- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.221
hatırlamaz mıyım canım..hatta görünce çok mutlu oldum..bu sefer inan ki sorunsuz olacak..günaydınlarrrr
hoşgeldin muskam nasılsın tatlım özlettin kendini
canım tamam sen cuma ya kadar menülerden muaf sın sonrasında menü ve mesajlarla bekliyoruz
deryalım hoşgeldin hatırladın mı bilmem ben eski kaptanın yeterli paylaşımda bulunmadığın için daha önce diskalifiye edilmiştin o yüzden senden bu sefer düzenli bir paylaşım istiyorum tatlım
kızlar dün öğleyin yaptığım yürüyüşte boğazım ıkötü olmuş sanırım soğuk algınlığı oldu dün akşam sirke kekik suyu çörek otu yağı ne bulduysam içtim ama bugün burnum da akmaya başladı ama hastalanmamam lazım
Suyu çok içmenin kolayını buldum..su dedin bende içeyim unutuyorum hep yaa.... hadi hep beraber içelim...
Emret kaptanım.. Hemen.yeşil çay zamanııı ben şimdi demledim hadi bakalım sıra sizdeeee
Bencede hepimize tebrikler..ay ikimize de kocaman tebrikler bence :)))
tamam sebzenin yanına iki dilim ekmek ekle bugun icin sadece, evet mekik de yok, vucudu arada dinlendirmezsen o sporlar seni sisirir,sen bu hafta dedigimi yap gııııayrıca iki ayda 8 kilo super bi rakam ve kendini ufaktan şu fikre alıştır, artık daha da yavaş vereceksin
çok doğru valla..ama biz de ki de tam bir hastalık..bu hastalığı bir ana önce yenmeliyim..çöpe miiiiiiii nayııır....... töbe çöpe atılır mı bi nutella kaç para senin haberin var mı :))))
canım yürüyüşü şua an için yapamicam ..tam 1 ay sonra başlayabilirim..1- Nutellayı bırakana kadar kahvaltıda ye..
2- Akşam ekmek yerine ya biraz daha çorba iç yada sebze yemeği ye..
3- Rn az 20 dk yürü
4- 2 litreden az su içme..
az kb alsın canım ya kız ne zamandır sebze yedi zaten ciğ pismis her turlu yedi yaniSuyu çok içmenin kolayını buldum..
Küçk şişelerle içiyorum ne olduğunu anlamadan 3 litre oluveriyor..
Emret kaptanım.. Hemen.
Bencede hepimize tebrikler..
Kız niye ekmek ye diyon sebze falan yesin..
Bu takıma devamlı yazıpta kilo vermeyen yok tatlım sen katılımı bol yap motiven artsın..Birlikten kuvvet doğuyor bu söz bu gruba ne güzel uymus sizlerle enerjik ve güçlü hissediyorum kendimi ilk günlerden hepinize sevgiler
çok doğru valla..ama biz de ki de tam bir hastalık..bu hastalığı bir ana önce yenmeliyim..
Neden yürüyemiyorsun bacağın falanmı ağrıyor?canım yürüyüşü şua an için yapamicam ..tam 1 ay sonra başlayabilirim..
ama suyu eklemeyi unuttum..2,5 lt su içtim..
Tamam rakibem..az kb alsın canım ya kız ne zamandır sebze yedi zaten ciğ pismis her turlu yedi yanikb alsın da vucut bi degisiklik farketsin hem de bagırsakları daha hızlı calısır iki dlm den biseycik olmaz
eneee unutmusum bi an karataycı bu gacıNeden yürüyemiyorsun bacağın falanmı ağrıyor?
Tamam rakibem..
Sen öyle diyorsan..
Yemezki o karatay sempazitanı..
evet ..ama herşeyin beyinde bittiğini düşünüyorum..istersem gidip yanım da ki kantinden herşeyi alıyorum..ama iki gündür gayet dirayetliyim..ben uzun zamandır eve abur cubur almıyorum bir tek bitter alıyorum onuda inan çok nadir yiyiyorum 1-2 parça ... misafire ikram etmelik bulunduruyorum yoksa abur cubur olursa evde dayanamam.....
az kb alsın canım ya kız ne zamandır sebze yedi zaten ciğ pismis her turlu yedi yanikb alsın da vucut bi degisiklik farketsin hem de bagırsakları daha hızlı calısır iki dlm den biseycik olmaz
yok canım çok şükür bir sağlık problemi değil..ama kendimce böyle bir taktik geliştirdim..önce sadece diyet yapıcam..6-7 kilo verdikten sonra diyet+spor yapıcam..Neden yürüyemiyorsun bacağın falanmı ağrıyor?
Tamam rakibem..
Sen öyle diyorsan..
Yemezki o karatay sempazitanı..
evet ..ama herşeyin beyinde bittiğini düşünüyorum..istersem gidip yanım da ki kantinden herşeyi alıyorum..ama iki gündür gayet dirayetliyim..
yeşil çay zamanııı ben şimdi demledim hadi bakalım sıra sizdeeee
Benim ev devamlı dolu abur cuburlaben uzun zamandır eve abur cubur almıyorum bir tek bitter alıyorum onuda inan çok nadir yiyiyorum 1-2 parça ... misafire ikram etmelik bulunduruyorum yoksa abur cubur olursa evde dayanamam.....
Bende yirim valla..eneee unutmusum bi an karataycı bu gacıamaaaan ye dedik iste, biri bana ekmek ye ddiyecek de ben yemiycem
Ben de öyle yapmıştım..yok canım çok şükür bir sağlık problemi değil..ama kendimce böyle bir taktik geliştirdim..önce sadece diyet yapıcam..6-7 kilo verdikten sonra diyet+spor yapıcam..
Yoğurtla harika olur.btlbetul çig ıspanak nası yedin kız ???
Benim icmek istediğim nescafe sekerliiiiMerhaba kaptanım..
Menün gayet güzel olmuş Umarım ekmeği yememişsindir
Tatlım akşam ekmek yerine 3-4 kaşık daha yemek ye daha iyi...
Ve salatana azda olsa yağ ekle..
Spagettiden ceza yemişsin anne şirin..
Karışım işe yararsa bizede söyle içeriğini..
Hiiii helva yemiiiş..
Menü güzel rakibem..
Spor muhteşem...
Kız niye kandırıyon kendini neskafe iç daha iyi..
ay ikimize de kocaman tebrikler bence :)))
tamam sebzenin yanına iki dilim ekmek ekle bugun icin sadece, evet mekik de yok, vucudu arada dinlendirmezsen o sporlar seni sisirir,sen bu hafta dedigimi yap gııııayrıca iki ayda 8 kilo super bi rakam ve kendini ufaktan şu fikre alıştır, artık daha da yavaş vereceksin
Teşekkürler arkadaşlar bu sefer çok kararlıyım ilk defa böyle azimliyimm yardımlarınıza ihtiyacım var sevgil5
Suyu çok içmenin kolayını buldum..
Küçk şişelerle içiyorum ne olduğunu anlamadan 3 litre oluveriyor..
Emret kaptanım.. Hemen.
Bencede hepimize tebrikler..
Kız niye ekmek ye diyon sebze falan yesin..
btlbetul çig ıspanak nası yedin kız ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?