- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.981
Yarın sıkı bir gün olucak bu hafta sana göz açtırmayacamm..ebrusonmez tatlım yarın 3 gunluk cezaları topluca yazıcam, yeni listeye geciyoruz zaten bugun menu yazan da yok baksana :)
canım kilon az, sen en guzel sporla hatta yapabilirsen pilatesle zayıflar ve incelirsin :)Teşekkürler ama basen ve kalçada toplaninca fazlalıklar hoş olmuyor ama bir türlü veremiyorum gerçi bi çabam olmamıştı şimdi sizlerin desteği ile inşallah hedefime ulaşırim
o rekar kıracaktı heraldee :))vallabtlbetul bugun menu yazmadı yazsaydı bu hafta hic ceza almamıs olacaktı :)
valla ben yarın spora baslıyorum bacım, gozun kesiyomu bana rakip olmayıYarın sıkı bir gün olucak bu hafta sana göz açtırmayacamm..
Spor konusunda en yetkilimizTeşekkürler ama basen ve kalçada toplaninca fazlalıklar hoş olmuyor ama bir türlü veremiyorum gerçi bi çabam olmamıştı şimdi sizlerin desteği ile inşallah hedefime ulaşırim
kız ne bi saati ben basladım mı 1,5 saatten evvel bırakmamSpor konusunda en yetkilimizkollontai olurr.
Kendisi günlük1 saat spor yapıyorr.(deli gibi)
Ona uyarsan ne kalça kalır ne basenn
Pek kesmiyoorr.valla ben yarın spora baslıyorum bacım, gozun kesiyomu bana rakip olmayı
Memnun oldum hosbuldum canımhosgeldin canım bende 25 yasındayım 151 boyum 58.9 kiloyum, hedefim 53, tskım kaptan yardımcısıyım, gunluk olarak menuleri ve sporları kontrol ediyorum :)
İnşallah yaa hiç memnun değilim basen ler kalın spora başladım malum tatil olunca ara verdim yarın başlıyorum nasip olursa birde haftada bir gün yoga yapıyorumcanım kilon az, sen en guzel sporla hatta yapabilirsen pilatesle zayıflar ve incelirsin :)
ooo ben geri kalmışım.kız ne bi saati ben basladım mı 1,5 saatten evvel bırakmam
Salona gidiyorsun heralde :)Memnun oldum hosbuldum canım
İnşallah yaa hiç memnun değilim basen ler kalın spora başladım malum tatil olunca ara verdim yarın başlıyorum nasip olursa birde haftada bir gün yoga yapıyorum
Süper lütfen yardımcı olunkız ne bi saati ben basladım mı 1,5 saatten evvel bırakmam
Evet canımSalona gidiyorsun heralde :)
kız sen ne zaman 59 olucan geldim gittim dugun yaptım 5 kilo aldım 5 kiloyu tekrar verdim, hatta 6 verdim sen hala 61.5 bu hafta benim rakibemsin valla, ayagını denk alPek kesmiyoorr.
Ama pes etmek yok bu hafta seni sollamalıyımm.
Memnun oldum hosbuldum canım
İnşallah yaa hiç memnun değilim basen ler kalın spora başladım malum tatil olunca ara verdim yarın başlıyorum nasip olursa birde haftada bir gün yoga yapıyorum
canım yoga bende yapıyordum bir ara super faydalı bisey ozellikle esneme acısındanSüper lütfen yardımcı olun
Teşekkür ediyorum haydi bize kolay gelsin hedefime ulaşmak istiyorum azimliyimmkız sen ne zaman 59 olucan geldim gittim dugun yaptım 5 kilo aldım 5 kiloyu tekrar verdim, hatta 6 verdim sen hala 61.5 bu hafta benim rakibemsin valla, ayagını denk al
canım yoga bende yapıyordum bir ara super faydalı bisey ozellikle esneme acısındansen takımda ol sporunu menunu yaz hergun ben yardımcı olurum salona gidiyosan da gitmiyosan da yaptıgın sporları yaz bolgesel ve agırlıkla calısman en mantıklısı ona gore bi program yaparız sana bea
Yaa bende titimyiyim kılo almıyayımm.bu arada sevgili hanımlar son bes gun menu yazmadım farkkettiyseniz neler yedigimi soylesem sopayla kovalarsınız, kızartmalar tatlılar pilavlar havada uctu, sanırım yiyip de kilo almayanlardan olmama az kaldı, cunku 100 gr bile artıda degilim hemde regl oncesi olmasına ragmen :) ama yine de yarından itibaren tam tempo soz veriyorum size donus yapıyorumbu arada yarın corba ddetoksu yapıcam
Evet yaa isyanlardayııımm. Ben niye veremiyomm. Gına geldi 60lardan.kız sen ne zaman 59 olucan geldim gittim dugun yaptım 5 kilo aldım 5 kiloyu tekrar verdim, hatta 6 verdim sen hala 61.5 bu hafta benim rakibemsin valla, ayagını denk al
Kollontai hemencecik benzettin kendine kızıkız sen ne zaman 59 olucan geldim gittim dugun yaptım 5 kilo aldım 5 kiloyu tekrar verdim, hatta 6 verdim sen hala 61.5 bu hafta benim rakibemsin valla, ayagını denk al
canım yoga bende yapıyordum bir ara super faydalı bisey ozellikle esneme acısındansen takımda ol sporunu menunu yaz hergun ben yardımcı olurum salona gidiyosan da gitmiyosan da yaptıgın sporları yaz bolgesel ve agırlıkla calısman en mantıklısı ona gore bi program yaparız sana bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?