- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.281
tebrik ederim tatlım supersin :)Teswkkur ettim canim ins darisi takimimizdaki herkesin basina
günaydınlarTeswkkur ettim canim ins darisi takimimizdaki herkesin basina
leslie yap bir ay sonra jilliana gec canım yeni basladın jillian yapman cok zor sakatlanabilirsin
olduuuuuuu :))))
yeni baslamıstın o zman sabah olmak kaydıyla artık yiyebilirsin sende tatlım, muska cıssları az ve sabah yiyo uzun suredir diyette oldugu icin de ufak tefek kacamaklarını gormezden geliyorum sabah olan, yoksa cok bunalıyo
eneeeee bende yenimahallede buyudum gııı :)
yaaaaw @muska77 bu betus veebrusonmez beni pek tanımıyo herhal, istedigim zaman nası kilo verdigimi pek bilmiyolar bi anlat sen sunlara yaw, gaza getirmek icin degil hakkaten meydan okuyayım mı sunlara
yok canım az degil menun arttırma sakın 3 gun spor yapmıycan menune cok dikkat et, ekmek sakın yeme bu uc gunde !!!!
hemen eksi koydum bizde anaya bile torpil yok bacııım :)
işte benim rakibemkraker ne kadar kraker ?
kollontai kreker yemiş bak :))) torpil yok :))) hiiiç kusura bakmayın ben ispiyoncuyum :)))
anladım canım saolasın ..leslie yap bir ay sonra jilliana gec canım yeni basladın jillian yapman cok zor sakatlanabilirsin
teşekkür ederim canım..Bence çook güzelll
Günaydın canmmkızlarrr günaydın...
bu sabah nasıl kapalı bir hava var burada
zor uyandım da eşi işe yetiştirdim...
sabah ılık limonlu suyumu içtim az spor yapıp kahvaltımı yaptım geldim..
İnşallah canm aynı tempoyla devam edersen daha iyi sonuç alacağına inanıyorum.teşekkür ederim canım..
ben çok az girebiliyorum..yeni gördüm..çok mutlu oldum canım..darısı haftaya inaşllah..
Sanada günaydın canm.günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm
sabah:1 büyük bardak ılık su
2 ekmek 2 domates salatalık biber peynir 6 zeytin yumurta
arada .1 elma 1 ceviz
öğle 1 kase çorba yarım lahmacun bol yeşillik limon
arada 2 parça bitter çikolata
akşam:3 kaşık ıspanak 2 kaşık yoğurt
2,5 lt su
cuma gorusuruzhadi muskyı yen bu hafta da görelim :)))
3 gün çok aaaaa... hem squat grubundayım :) dün yapmadım bu gün yapçem aaaaaa :)
en adil kaptan yardımcısı :)))
gayet iyi fikir bence squatı bi sure 10 tane falan yap arttırmaişte benim rakibem
anladım canım saolasın ..
1 mille başladım 5 gün yapıp 2 mile geçmeyi düşünüyorum .. bakalım ufaktan squatta yapıcam ufak ufak..
bu aradaycfa canım tebrik ederim
cuma gorusuruz
ay kız valla sporla ilgili bisey demiyom sana nasıl icinden geliyosa oyle yap, ama 3 gun sonra bana sakın bacaklarım kalınlastı napiiim deme
adilim tabi en cok cezayı kendime yazıyom zaten
gayet iyi fikir bence squatı bi sure 10 tane falan yap arttırma
Günaydın canımgunaydınlaaaaar
Canım dikkatet kendine. Çok geçmiş olsun..kavga etme benle hastayım bak gözlerimde arpacıklar çıktı kulağım ağrıyo midem bulanıyo bi ayağım çukurda galiba.... 2 tane de bitter yedim.... onu da araya tıkıştırayım da belki hastayken bana iyi davranırsın :))
Canım dikkatet kendine. Çok geçmiş olsun..
Bu arada bitter gözümden kaçmadı demek bitter yedin .. Hic iyi örnek olmadın bana.. O yüzden banada ucundan acık bitter yollayiver..yoksa ispiyonlarım...
geçmiş olsun canım..ama çok hoşsun ya araya sıkıstırmalar falankavga etme benle hastayım bak gözlerimde arpacıklar çıktı kulağım ağrıyo midem bulanıyo bi ayağım çukurda galiba.... 2 tane de bitter yedim.... onu da araya tıkıştırayım da belki hastayken bana iyi davranırsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?