- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.181
teşekkürler tatlım :)topraks geçmiş olsun canım..
@morordek aa ne güzel meslektaşmışız cidden.. ben akademik kariyer düşündüm hatta alestende iyi puan aldım ama şartlar uygun olmayınca başlamadım .. sonra farklı yöne yöneldim banka kolayıma geldi açıkçası :)))) ama bulunduğum şehir yönünden iş sahası sıfır keşke anaokulu öğretmenliği okusaydım diyorum en azından çoluğa çocuğa faydam olurdu :)
Evet yaaa ben de diyorum niye büyük harf çıktı bu etiket :))) evet kaçamak var ama genellikle hep açtım söyledim zaten :) neyseki kilom sadece 100 gr farketmiş, kilo almamış olmak kötünün iyisi :))Canım menülerde hep kaçamak var ama bendede bugun bayağı vardı. O yüzden bana pekte yorum yapmak düşmez.
Muskayı yanlış etiketlemişsin.muska77 olucaktı.
Fazla yapma vücudun iyice ghucsuz düşmesin.Evet yaaa ben de diyorum niye büyük harf çıktı bu etiket :))) evet kaçamak var ama genellikle hep açtım söyledim zaten :) neyseki kilom sadece 100 gr farketmiş, kilo almamış olmak kötünün iyisi :))
bu sabah çorbayla başladım, zaten hepimiz hastayız ya yaptım güzel bir tarhana çorbası onu yedik, akşama da tavuk suyuna çorba yapıcam. Sporu da şimdi yapayım diyorum akşama hepten halsiz oluyorum, bi gayret kalkayım şimdi
ben hep diyorum bizim takımda normal yok ki zatenHiç bir zaman normal olduğumu iddia etmedim.
Sağol canısım, kilomu yazmıştım gördün sanırım di mi ( not alıyosanız eğer)Fazla yapma vücudun iyice ghucsuz düşmesin.
Allah şifa versin.
Normal olan fazla barinamiyo gidiyor zatenben hep diyorum bizim takımda normal yok ki zaten
Yok onu not almiyoruz. Ama iyi az artı gormussun.Sağol canısım, kilomu yazmıştım gördün sanırım di mi ( not alıyosanız eğer)
cuma 76,6
pazartesi 76,7
evet ama ben titriyorum şu anda karışık baharat çayı içiyorum durum pek parlak değil anlayacağınŞansımıza bugün hava güzel ankarada..
iyidir mavişim saolasın tatlımSağ ol canımın içi. Nasılsın İyi misin?
ayy şu an sıcak bir tarhana çorbası şimdi ne güzel olurdu yaaakat kat giyindim ama ısınamıyorumEvet yaaa ben de diyorum niye büyük harf çıktı bu etiket :))) evet kaçamak var ama genellikle hep açtım söyledim zaten :) neyseki kilom sadece 100 gr farketmiş, kilo almamış olmak kötünün iyisi :))
bu sabah çorbayla başladım, zaten hepimiz hastayız ya yaptım güzel bir tarhana çorbası onu yedik, akşama da tavuk suyuna çorba yapıcam. Sporu da şimdi yapayım diyorum akşama hepten halsiz oluyorum, bi gayret kalkayım şimdi
Çanakkaleye bahar geldi biz inceleri giydik bile. Arkadaşım hafta sonu Ankaraya gitmiş hasta olmuş. Kar vardı diyor titredik donduk hasta olduk diyor. Dilerim siz de çabucak ısınırsınız canımcığım.evet ama ben titriyorum şu anda karışık baharat çayı içiyorum durum pek parlak değil anlayacağın
iyidir mavişim saolasın tatlım
ayy şu an sıcak bir tarhana çorbası şimdi ne güzel olurdu yaaakat kat giyindim ama ısınamıyorum
yaa şu yaz gelse de bi hastalıklardan kurtulsaydık
Evet ya yaz gelsin artık.evet ama ben titriyorum şu anda karışık baharat çayı içiyorum durum pek parlak değil anlayacağın
iyidir mavişim saolasın tatlım
ayy şu an sıcak bir tarhana çorbası şimdi ne güzel olurdu yaaakat kat giyindim ama ısınamıyorum
yaa şu yaz gelse de bi hastalıklardan kurtulsaydık
Bosver tatlim cuma c.tesi bende baya cozuttum ama napiyim simdi gozum doydu en azindan semde cumaya kadar sıkı tut biseycik olmaz:)Bence de zayıfsınız da o zaman niye "zayıflara ölüüüm" yazıyosunuz anlamadım ki kafanız mı iyi
Azmine hayranım canım ne güzel, benim de bu hafta sıkı tutmam lazım, hafta sonu faciaydı resmen
Suyum 2 lt'nin altına düsmüyor zaten canım, cok su iciyorum. 2 puan say madem sen bilirsin :)
Ben de aynı durumdayım 3 gündür wc yok, hafta sonu yaptıgım kacamaklar beni tırmalar sacma sapan bi sayı görürüm diye tartılmadım valla. Kesin artıdayımdır.
Kork bizden vak vakkGece gece bi sey fark ettim ya ben. Gec oldu tabi ama ne bileyim hic dikkat etmemisim. Bu benim rakibelerebrusonmez ve ycfa etap birincisi cikmislar ya ben gruba gelmeden once amanin ben kimlerle rakipmisim meger.. Zaten belliydi baya dişliler ama simdik daha cok korkar oldum
Bide biyere ayrılmayın dedin.Nöbet tuttuk resmenay kusura bakma akşam kızımı uyutmak için yanına yatmıştım ondan önce uyumuşum
GEçmiş olsun canım.Allah şifa versinCanım 3 kere kırdırdım. Denemediğim su ot kalmadı ama hala 8 mm. taş kalmış. Anlamadım gitti valla. Isırgan otu çayı denemedim onu da deneyeyim çok sağ ol tatlım.
Boşver tartılma canım ben hala artıyım.bende regl olucamda artı çıkmaktan korkuyorum ondan tartılmıyorum bide 80 gösterir şimdi al sana moral bozukluğu
Kolay gelsin yardıma geleyim mi,??hadi kızlar ben temizliğe kaçar arada gelirim öpüyorum
aksam 8 de yersen her turlu lafı soylerim!!!!Dukan usulü tiramisuma laf söyletmeeeeem
eneee o benim de basıma geldi bi kereselam kızlarr iki gündür pek moralsizdim.. iş olayı vardı ya benim olmadı verdikleri cevap tarihe geçicek cinstendi güliyim mi ağlıyım mı bilemedim..
adamlar bana ''sizin eğitiminiz, iş deneyiminiz çok fazla size verdiğimiz ücretten biz utanırız ,biz daha eğitimi düşük biri düşünüyoruz '' dediler .. üstelik ben önerdikleri herşeye de tamam dedim verdikleri ücrete bile gıkım çıkmamıştı .
benim gurur yapacağıma adamlar gurur yaptı iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?