Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anam bu ne açlık grevinemi girdin :)))

karabuğday tahuldan çok protein içeriyormuş. protein metabolizmanın ilk olarak vücuttan attığı şeymiş ve vücut işlerken ilk proteini yakmaya ş bla bla bla aklımda kalanlar....

anam bu ne açlık grevinemi girdin :)))

gayet tokum :) sabah 2 yumurta yemezdim ben 1 yumurta yerdim de gözüm doymadı.....

kibarcık seni :)
Ama öyle napim..
Dene bakalım belki sanada yara.r
Karabuğdayda gluten varmıki?

Canim o 3 ayda vermis dysania ve cok sukur bende 2 ayda 12 kilo vermis bulunmaktayiz sen neden vermeyesin ki umutsuzluga kapilma hemen benimde oglum kucuk bazen ihmal ederek bazen oyun oynayarak yaptim spor tabi oyle aman aman degil bi kollontai ve betus kadar olamam sporda yemege gelirse 3 ogun yedim baslarda arada cok yapiyodum ceviz kuru kayisi falan ayran detoksuda yaptim 700 gr verdim bi gunde ama tiksindim yani sende yaparsin hiiiiic bozma moralini azimli ol kacamak yapma ben 40 gun hiiic kacamak yapmadim kahvaltida bile sonradan yaptigim kacamaklarda pogaca bitter 2 dilom pizza olmustu sende boraz kilo verirs3n rahatlarsin sakin moralini bozupta yapamam deme hatta ben diyetin ilk 3 haftasinda falan aksam acikinca sut icerdim ozamanlar buraya yazmiyodum tabi kimse kizmiyod:)

Bu hafta ben yenicem yaniiii
İyi kutlamalarrr.Sağlıklı uzun ömürler dilerim anneciğine

Kaptanım sizinkiler ne çok hasta oluyorlar. Bu aralar portakal falan yedirin. Geçmişolsunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…