- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.081
Hee onu dusunemedim. Akıllı şirinim benim.tamam ikiser rakibeleri olsun o zamanyeni gelen arkadasların menulerini sporlarını duzenli yapmalarını saglarlar, iki yeni arkadası rakibe yaparsak zorlanabilirler diye şeeettim, istemezlerse zaten iptal ederiz
Sen uyanmadan yazmış olurum tatlım.olur tatlım zaten hafta sonu cezalarını toplam olarak pazartesi yazıcam, pazartesi cok gec olmadan yazarsan sevinirim :)
Hmmm sen beni begenmedin galiba bende kendimle rakibe olurum artik hihhhBenim rakıbem @dysania ydı ama izinde.
Delibtlbetul cüm sevgili rakibem hadi bakalım sen benden deneyimlisin fikirlerini bekliyorum tatlım
ay en heyecanla beklediğim cezayaptım bileee
Olur olurrr.Benim gormek istedigim rakam oydu ama olmadi ins bu hafta olcak oda
Teşekkür edrimmmiste o yuzden sana yeni rakibe yazdım
Yok canim ya bikackere ictim sodam bitincede aldirmadim bidaha belki icsem daha cok verirdi ne yediysem yazdim valla
Kızz seni geçebilmek mümkün diyiiilllHmmm sen beni begenmedin galiba bende kendimle rakibe olurum artik hihhh
tamam tatlım, sen benden cok once uyanıyon zaten, uykucu sirinim benHee onu dusunemedim. Akıllı şirinim benim.
Sen uyanmadan yazmış olurum tatlım.
Evet izin istemiştiikollontai candy izinlimi ayrıldımi?
Hadi kolay gelsinnnkızlar ben azıcık yürüyüş yapıcam sonrada az evi toparlarım öğleden sonra görüşürüz kendinize cici davranın öptümm
hatırlamıyorum tatlım ya kaptana sormak lazımkollontai candy izinlimi ayrıldımi?
Hadi Uykucu şirin bu hafta kapışmaya varmisin?tamam tatlım, sen benden cok once uyanıyon zaten, uykucu sirinim ben
varım beeee, kim tutar biziHadi Uykucu şirin bu hafta kapışmaya varmisin?
seval buhar oldu gitti ona haftaya izne ayrılacağım dediği zaman bu hafta ayırma dedi bi sonraki hafta da bildirim bile yapmadı bir sürü şey yazdım mazeretini belirt diye sadece özür dilerim kaptanım dedi ve gitti anlamadım ne oldu izinli yazdık onuBende katılıyorum.
Seval ne oldu peki?
bence de tamam kitap okuyorsun ama takımdaysan sorumluluğunu da bilmen gerekiyor çok güzel kilo verenler varken onları sabote ediyorsen cok yasa kaptanım :) ben bir de yeni gelen arkadasların gunde 5 mesaj kuralına ozellikle uyması gerektigini dusunuyorum cunku sadece menu ve kilo bildirip gidince motivasyon ve disiplin saglamak mumkun degil, birde herkes yogun hepimizin isi var ama burayı aksatmıyoruz, hastalık sehir dısı ya da onemli bi durum yoksa mazeretler de kabul edilmemeli, candy nin yaptıgı mazeret degildi mesela, keyfim yok kitap okuyorum dedi bu mazerete kabul edilmemeli bence
farketmez tatlım benim için ada da olur takip ederim bentamam ikiser rakibeleri olsun o zamanyeni gelen arkadasların menulerini sporlarını duzenli yapmalarını saglarlar, iki yeni arkadası rakibe yaparsak zorlanabilirler diye şeeettim, istemezlerse zaten iptal ederiz
işte bana böyle üyeler gelsin yaaa heyecanla ceza bekleyip hemen yapan üyeye can kurbanbtlbetul cüm sevgili rakibem hadi bakalım sen benden deneyimlisin fikirlerini bekliyorum tatlım
izne ayrıldı ama döneceğini sanmıyorum keşke kilo verip dönse beni utandırsa ama en büyük zararı kendisine yapıyor ilerde onun hatasını çok cekecek sen takıma 90 larda geldin o 118 falandı heralde o ancak 7-8 kg verdi sen 20 kg ama ne oldu senin sağlığın düzeldi keyfin yerine geldi kendine güvenin arttıkollontai candy izinlimi ayrıldımi?
btlbetul cüm sevgili rakibem hadi bakalım sen benden deneyimlisin fikirlerini bekliyorum tatlım
allaha şükür iyiyim bak iyi hatırlattın iyi olunca antibiyotiği unutmuştum hemen alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?