- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.161
kızdır canım ben daha yeniyim yaa uslusu olıyım dedimne kadan güzel menü... hiç cıss yok... spor da yapılmış.... maşallah...
rakibiz yaa seni yeneceeem felam deyip beni kızdırcekti... en azından ben öyle yapçaktım ama o gayet kibar girince olaya kaldım bööyle :)))
kızlar şu jilian mıydı neydi onun videolarını nerden bulabilirim adı tam olarak ne geçiyor ? bu arada ufaktan squata başladım :) ama benimdebtlbetul gibi ne yazıkki bacaklarım kalın üstüm ince..eminde olamadım squat yapmalımıyım ne yapıyım? fikirlere açığım ..
kızlar şu jilian mıydı neydi onun videolarını nerden bulabilirim adı tam olarak ne geçiyor ? bu arada ufaktan squata başladım :) ama benimdebtlbetul gibi ne yazıkki bacaklarım kalın üstüm ince..eminde olamadım squat yapmalımıyım ne yapıyım? fikirlere açığım ..
bu psikopatla başlama spor hayatına bence :)) squat içinde acele atme ben 70 in altına düşene kadar yapmadım çünkü dizimde ağrı yapıyordu sende olmuyorsa zorlamadan birer ikişer yap...
sende leslie yapsana.... hem daha kolay yapılıyor bezdirmiyor insanı.. jillianı bırakkollontai yapsın :)))
he şöyle anladığım dilden konuş :))
biz seninle iyi rakip olcaz belli oldu :)video içinde teşekkürler bir bakıyım bakalım timsah bakışlı jillian ablaya
ayyy çok güzel yaaa..ne gaza geldim bi bilseniz..Fena diilde ne kelime canim cok iyi cok
derya sen 3 hafta deneme süren var bir de diskalifiye olduğun içi,n diğer takım kaptanlarının onayı gerekiyor bütün kaptanlar ok derse 3. cuma listedesin
geçmiş olsun kaptanım..canım mazeret bildirip haber verdikten sonra sorun değil ama biz haber vermeden gidenlere kızıyoruz mutlu yıllar annene,
kızlar öğleden önce okuldan aradılar büyük oğlum rahatsızlanmış onu okuldan alıp dr a götürdüm badmcikleri şişmiş eve geçiyorum şimdi görüşmek üzere
Haslama patates yemissin kollontai kizmisti bana patates gormuycem menunde diye bakalim sana ne diycek tatlimMenüm
7,30
1 haş.patates/1 haş. yumurta/ peynir/ 5 cherry domates
13,30
1 haş.patates/1 haş. yumurta/1 domates
19,30
4 kaşık menemen
Su 4 litre
Spor
30+30+30=1,5 saat yürüyüş.
İyi yolculuklar.Yola simdi ciktik kizlar...
Aaa ne kızacakmış. Haşlama yedim kızartma değil ya.Haslama patates yemissin kollontai kizmisti bana patates gormuycem menunde diye bakalim sana ne diycek tatlim
Betus karabigdayin 100 gr i 343 kaloriymis kiz senin mutfak terazin geldimi
BeNde kizartma yiyemiyosam haslama yeyim dedim karsi cikmisti kustum onaİyi yolculuklar.
Aaa ne kızacakmış. Haşlama yedim kızartma değil ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?