- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.301
aaa krakerde ne varki cnmkraker ne kadar kraker ?
@kollontai kreker yemiş bak :))) torpil yok :))) hiiiç kusura bakmayın ben ispiyoncuyum :)))
evt form kraker cnmSera abla kraker dediğiniz form mu??
Sende torpil zaten canim ben annemin yanindayken menu yazmasam iyi olur tatlim yaycfa bak bugun annem de patates yemegi yemis aksam oldugu icin ona ceza yazdım, birde tatlım senin menunu gormedim, yazdın da ben mi kacırdım, annenin yanında oldugun surece menu yazmayacaksın sanırım, eger oyleyse listeden bu haftalık cıkarayım seni tatlım
tebriklerr:)Hadi ya cok sevinirim 1. Olursam tesekkur ettim canim baktigin icin
yeşilçayın fazlası zarar diyorlar canım araştırdınmı@kollontaiycfa
Kahvaltı:09.30
1 haş. yumurta- zeytin-bal
Öğle:15.30
1 tabak köfteli ıspanak yemeği
1 kase cacık
1 servis kaşığı et ve nohut haşlama
Su: 3 litreyi geçerim.
Spor: 20dk yürüyüşş.
1 litrede yeşil çayy
Kaptanim birinci oldugum takima bildirilmedi daha galiba ben yinede paylasim yapicam simdi firsat bulmusken haberiniz olsun yada benmi gormedim anlamadimacele etme tatlım sabır işi kilo vermek
kızlar yca birinci oldu tebrik ederim sizleri azminizden dolay
Ama kapışmayı unutmaSende torpil zaten canim ben annemin yanindayken menu yazmasam iyi olur tatlim ya
Canim midem cok agriyo pek bisey yiyemedim zaten canimda bisey istemiyo midem kuculdu galiba yarin ne olur bilemiyorum ama:)Ama kapışmayı unutma
Yinede dikkat etmeye çalışş
Evet bi gün fazla içtim fenalaştım.Midem çok fena oldu.yeşilçayın fazlası zarar diyorlar canım araştırdınmı
Canım bugun yarın yaparlar.Kaptanim birinci oldugum takima bildirilmedi daha galiba ben yinede paylasim yapicam simdi firsat bulmusken haberiniz olsun yada benmi gormedim anlamadim
ya bu kadar şeker esprili anlatılırdı tembellik valla canı bile çekiyo insanınspor yapmadan burda böylece oturuyorum.... bacaklarım kollarım seyiriyor :)) içten içe spor yapıyor bedenim... hani ütüyü fişte unuttum mu düşüncesi kaplarya içinizi öyle bir huzursuz içim :))
İyi o zamnCanim midem cok agriyo pek bisey yiyemedim zaten canimda bisey istemiyo midem kuculdu galiba yarin ne olur bilemiyorum ama:)
ya diyet krakerrrr duyuruyomleslie yap bir ay sonra jilliana gec canım yeni basladın jillian yapman cok zor sakatlanabilirsin
olduuuuuuu :))))
yeni baslamıstın o zman sabah olmak kaydıyla artık yiyebilirsin sende tatlım, muska cıssları az ve sabah yiyo uzun suredir diyette oldugu icin de ufak tefek kacamaklarını gormezden geliyorum sabah olan, yoksa cok bunalıyo
eneeeee bende yenimahallede buyudum gııı :)
yaaaaw @muska77 bu betus veebrusonmez beni pek tanımıyo herhal, istedigim zaman nası kilo verdigimi pek bilmiyolar bi anlat sen sunlara yaw, gaza getirmek icin degil hakkaten meydan okuyayım mı sunlara
yok canım az degil menun arttırma sakın 3 gun spor yapmıycan menune cok dikkat et, ekmek sakın yeme bu uc gunde !!!!
hemen eksi koydum bizde anaya bile torpil yok bacııım :)
günaydınHepinize Günaydın fıstıklar
ya bu kadar şeker esprili anlatılırdı tembellik valla canı bile çekiyo insanın
günaydın hepinize güzel kadınlar ve ayrıyeten kuzucumm.
hastalığım atak yaptı uyutuyor beni o yüzden yoksa her sabah 6 da ayaktayım cnmgünaydııın ama öğleden sonra olmuş yahu :)
hastalığım atak yaptı uyutuyor beni o yüzden yoksa her sabah 6 da ayaktayım cnm
saolasın cnmgeçmiş olsun dinlenin tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?