- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.381
Evet alışkanlık sürekli akşam yerim meyve..Tatlim sen aksam yemeginden sonra neden meyve yiyosun en son ogunun aksam olsun meyveyi sabah ye kilo vermene etkisi olabilir
Kolay gelsinnn.amannn kimsecikler yok ben bari yürüyüşe çıkıyım ..
spor yaptıgın icin eksi koydum sana hıhkollontai
menüm
sabah 2 hş yumurta
1 parça peynir
ara 1 kahve + 2 parça bitter
öğlen patlıcan herse
1 dilim ekmek
ara 1 muz
akşam 1 kase müsli
su 2 lt
spor henüz yok ama squat yapmam lazım malum 30 günlük meydan okudum....
Aynen canim aksma yeme sabah la ogle arasinda yemen en uygunuEvet alışkanlık sürekli akşam yerim meyve..
Ama bu alışkanlığı değiştirme zamanım geldiii..
Anaaaaa vallami kiz naptin okuzu catalina takio bi lokmada yuttunmu:) az kendine hakim ol ozaman yediklerine say hemen diyetine basla % 4 yapmistin galiba bi ara onun gibi yne yapiyosn yap kurtul artilarindankızlar selllaaaaaam cuma c.tesi bol kacamaklı gecti suan 60.0 ım yani artı 1.1 kg bu haftada kilo veremezsem diskalifiye olcem leeeeeyn bi destek moral bisey verin bana nasıl istahım acık anlatamam ay benim bu artıyı verip eksiye dusmem lazım
Canım bi de bu hafta birinci olucaktın.Muskayı yenecektin.Bi silkelen devam ett..kızlar selllaaaaaam cuma c.tesi bol kacamaklı gecti suan 60.0 ım yani artı 1.1 kg bu haftada kilo veremezsem diskalifiye olcem leeeeeyn bi destek moral bisey verin bana nasıl istahım acık anlatamam ay benim bu artıyı verip eksiye dusmem lazım
spor yaptıgın icin eksi koydum sana hıh
kaptanımtoplight benim hedef kilom 57 dimiydi 55 miydi hatırlamıyorum ama hedef kilomu 51 e dusurmek istiyorum duzeltme yaparsan vok sevinirim
Kıskandın mı yoksaaspor yaptıgın icin eksi koydum sana hıh
Düzeeltmeye çalışacağımm tatlım sağoolll.Aynen canim aksma yeme sabah la ogle arasinda yemen en uygunu
kızlar selllaaaaaam cuma c.tesi bol kacamaklı gecti suan 60.0 ım yani artı 1.1 kg bu haftada kilo veremezsem diskalifiye olcem leeeeeyn bi destek moral bisey verin bana nasıl istahım acık anlatamam ay benim bu artıyı verip eksiye dusmem lazım
Hem bizide yenemediiiAnaaaaa vallami kiz naptin okuzu catalina takio bi lokmada yuttunmu:) az kendine hakim ol ozaman yediklerine say hemen diyetine basla % 4 yapmistin galiba bi ara onun gibi yne yapiyosn yap kurtul artilarindan
Bencede bi ilkbu tarihi yazın bir yere bacılar....
Anaaaaa vallami kiz naptin okuzu catalina takio bi lokmada yuttunmu:) az kendine hakim ol ozaman yediklerine say hemen diyetine basla % 4 yapmistin galiba bi ara onun gibi yne yapiyosn yap kurtul artilarindan
Havalara bakk15 dk yürüyüş ne yeaaaa :)) insan yazmaya utanır :)))
bu öküz meselesini de dışardan okuyan kimse anlamıcek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?