Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

HAdi hayırlı bi sonuç görürsün keyfin yerine gelir inş.

kaptancım yakın olsak yapardım ben size hem de anne tarhanası :) ben bugün biraz daha iyiceyim ama halsizim

Nasılsınız canlar ? Bende gebelik şekeri çıktı diyetteyim hamilelikte bile diyetten kurtulamadım :)
bu senin faydana olabilir kilo açısından benim de 2. hamileliğimde çıkmıştı, fakat dikkat et gebelikte şeker çıkan kişilerin ileriki yıllarda şeker hastası olma riski yüksekmiş. İlk zamanlar ben de çok kilo almamıştım ama sonra erken doğum olacağı için kortizon verdiler bana ben yine çok kilolu doğum yaptım.
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın İnşallah canım, mucizenin tadını çıkar

sen bilirsin yine de ama sağlıksız diyetler çok da iyi değil, bizim amacımız kalıcı kilo vermek bunlar pek amaca hizmet etmiyor.

maşallah cv de güzelmiş. keşke deseydin sen de çanakkalede bulabileceğimin en iyisi bu benlik sıkıntı yok diye aslında istanbulda bursada falan mühendislik bulamaz mısın feribot falan vardır belkim hani gidiş gelişi kolay bi yer bulsan?

Kizlar iftarda son dakikalrim ins hepimiz istedigimiz kilolara saglikli bi sekilde geliriz yuzumuz hep gulsun yuvamiz hep huzur mutluluk nese bereket dolsun ins:))))

amin canım Allah kabul etsin

Canım başlamışsın okudum az önce ama bak haftasonuna kadar sakın bırakma meyve gününde bol bol tatlı yemiş olacaksın accuk sabret

ay sabahki kilomdan 100 gram eksiyim pek mutlu oldum ..motive oldum .. midem guruldayarak eşlik ediyo bu duruma

ay bi insanın tartıda yaşayabileceği en güzel şey bu olsagerek yaaa

Günaydın tatlışlar,
geçmişe bakıp geliyorum hemen..

Günaydın tatlış

ay kusura bakma akşam kızımı uyutmak için yanına yatmıştım ondan önce uyumuşum

ya sen de hem diktin milleti ayağa hem gidip uyumuşsun

geçmiş olsun kaptanım.. Allah sana kolaylık versin ne diyim baya bi zorluyor çocuklar seni Allah hastalıklarını eksikliklerini göstermesin de

günaydın beybi de sen zaten badem şekerinin dibine vurmadın mı daha ne şekerinden bahsediyon
Bu arada
Cuma 68,4
Bugün 69,8
Uzgunum regl durumları

bu hafta ben de olucam maşallah ekipcene regliz.. artık 11 takımlık listede 15. falan oluruz

Nasılsınız canlar ? Bende gebelik şekeri çıktı diyetteyim hamilelikte bile diyetten kurtulamadım :)

aaa merhaba canım hayırlısı olsun ve geçmiş olsun çok dikkat etmelisin hamilelikte şeker dikkat etmezsen kalıyormuş üstünde ben de kilolu hamilelik geçirdiğim için hep diyet yaptıttırdılar olmiyim diye ama ben hiç dikkat etmedim ilk 6 ay ama 6 aydan sonra heralde daha çok risk oluyomuş sopayla kovaladı valla doktorum beni bi de korkuttu ağlattı beni deli bi doktorum varmış belli ki ama işe yaradı ondan sonra hep dikkat ettim korkudan

dünkü menüm

sabah: otlu peynirli omlet (taze soğan, taze sarımsak, dereotu, 2 yumurta)

öğlen: malesef ki malesek 3 tane sigara böreği

akşam: 2 ızgara köfte + yoğurt

su: 3 litre

spor: yok da baya bi temizlik yaptım bayaaa yani o yüzden sigara börekleri yaramadı çok şükür

yani muska77 cım puanım 1

Ay patateslerimi yedim bol bolda su içtim gayet tokum. ama ruhum ac anladım. Midem dolu çünkü hatta şiş. ama gel görki nerde kalorili bişey var aklımda. beynimi ruhumu doyuracak seyler bulayım ben bi an önce.

Nasılsın canım.Hamilelik nasıl gidiyor. En azından çok kilo almazsın canm.

Sağol canım valla nolsun şeker bulantı uyku hali idare ediyorum küçük bir düşük tehlikem oluştu ama ilaçla 10 günde hallederiz dedi doktor..

Canım zaten bende gizli şeker vardı ilaç kullanıyordum ama hamile kalınca bıraktım hormonlar nedeniyle de fırladı böyle napalım sağlık için yapacak bişey yok diyete devam..

Teşekkür ederim canım benide doktor biraz korkuttu dikkat ediyorum ama canım bişey isterse yemekten 2 saat sonra tadına bakıyorum ki şekerim çıkmasın.Az ve sık besleniyorum.

Ben olayım annem. Hangi konuda rakibe arıyorsun?

öyle işte yani menü takibi falan ben de etiketleyeyim birini

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızım ben 10 gun sonra ameliyat olcam 5 kilo vercem yerim tabiii

ye annem ye afiyet bal şeker olsun ben öyle şaka takılıyorum

geçmiş olsun hep havalar hasta ediyor mevsim geçişi ondan herkes hasta :)

öyle işte yani menü takibi falan ben de etiketleyeyim birini

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ye annem ye afiyet bal şeker olsun ben öyle şaka takılıyorum
Tamam o halde biz de birbirimizi takip edelim güzelciğim. Benimde takip edilmeye ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…