- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.941
İyi canm akşamı hafif tutmuşsun.Öğlede abartılı değilse menün güzel :)))Menumude yazatmyim bari
sabah
1dilim tb ekmek
1dilim peynir
zeytin salatalik
oglen cis yedim ya yazmayim bence
aksam cok az yagsiz tuzsuz ayran corbasi
su 2 lt
Sağol yaa hafızam sağolsun bu aralar boşluyorrr.@ilkay iciyodu bacim beyaz cayi
Bende +100 çıktım tatlım.Dun icene kadar canim cikti benim sabah tartildinmi sen ben 200 gr vermistim
Güzel fıkırrrBen bugun once iki kasik yogurt yiycem sonra limonu sıkcam maden suyuna onuda ustune iccem midemde karissin ya herseyide hazir hazir benmi vercem
Hayırlısıyla sağ salim varın inşallah kaptanım.canım ben seni sadece gecen hafta diyete uymayacaksın 1 hafta nasıl olsa önemli değil diye izne ayırmamıştım 1 hafta sonra bildirim yapacaksın anlsmıştım izne ayrılmak istediğini net anlamamışım eğer istersen bu hafta izinli yazarız kuzym kusura bakma
canım kırmamışlar yeniden alçıya almışlar tam topukta olunca kırık
sorma tatlım dün kaçtım konyada 1 gece kalıp bugün evime gidecektim ama ankara katdan felaket olunca gidemedik kısmet olursa yarın öğlen yola çıkacağım evimi özledim m
Görelim bakalım nasıl yeniceksin bizzziiihadi bakalım ortalık kızıstıgına gore bende size meydan okuyorum, bu hafta rakibemi de sizide yenicem
bende iddealıyım bakalım beni geçebiliceniz mii????Hadi bakalim kim kimi yenicek ben cok iddialiyim bu hafta
Tekrardan tebrikler ama sporların seni kurtaramayacak.kızlar sonunda 58.9 yinebugunden itibaren sporuma donuyorum :)
ben yeşil çay içiyorum canımSanırım aktardan alınıyor.Ama ben hiç içmedim. Kızlarr kim içiyordu yerşill çayı.
dysania canum sen mı içiyordun.
kaptanım bildirdi m ama arada kaynadı demek sizi zor duruma sokacak bişey yapmak istemem ben izin istedim çünkü orda netim kalmamıştı birde hastalık falan çıkınca biraz dinleneyim dedim yoksa takimimin genel başarısı önemli sizi seviyorumcanım ben seni sadece gecen hafta diyete uymayacaksın 1 hafta nasıl olsa önemli değil diye izne ayırmamıştım 1 hafta sonra bildirim yapacaksın anlsmıştım izne ayrılmak istediğini net anlamamışım eğer istersen bu hafta izinli yazarız kuzym kusura bakma
canım kırmamışlar yeniden alçıya almışlar tam topukta olunca kırık
sorma tatlım dün kaçtım konyada 1 gece kalıp bugün evime gidecektim ama ankara katdan felaket olunca gidemedik kısmet olursa yarın öğlen yola çıkacağım evimi özledim m
inş tatlım otobüsteyiz şimdi artık evime iyice özledim biran önce evime varayımHayırlısıyla sağ salim varın inşallah kaptanım.
canım istiyorsan bu hafta izinli yazarız ama devam etmek istersen devam ederiz sana nasıl uygunolursaben yeşil çay içiyorum canım
kaptanım bildirdi m ama arada kaynadı demek sizi zor duruma sokacak bişey yapmak istemem ben izin istedim çünkü orda netim kalmamıştı birde hastalık falan çıkınca biraz dinleneyim dedim yoksa takimimin genel başarısı önemli sizi seviyorum
Bizde seni rakibemben yeşil çay içiyorum canım
kaptanım bildirdi m ama arada kaynadı demek sizi zor duruma sokacak bişey yapmak istemem ben izin istedim çünkü orda netim kalmamıştı birde hastalık falan çıkınca biraz dinleneyim dedim yoksa takimimin genel başarısı önemli sizi seviyorum
Karıştırmışım canmben yeşil çay içiyorum canım
gorecegiz bakalımTekrardan tebrikler ama sporların seni kurtaramayacak.
Ben birinciyim bu haftaa seni geçeceğiiiimmm..
haftaya da izinli olayım kaptanıminş tatlım otobüsteyiz şimdi artık evime iyice özledim biran önce evime varayım
canım istiyorsan bu hafta izinli yazarız ama devam etmek istersen devam ederiz sana nasıl uygunolursa
sporu dondurdum bi süre yapmayacağım gluten alerjisi çıktı akşam yemeği yeme diyen bir adet doktorum var nasıl olacak bilemiyorum çok bunaldimBizde seni rakibem
Bu hafta katılıcakmısın bize bak bayağı kızıştı ortalıkk.
Tedavisi varmı canm?haftaya da izinli olayım kaptanım
sporu dondurdum bi süre yapmayacağım gluten alerjisi çıktı akşam yemeği yeme diyen bir adet doktorum var nasıl olacak bilemiyorum çok bunaldim
Allah korusun canm umarım migren değildir.Merhaba kizlar ,
Dun cook yogundum kizlar giremedim nete zaten benim hafta sonlarim yogun geciyor...dun geceden beri bi bas agrisi ile ugrasiyirum sanki migren gibi bisey goxlerimi kaldirio acmaya halim yok ve mide bulantisi oldu....
Migrenim yok aslinda ama belkide yavas yavas merhaba demeye geliyor))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?