- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.061
Bende katılıyorum. Bildirmesi gerekirdikaptanım diskalifiye fikrine ben katılıyorum, bence de haksızlık oluyor cunku, herkes kurallara uymalı, bi mazereti varsa da bildirmesi gerekiyordu
topraks izinli ilkay kantin işletecekti inşallah unutmaz bizi@topraks izinliydi değil mi kaptanım.
Kantin işleri yoğun heralde uğrayamıyorr.
ay iyilesince bende unutuyorum antibiyotik icmeyiallaha şükür iyiyim bak iyi hatırlattın iyi olunca antibiyotiği unutmuştum hemen alayım
Ya ben yine karıştırdım... İlkaydı demi???topraks izinli ilkay kantin işletecekti inşallah unutmaz bizi
Kız kantin işi ilkayin@topraks izinliydi değil mi kaptanım.
Kantin işleri yoğun heralde uğrayamıyorr.
Bende katılıyorum.bu arada arkadaşlar gerçekten haber vermeyip takım kurallarına uymazlarsa açıkcası bendekollontai gibi fazla müsamaha göstermeyi düşünmüyorum çoğu zaman ses çıkmayınca izne ayırıyorduk ama o da diğerlerine haksızlık oluyor
sen cok yasa kaptanım :) ben bir de yeni gelen arkadasların gunde 5 mesaj kuralına ozellikle uyması gerektigini dusunuyorum cunku sadece menu ve kilo bildirip gidince motivasyon ve disiplin saglamak mumkun degil, birde herkes yogun hepimizin isi var ama burayı aksatmıyoruz, hastalık sehir dısı ya da onemli bi durum yoksa mazeretler de kabul edilmemeli, candy nin yaptıgı mazeret degildi mesela, keyfim yok kitap okuyorum dedi bu mazerete kabul edilmemeli bencebu arada arkadaşlar gerçekten haber vermeyip takım kurallarına uymazlarsa açıkcası bendekollontai gibi fazla müsamaha göstermeyi düşünmüyorum çoğu zaman ses çıkmayınca izne ayırıyorduk ama o da diğerlerine haksızlık oluyor
Canım h.sonu misafirim var.
Benim gormek istedigim rakam oydu ama olmadi ins bu hafta olcak odaBen 60.9 çıktım.
Yaşlanmışımmm.Kız kantin işi ilkayin
tamam ikiser rakibeleri olsun o zamanKız betulle kaptan rakibe zaten
olur tatlım zaten hafta sonu cezalarını toplam olarak pazartesi yazıcam, pazartesi cok gec olmadan yazarsan sevinirim :)Canım h.sonu misafirim var.
Menulerimi p.tesi yazsam olurmu?
Hemen yapıyorummmm
iste o yuzden sana yeni rakibe yazdımBenim rakıbemdysania ydı ama izinde.
Yok canim ya bikackere ictim sodam bitincede aldirmadim bidaha belki icsem daha cok verirdi ne yediysem yazdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?