- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.181
Saol canisi kiz ankara nasil yagmurlumu bide muska sen ankarada nerde oturuyon giİyi yolculuklar.
Aaa ne kızacakmış. Haşlama yedim kızartma değil ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canisi kiz ankara nasil yagmurlumu bide muska sen ankarada nerde oturuyon giİyi yolculuklar.
Aaa ne kızacakmış. Haşlama yedim kızartma değil ya.
Canim ben kahvaltimi karataydaki gibi cevizle yapiyorum cook tok tutuyor tavsiye ederim bir haftadir boyle kahvalti yapiyorum iyi hissediyorum kendimi...toplight kaptanım evet ekmek yaramıyor. Bugunden itibaren kesmeyi deneyecegim bakalım nolacak.
Tabi becerebilirsem.
Bu ekmekte benim zaafim ya kahvaltıyı ekmeksiz yapınca öksüz yetim gibi geziyom.
tatlım bugün hava çok güzel ptesi eğer biteyselde birinci olursan sırrını yazman lazım ben cevizlideredeyim bu arada istersen sana cebimi atayım nete giremezsen haber vereyimSaol canisi kiz ankara nasil yagmurlumu bide muska sen ankarada nerde oturuyon gi
Yağmurlu..Saol canisi kiz ankara nasil yagmurlumu bide muska sen ankarada nerde oturuyon gi
Ay yok ceviz yara yapıyor benim ağzımı..Canim ben kahvaltimi karataydaki gibi cevizle yapiyorum cook tok tutuyor tavsiye ederim bir haftadir boyle kahvalti yapiyorum iyi hissediyorum kendimi...
Eee zayıflamanın özüde bunlar zaten.Bugun biraz sıkıntılarim vardi keyifsizdim hic ugrayamadim burya kusura bskmayin.. dun yürüyüş yaparken bi arkadasimi gordum 3 ayda 12 kilo vermis.... .cok guzel olmus...gunde iki ogun yemis kahvaltiyu saglam yapmis birazda gec saatte yapmis 10.30 gibi falan diğer ogunu 16;30 yemis ....eger cook aciktiysa bu iki ogun arasinda sadece bir kase yogurt yemis.....
spor herzaman yapadim diyor cunku 2 yasinda oglu var zamanim yok sadece bazen disarida 45 dakika yurudum dedi...
aksam yemegi normal evde ne pisirdiysem 3-4 kasik yedim yaninda bool buyuk bir kasede salata yedim dedi...hergun salata yaptim dedi.....bitki cayi falan pek icmedim dedi...
Senin karşı olmadığın bişey var mı ki???antibiyotiği tam zamanında alcan öyle kafana göre takılamazsın huuu... ben antibiyotiğe karşıyım....
Betus karabigdayin 100 gr i 343 kaloriymis kiz senin mutfak terazin geldimi
Dusunceli kaptanim cok saolun ins ben birinci olurum:) ben arada girer sizi takip ederim kaptanim siz merak etmeyintatlım bugün hava çok güzel ptesi eğer biteyselde birinci olursan sırrını yazman lazım ben cevizlideredeyim bu arada istersen sana cebimi atayım nete giremezsen haber vereyim
Bence çook güzelllmerhaba arkadaşlar..ancak vakit bulabildim..
aslaında bildirim yapılacakmı bilmiyorum..ben yinede yazayım..
pazartesi başlangıç:83
bugün 81.9 fena diil aslında dimi..
Senin karşı olmadığın bişey var mı ki???
Devreler yanmıışşşkaçmak kelimesini kaçamak okuyorum ne kaçamağı kim ben mi iftiraaa falan oldum bi an :)))
Yağmurlu..
Yenimahalledeyim ben.
Ay yok ceviz yara yapıyor benim ağzımı..
Sağol.
Valla kaarabugday ne diye merak ettim baktimda orda gordum canimgeldi de daha hiç kullanmadım.... 1 kaseyi 3 kaşıktan hazırlıyorum şeyda coşkunun tarifi... ben bilmem o kullanıyorsa bende kullanırım....
Bence bu hafta sabit olmayacaksınnn..1,1 kg vermiş iyimi diyo yaaa kız sopaynan kovalarım seni iki haftadır sabitim :) mükemmel vermişsin tebrikler....
Bende kahvaltimi biraz gec yapma karari aldim deneyecem ben cok erken ayaktayim bugun 7 de ayaktaydim...kahvaltimi 10 yaptim 10 kadarda evimi toparladim ...aksam ywmegini soyle bir hazirlik yaptim hakijatten saat 16.00 ya kadar aclik hissetmedim boylece ogun sayim ikiye dustu....Eee zayıflamanın özüde bunlar zaten.
Valla kaarabugday ne diye merak ettim baktimda orda gordum canim
Bence bu hafta sabit olmayacaksınnn..
Çook inatçıı yaakaptanım seval cok rahat ve cok fazla kilo verebilirdi, ama surekli kacamak yapıyordu, umarım bi saglık sorunu yasamaz, bende kitap okuyorum ders calısıyorum birsuru saglık sorunum oldu ki hala ameliyat ihtimali kapıda bekliyo ama hep buradaydımada sana emanet
kız 3 gun ara ver diyorum ne laf anlamaz seysin sen beee :)
Burasida yagmurlu yaYağmurlu..
Yenimahalledeyim ben.
Ay yok ceviz yara yapıyor benim ağzımı..
Sağol.