Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler ama basen ve kalçada toplaninca fazlalıklar hoş olmuyor ama bir türlü veremiyorum gerçi bi çabam olmamıştı şimdi sizlerin desteği ile inşallah hedefime ulaşırim
canım kilon az, sen en guzel sporla hatta yapabilirsen pilatesle zayıflar ve incelirsin :)

Teşekkürler ama basen ve kalçada toplaninca fazlalıklar hoş olmuyor ama bir türlü veremiyorum gerçi bi çabam olmamıştı şimdi sizlerin desteği ile inşallah hedefime ulaşırim
Spor konusunda en yetkilimiz kollontai olurr.
Kendisi günlük1 saat spor yapıyorr.(deli gibi )
Ona uyarsan ne kalça kalır ne basenn

hosgeldin canım bende 25 yasındayım 151 boyum 58.9 kiloyum, hedefim 53, tskım kaptan yardımcısıyım, gunluk olarak menuleri ve sporları kontrol ediyorum :)
Memnun oldum hosbuldum canım
canım kilon az, sen en guzel sporla hatta yapabilirsen pilatesle zayıflar ve incelirsin :)
İnşallah yaa hiç memnun değilim basen ler kalın spora başladım malum tatil olunca ara verdim yarın başlıyorum nasip olursa birde haftada bir gün yoga yapıyorum

bu arada sevgili hanımlar son bes gun menu yazmadım farkkettiyseniz neler yedigimi soylesem sopayla kovalarsınız, kızartmalar tatlılar pilavlar havada uctu, sanırım yiyip de kilo almayanlardan olmama az kaldı, cunku 100 gr bile artıda degilim hemde regl oncesi olmasına ragmen :) ama yine de yarından itibaren tam tempo soz veriyorum size donus yapıyorum bu arada yarın corba ddetoksu yapıcam

Pek kesmiyoorr.
Ama pes etmek yok bu hafta seni sollamalıyımm.
kız sen ne zaman 59 olucan geldim gittim dugun yaptım 5 kilo aldım 5 kiloyu tekrar verdim, hatta 6 verdim sen hala 61.5 bu hafta benim rakibemsin valla, ayagını denk al
Memnun oldum hosbuldum canım

İnşallah yaa hiç memnun değilim basen ler kalın spora başladım malum tatil olunca ara verdim yarın başlıyorum nasip olursa birde haftada bir gün yoga yapıyorum

Süper lütfen yardımcı olun
canım yoga bende yapıyordum bir ara super faydalı bisey ozellikle esneme acısından sen takımda ol sporunu menunu yaz hergun ben yardımcı olurum salona gidiyosan da gitmiyosan da yaptıgın sporları yaz bolgesel ve agırlıkla calısman en mantıklısı ona gore bi program yaparız sana bea

Teşekkür ediyorum haydi bize kolay gelsin hedefime ulaşmak istiyorum azimliyimm

Yaa bende titimyiyim kılo almıyayımm.

kız sen ne zaman 59 olucan geldim gittim dugun yaptım 5 kilo aldım 5 kiloyu tekrar verdim, hatta 6 verdim sen hala 61.5 bu hafta benim rakibemsin valla, ayagını denk al
Evet yaa isyanlardayııımm. Ben niye veremiyomm. Gına geldi 60lardan.
Evet bu hafta bende bayağı spor yapmayı düşünüyorum.

Kollontai hemencecik benzettin kendine kızı
Bi kız hayatını yaşasaydı. Çocuklarının mürüvvetini göreydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…