Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toplight toplight kaptanım evet ekmek yaramıyor. Bugunden itibaren kesmeyi deneyecegim bakalım nolacak.
Tabi becerebilirsem.
Bu ekmekte benim zaafim ya kahvaltıyı ekmeksiz yapınca öksüz yetim gibi geziyom.
Canim ben kahvaltimi karataydaki gibi cevizle yapiyorum cook tok tutuyor tavsiye ederim bir haftadir boyle kahvalti yapiyorum iyi hissediyorum kendimi...

Saol canisi kiz ankara nasil yagmurlumu bide muska sen ankarada nerde oturuyon gi
Yağmurlu..
Yenimahalledeyim ben.

Canim ben kahvaltimi karataydaki gibi cevizle yapiyorum cook tok tutuyor tavsiye ederim bir haftadir boyle kahvalti yapiyorum iyi hissediyorum kendimi...
Ay yok ceviz yara yapıyor benim ağzımı..
Sağol.

Bugun biraz sıkıntılarim vardi keyifsizdim hic ugrayamadim burya kusura bskmayin.. dun yürüyüş yaparken bi arkadasimi gordum 3 ayda 12 kilo vermis.... .cok guzel olmus...gunde iki ogun yemis kahvaltiyu saglam yapmis birazda gec saatte yapmis 10.30 gibi falan diğer ogunu 16;30 yemis ....eger cook aciktiysa bu iki ogun arasinda sadece bir kase yogurt yemis.....

spor herzaman yapadim diyor cunku 2 yasinda oglu var zamanim yok sadece bazen disarida 45 dakika yurudum dedi...

aksam yemegi normal evde ne pisirdiysem 3-4 kasik yedim yaninda bool buyuk bir kasede salata yedim dedi...hergun salata yaptim dedi.....bitki cayi falan pek icmedim dedi...

Bugun biraz sıkıntılarim vardi keyifsizdim hic ugrayamadim burya kusura bskmayin.. dun yürüyüş yaparken bi arkadasimi gordum 3 ayda 12 kilo vermis.... .cok guzel olmus...gunde iki ogun yemis kahvaltiyu saglam yapmis birazda gec saatte yapmis 10.30 gibi falan diğer ogunu 16;30 yemis ....eger cook aciktiysa bu iki ogun arasinda sadece bir kase yogurt yemis.....

spor herzaman yapadim diyor cunku 2 yasinda oglu var zamanim yok sadece bazen disarida 45 dakika yurudum dedi...

aksam yemegi normal evde ne pisirdiysem 3-4 kasik yedim yaninda bool buyuk bir kasede salata yedim dedi...hergun salata yaptim dedi.....bitki cayi falan pek icmedim dedi...
Eee zayıflamanın özüde bunlar zaten.

tatlım bugün hava çok güzel ptesi eğer biteyselde birinci olursan sırrını yazman lazım ben cevizlideredeyim bu arada istersen sana cebimi atayım nete giremezsen haber vereyim
Dusunceli kaptanim cok saolun ins ben birinci olurum:) ben arada girer sizi takip ederim kaptanim siz merak etmeyin

Eee zayıflamanın özüde bunlar zaten.
Bende kahvaltimi biraz gec yapma karari aldim deneyecem ben cok erken ayaktayim bugun 7 de ayaktaydim...kahvaltimi 10 yaptim 10 kadarda evimi toparladim ...aksam ywmegini soyle bir hazirlik yaptim hakijatten saat 16.00 ya kadar aclik hissetmedim boylece ogun sayim ikiye dustu....

kaptanım seval cok rahat ve cok fazla kilo verebilirdi, ama surekli kacamak yapıyordu, umarım bi saglık sorunu yasamaz, bende kitap okuyorum ders calısıyorum birsuru saglık sorunum oldu ki hala ameliyat ihtimali kapıda bekliyo ama hep buradaydım :KK66: ada sana emanet :KK66:

kız 3 gun ara ver diyorum ne laf anlamaz seysin sen beee :)
Çook inatçıı yaa

Back
X