş olsun.....
hadi bakalım ortalık kızıstıgına gore bende size meydan okuyorum, bu hafta rakibemi de sizide yenicemGorcez bakalim kim kazancak odeminde yok yol sisinde seni yeniyimde gorrr:) ne yedin kiz bugun kacamk falan yaptinmi
simdiden iyi yolculuklar kaptanımcanım ben seni sadece gecen hafta diyete uymayacaksın 1 hafta nasıl olsa önemli değil diye izne ayırmamıştım 1 hafta sonra bildirim yapacaksın anlsmıştım izne ayrılmak istediğini net anlamamışım eğer istersen bu hafta izinli yazarız kuzym kusura bakma
canım kırmamışlar yeniden alçıya almışlar tam topukta olunca kırık
sorma tatlım dün kaçtım konyada 1 gece kalıp bugün evime gidecektim ama ankara katdan felaket olunca gidemedik kısmet olursa yarın öğlen yola çıkacağım evimi özledim m
Hadi bakalim kim kimi yenicek ben cok iddialiyim bu haftahadi bakalım ortalık kızıstıgına gore bende size meydan okuyorum, bu hafta rakibemi de sizide yenicem
simdiden iyi yolculuklar kaptanım
valla ben de iddialıyım ben yeniceeeemHadi bakalim kim kimi yenicek ben cok iddialiyim bu hafta
Sen çok zorlama hayatım.Kiz ben spor yapcak kadar duzelmedimkikollontai bacim izin verdi pazartesiye kadar bi ziplayim dedim 30 da nefesim daraldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?