- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.101
ay iyilesince bende unutuyorum antibiyotik icmeyiiyilesmen cok iyi olmus, ama bi kac gun daha dikkat et bence spor falan yapma tekrarlamasın hastalık
Eee başlayalım ozamanvarım beeee, kim tutar biziya saka bi yana da 57.9 gormek istiyorum gercekten ben hic 57 gormedim en son lisedeydim heralde
Bende döneceğini sanmıyorum.seval buhar oldu gitti ona haftaya izne ayrılacağım dediği zaman bu hafta ayırma dedi bi sonraki hafta da bildirim bile yapmadı bir sürü şey yazdım mazeretini belirt diye sadece özür dilerim kaptanım dedi ve gitti anlamadım ne oldu izinli yazdık onu
bence de tamam kitap okuyorsun ama takımdaysan sorumluluğunu da bilmen gerekiyor çok güzel kilo verenler varken onları sabote ediyor
farketmez tatlım benim için ada da olur takip ederim ben
işte bana böyle üyeler gelsin yaaa heyecanla ceza bekleyip hemen yapan üyeye can kurban
izne ayrıldı ama döneceğini sanmıyorum keşke kilo verip dönse beni utandırsa ama en büyük zararı kendisine yapıyor ilerde onun hatasını çok cekecek sen takıma 90 larda geldin o 118 falandı heralde o ancak 7-8 kg verdi sen 20 kg ama ne oldu senin sağlığın düzeldi keyfin yerine geldi kendine güvenin arttı
Nerdesin sen kaçak?valla çok kolay bir rakip oldum :)) 2 haftadır oynamıyo kilom :))
Eee başlayalım ozaman
Bende döneceğini sanmıyorum.
Sanırım diyetten sıkıldı o.
Takıma gırelı ben 27-28 falan verdim galiba onun 89lari girmesi lazımdı normalde.
Nerdesin sen kaçak?
şekerim hastayken daha doğrusu boğazım kötü ike saatini bekliydum ama bugün iyiyim yaa unuttum saolsun muskam hatırlattıantibiyotiği tam zamanında alcan öyle kafana göre takılamazsın huuu... ben antibiyotiğe karşıyım....
tamam ikiser rakibeleri olsun o zamanyeni gelen arkadasların menulerini sporlarını duzenli yapmalarını saglarlar, iki yeni arkadası rakibe yaparsak zorlanabilirler diye şeeettim, istemezlerse zaten iptal ederiz
Ay yok kaçmak falan kızdırmayın kafamı aaaa!!napiim kg veremeyince kaçasım geliyo :)
Delimisin?merhaba arkadaşlar..ancak vakit bulabildim..
aslaında bildirim yapılacakmı bilmiyorum..ben yinede yazayım..
pazartesi başlangıç:83
bugün 81.9 fena diil aslında dimi..
Ay yok kaçmak falan kızdırmayın kafamı aaaa!!
merhaba arkadaşlar..ancak vakit bulabildim..
aslaında bildirim yapılacakmı bilmiyorum..ben yinede yazayım..
pazartesi başlangıç:83
bugün 81.9 fena diil aslında dimi..
Açlıktan o!kaçmak kelimesini kaçamak okuyorum ne kaçamağı kim ben mi iftiraaa falan oldum bi an :)))
kaptanım seval cok rahat ve cok fazla kilo verebilirdi, ama surekli kacamak yapıyordu, umarım bi saglık sorunu yasamaz, bende kitap okuyorum ders calısıyorum birsuru saglık sorunum oldu ki hala ameliyat ihtimali kapıda bekliyo ama hep buradaydımseval buhar oldu gitti ona haftaya izne ayrılacağım dediği zaman bu hafta ayırma dedi bi sonraki hafta da bildirim bile yapmadı bir sürü şey yazdım mazeretini belirt diye sadece özür dilerim kaptanım dedi ve gitti anlamadım ne oldu izinli yazdık onu
bence de tamam kitap okuyorsun ama takımdaysan sorumluluğunu da bilmen gerekiyor çok güzel kilo verenler varken onları sabote ediyor
farketmez tatlım benim için ada da olur takip ederim ben
işte bana böyle üyeler gelsin yaaa heyecanla ceza bekleyip hemen yapan üyeye can kurban
izne ayrıldı ama döneceğini sanmıyorum keşke kilo verip dönse beni utandırsa ama en büyük zararı kendisine yapıyor ilerde onun hatasını çok cekecek sen takıma 90 larda geldin o 118 falandı heralde o ancak 7-8 kg verdi sen 20 kg ama ne oldu senin sağlığın düzeldi keyfin yerine geldi kendine güvenin arttı
kız 3 gun ara ver diyorum ne laf anlamaz seysin sen beee :)sende spor yapma demeye başladın şaşırtıyorsun beni :)))
Durdugun kabahat!muska77 bugun tam gaz baslıyorum ben o zman :)
anaaaam muskayı gecmem lazım bu haftaDurdugun kabahat!
Ben başladım bile.
kaptanım seval cok rahat ve cok fazla kilo verebilirdi, ama surekli kacamak yapıyordu, umarım bi saglık sorunu yasamaz, bende kitap okuyorum ders calısıyorum birsuru saglık sorunum oldu ki hala ameliyat ihtimali kapıda bekliyo ama hep buradaydımada sana emanet
kız 3 gun ara ver diyorum ne laf anlamaz seysin sen beee :)
Aksi ve inatcisin biliyon demi?yediklerime sayayıım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?