- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.001
Hadi yarın görüşürüz o zamnhanımlar ben ufaktan kacar kendinize cici bakın beni özleyin anacım byyyy
En kısa sürede inşallahhTeşekkür ediyorum haydi bize kolay gelsin hedefime ulaşmak istiyorum azimliyimm
vallabtlbetul bugun menu yazmadı yazsaydı bu hafta hic ceza almamıs olacaktı :)
Vayy maşalllaahh sabah sabha çenen düşmüş betüşümmmtüühhh kaçtı mı birincilik çokta usluydum halbuki :)
sabahın saati 9 gibi algıladım.... koştur koştur işe geldim amanın geç kaldım diye :)) bir kişi de demiyor ki saat 9 değil diye.... aaaa diyom gördün mü herkez geç kalmış kendi kendime dedikodu yapıyodum ki saate bi baktım saat 8 :))) saftirik ben....
rüyamda bürüksel lahanası yiyiyodum... insan rüyasında pasta börek bişi yer yahu :)) ben bürüksel lahanası yiyiyodum eni konu.....
dün yatmadan 1 avuç nohut 2 bardak süt içtim sabah 67,7 ile uyandım.... cuma ya göre +400.....
İncelmişsinnablam baktıı baktııı çok fark var dedi sadece 1 kilo verdim görüşmeyeli dedim 2-3 kg vermiş gibi duruyosun emin misin dedi :)) işte sporun farkı :))
Vayy maşalllaahh sabah sabha çenen düşmüş betüşümmm
Niye giremiyon kiişimdiden yaziim bi daha giremicem dediim :)
tatlım simdi yaz dun ki menunu sporunu duzenleme yapmadım dahatüühhh kaçtı mı birincilik çokta usluydum halbuki :)
sabahın saati 9 gibi algıladım.... koştur koştur işe geldim amanın geç kaldım diye :)) bir kişi de demiyor ki saat 9 değil diye.... aaaa diyom gördün mü herkez geç kalmış kendi kendime dedikodu yapıyodum ki saate bi baktım saat 8 :))) saftirik ben....
rüyamda bürüksel lahanası yiyiyodum... insan rüyasında pasta börek bişi yer yahu :)) ben bürüksel lahanası yiyiyodum eni konu.....
dün yatmadan 1 avuç nohut 2 bardak süt içtim sabah 67,7 ile uyandım.... cuma ya göre +400.....
Hemen demliyorum kaptanımmmkızlarrr yeşil çaylar içildi mi hadi bakalım içilsinn yeşil çay zamanııııı
ben 3 bardak içtim bileHemen demliyorum kaptanımmm
tatlım ben bu sabah itibari ile gecen seneki diyetisyenimin verdiği listeyi uygulamaya başladım o listede ne yazarsa onu yiyeceğim listelerde cezaları ona göre yazarsan sevinirim sabahleyin de 100 .p atlamayla başladım güne
tamam kaptanım o zman liste dısı bisey yersen menunun altına liste dısı diye yazarsın ona gore degerlendiririz :)ben 3 bardak içtim bile
tatlım ben bu sabah itibari ile gecen seneki diyetisyenimin verdiği listeyi uygulamaya başladım o listede ne yazarsa onu yiyeceğim listelerde cezaları ona göre yazarsan sevinirim sabahleyin de 100 .p atlamayla başladım güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?