Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ycfa bak bugun annem de patates yemegi yemis aksam oldugu icin ona ceza yazdım, birde tatlım senin menunu gormedim, yazdın da ben mi kacırdım, annenin yanında oldugun surece menu yazmayacaksın sanırım, eger oyleyse listeden bu haftalık cıkarayım seni tatlım

hadi muskyı yen bu hafta da görelim :)))

3 gün çok aaaaa... hem squat grubundayım :) dün yapmadım bu gün yapçem aaaaaa :)

en adil kaptan yardımcısı :)))

kraker ne kadar kraker ?
kollontai kreker yemiş bak :))) torpil yok :))) hiiiç kusura bakmayın ben ispiyoncuyum :)))
işte benim rakibem

leslie yap bir ay sonra jilliana gec canım yeni basladın jillian yapman cok zor sakatlanabilirsin
anladım canım saolasın ..
1 mille başladım 5 gün yapıp 2 mile geçmeyi düşünüyorum .. bakalım ufaktan squatta yapıcam ufak ufak..

bu arada ycfa canım tebrik ederim [/QUOTE]

günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm
sabah:1 büyük bardak ılık su
2 ekmek 2 domates salatalık biber peynir 6 zeytin yumurta
arada .1 elma 1 ceviz
öğle 1 kase çorba yarım lahmacun bol yeşillik limon
arada 2 parça bitter çikolata
akşam:3 kaşık ıspanak 2 kaşık yoğurt
2,5 lt su

Sanada günaydın canm.
Menünde aşırı abartı bişey görmedim.Ama bitteri 1 parçaya indir caanm.

hadi muskyı yen bu hafta da görelim :)))

3 gün çok aaaaa... hem squat grubundayım :) dün yapmadım bu gün yapçem aaaaaa :)

en adil kaptan yardımcısı :)))
cuma gorusuruz
ay kız valla sporla ilgili bisey demiyom sana nasıl icinden geliyosa oyle yap, ama 3 gun sonra bana sakın bacaklarım kalınlastı napiiim deme
adilim tabi en cok cezayı kendime yazıyom zaten

işte benim rakibem

anladım canım saolasın ..
1 mille başladım 5 gün yapıp 2 mile geçmeyi düşünüyorum .. bakalım ufaktan squatta yapıcam ufak ufak..

bu arada ycfa canım tebrik ederim
gayet iyi fikir bence squatı bi sure 10 tane falan yap arttırma

kavga etme benle hastayım bak gözlerimde arpacıklar çıktı kulağım ağrıyo midem bulanıyo bi ayağım çukurda galiba.... 2 tane de bitter yedim.... onu da araya tıkıştırayım da belki hastayken bana iyi davranırsın :))

Canım dikkatet kendine. Çok geçmiş olsun..
Bu arada bitter gözümden kaçmadı demek bitter yedin .. Hic iyi örnek olmadın bana.. O yüzden banada ucundan acık bitter yollayiver..yoksa ispiyonlarım...

Canım dikkatet kendine. Çok geçmiş olsun..
Bu arada bitter gözümden kaçmadı demek bitter yedin .. Hic iyi örnek olmadın bana.. O yüzden banada ucundan acık bitter yollayiver..yoksa ispiyonlarım...

çok pişmanım yeme sen bence :) hem bak bitti gitti nerde kaldı tadı :) ama kalorisi bana kaldı.....

3
geçmiş olsun canım..ama çok hoşsun ya araya sıkıstırmalar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…