Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkürler tatlım :)

Canım menülerde hep kaçamak var ama bendede bugun bayağı vardı. O yüzden bana pekte yorum yapmak düşmez.
Muskayı yanlış etiketlemişsin. muska77 olucaktı.
Evet yaaa ben de diyorum niye büyük harf çıktı bu etiket :))) evet kaçamak var ama genellikle hep açtım söyledim zaten :) neyseki kilom sadece 100 gr farketmiş, kilo almamış olmak kötünün iyisi :))
bu sabah çorbayla başladım, zaten hepimiz hastayız ya yaptım güzel bir tarhana çorbası onu yedik, akşama da tavuk suyuna çorba yapıcam. Sporu da şimdi yapayım diyorum akşama hepten halsiz oluyorum, bi gayret kalkayım şimdi

Fazla yapma vücudun iyice ghucsuz düşmesin.
Allah şifa versin.

Şansımıza bugün hava güzel ankarada..
evet ama ben titriyorum şu anda karışık baharat çayı içiyorum durum pek parlak değil anlayacağın
Sağ ol canımın içi. Nasılsın İyi misin?
iyidir mavişim saolasın tatlım
ayy şu an sıcak bir tarhana çorbası şimdi ne güzel olurdu yaaakat kat giyindim ama ısınamıyorum
yaa şu yaz gelse de bi hastalıklardan kurtulsaydık

Çanakkaleye bahar geldi biz inceleri giydik bile. Arkadaşım hafta sonu Ankaraya gitmiş hasta olmuş. Kar vardı diyor titredik donduk hasta olduk diyor. Dilerim siz de çabucak ısınırsınız canımcığım.

Evet ya yaz gelsin artık.
Gene kapmissin sifayi çok geçmiş olsun.
Öğleye sıcak sıcak çorba falan iç bolca..

Bosver tatlim cuma c.tesi bende baya cozuttum ama napiyim simdi gozum doydu en azindan semde cumaya kadar sıkı tut biseycik olmaz:)

Günaydın hatta mutlu günler diyeyim. Sabahtan beri yoğundum anca gelebildim. Hafta sonu cozutmamın bedeli +600 gr olmuş.
5 günde 5 kilo diyetine başladım. Biraz motivasyon olsun bana kilo kaybedeyim. Hiç diyet yapmak içimden gelmiyor. Nerde tatlılar aklım orda
Neyse 83.5 ile 5 t3 5 e başladım bakalım sonuç ne olacak.

Kork bizden vak vakk

Dukan usulü tiramisuma laf söyletmeeeeem
aksam 8 de yersen her turlu lafı soylerim!!!!
eneee o benim de basıma geldi bi kere bence beni ise almak istemeyip kırmadan yol vermislerdi bende ist sinema mezunuyum bu sene adalet bitiyo, seneye hukuga yelken acıcam, okumak candır gerisi heycandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…