- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.041
aynen canım dikkat ediyorum şuanda süt ürünleri ceviz balık vs tüketiyorum ekmek yersemde kepek ekmeği veya tam buğday yiyrumEn hayırlı zamnda inşallah :))
Kiloya dikkat et ama
Son aylarda zaten alırsın ama ilk aylarda almamaya çalış.Sonra vericem diye kendimizi yırtıyoooz.
iyi bari çok almazsın inşallahaynen canım dikkat ediyorum şuanda süt ürünleri ceviz balık vs tüketiyorum ekmek yersemde kepek ekmeği veya tam buğday yiyrum
kaptanım ben sabahları aç karnına büyük bir bardak içiyorum sonra biraz bekleyip kahvaltıyı öyle yapıyorum... yeşil çay bende çok güzel bağırsak çalıştırıyor...kızlarrr yeşil çaylar içildi mi hadi bakalım içilsinn yeşil çay zamanııııı
ben çook spor yapınca kaslarım ağırlaşıyor ve tartıda daha fazla çıkıyorum sizlerde olmuyor mu böyle ?Evet yaa isyanlardayııımm. Ben niye veremiyomm. Gına geldi 60lardan.
Evet bu hafta bende bayağı spor yapmayı düşünüyorum.
duzenli yaparsan sporunu ve dogru zamanda mola verirsen yapmaz sislikben çook spor yapınca kaslarım ağırlaşıyor ve tartıda daha fazla çıkıyorum sizlerde olmuyor mu böyle ?
Ben yaptım bileee
Leslie3 mil yaptım. Aşırı terledim. Sonrada duşumu aldım geldiiimm.
Kaslar su topluyor sanırımben çook spor yapınca kaslarım ağırlaşıyor ve tartıda daha fazla çıkıyorum sizlerde olmuyor mu böyle ?
Ne zamn mola vermek gerekiyormuşşduzenli yaparsan sporunu ve dogru zamanda mola verirsen yapmaz sislik
Anladım yaa senle yarış olmuyorrben leslie 2 mile jillian level 2 tiffany 10 dk ve 1050 ip atlama yaptım da geldim toplam 90 dk
Ohh ohh maşallah iyi bi başlangıç olmuşYeşil çayımı içtim kahvaltıda form kraker yedim sonra streching yaptım, eve gelince de sade bi Nescafe ile ufacık kurabiye yedim üzerine de biberiye çayı içtim..
olsun yinede iyi en azından eksidesinBende bildirim yapmadım.
Cuma:61.5
Bugun:61.4
Akşam sadece cacık yedim niye böyle yaaa
Yemiyom ama veremiyomda
Vucut alıstı tabi 60larda dolanmaya bırakmıyor..
hayırlısı olsun :)Kızlar öncelikle Herkesten özür dilerim ateşli salgın vardı ve ben çok hasta oldum ve sonradan hamile olduğumu öğrendim biraz işler karışık herkesten tekrar tekrar özür dilerim hakkınızı helal edin..
kurabiye dısında iyi canım :)Yeşil çayımı içtim kahvaltıda form kraker yedim sonra streching yaptım, eve gelince de sade bi Nescafe ile ufacık kurabiye yedim üzerine de biberiye çayı içtim..
3 gunde 1 gun bos gecicen spor yapmıycan en fazla hafif yuruyus, ya da 2 gunde 1 de mola verilebilirNe zamn mola vermek gerekiyormuşş
noooldu daha ilk gunden pes ettinAnladım yaa senle yarış olmuyorr
ben her sabah içiyorum 2 bardak ılık limonlu suyu tatlım yaa ama bende kronik kabızlık sorunu var o yükaptanım ben sabahları aç karnına büyük bir bardak içiyorum sonra biraz bekleyip kahvaltıyı öyle yapıyorum... yeşil çay bende çok güzel bağırsak çalıştırıyor...
ada cım kolay gelsin kesinlikle burası frenliyor insanımerhaba herkeseee ,
kızım uyudu hemen damladım)) ayyyy beni dışlamayın emiiii biliyorum çok sıkı diyet yapamıyorum ama buradanda ayrılınca hepteennnn cozutuyorum en azından buraya yediklerimi yazınca frenliyorum kendimi listeyede almayabilirsiniz sorun değil ....
yeni bir karışım yapıyorum tv de izledim bir bardak içine zeytinyaprağı bir tutam içine kabuklu tarçın kaynamış su döküp 10 dakika bekleyip içiyorum... şeker isteğini kesiyormuş ayrıca metabolizmayı hızlandırıyormuş.....öğle onu içtim daha yemek yemedim iki öğün yemek yemeyi başarmak istiyorum bi öğün kahvaltı diğer öğün saat 16,00 gibi yaparım diye planlıyorum bakalım ....
Senin nasıl??Cozuttun mu??olsun yinede iyi en azından eksidesin
hayırlısı olsun :)
Hımm anladım persembe mola vereyim o zamn3 gunde 1 gun bos gecicen spor yapmıycan en fazla hafif yuruyus, ya da 2 gunde 1 de mola verilebilirben 5 gun yapıp 2 gun mola veriyorum genelde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?