- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.201
Nasılsın canım.Hamilelik nasıl gidiyor. En azından çok kilo almazsın canm.Nasılsınız canlar ? Bende gebelik şekeri çıktı diyetteyim hamilelikte bile diyetten kurtulamadım :)
HAdi hayırlı bi sonuç görürsün keyfin yerine gelir inş.Günaydın hatta mutlu günler diyeyim. Sabahtan beri yoğundum anca gelebildim. Hafta sonu cozutmamın bedeli +600 gr olmuş.
5 günde 5 kilo diyetine başladım. Biraz motivasyon olsun bana kilo kaybedeyim. Hiç diyet yapmak içimden gelmiyor. Nerde tatlılar aklım orda
Neyse 83.5 ile 5 t3 5 e başladım bakalım sonuç ne olacak.
kaptancım yakın olsak yapardım ben size hem de anne tarhanası :) ben bugün biraz daha iyiceyim ama halsizimevet ama ben titriyorum şu anda karışık baharat çayı içiyorum durum pek parlak değil anlayacağın
iyidir mavişim saolasın tatlım
ayy şu an sıcak bir tarhana çorbası şimdi ne güzel olurdu yaaakat kat giyindim ama ısınamıyorum
yaa şu yaz gelse de bi hastalıklardan kurtulsaydık
bu senin faydana olabilir kilo açısından benim de 2. hamileliğimde çıkmıştı, fakat dikkat et gebelikte şeker çıkan kişilerin ileriki yıllarda şeker hastası olma riski yüksekmiş. İlk zamanlar ben de çok kilo almamıştım ama sonra erken doğum olacağı için kortizon verdiler bana ben yine çok kilolu doğum yaptım.Nasılsınız canlar ? Bende gebelik şekeri çıktı diyetteyim hamilelikte bile diyetten kurtulamadım :)
sen bilirsin yine de ama sağlıksız diyetler çok da iyi değil, bizim amacımız kalıcı kilo vermek bunlar pek amaca hizmet etmiyor.Günaydın hatta mutlu günler diyeyim. Sabahtan beri yoğundum anca gelebildim. Hafta sonu cozutmamın bedeli +600 gr olmuş.
5 günde 5 kilo diyetine başladım. Biraz motivasyon olsun bana kilo kaybedeyim. Hiç diyet yapmak içimden gelmiyor. Nerde tatlılar aklım orda
Neyse 83.5 ile 5 t3 5 e başladım bakalım sonuç ne olacak.
yoo muhasebe sorumlusu olarak başvurdum ..endüstri müh.,mmuhasebe ve işletme diplomalarım var bence gayet uygunum ama nedense olmadı yada adamın aradığı başka özellikler var ona uymadım ..ne bileyim tuhaftı yani :))
Kizlar iftarda son dakikalrim ins hepimiz istedigimiz kilolara saglikli bi sekilde geliriz yuzumuz hep gulsun yuvamiz hep huzur mutluluk nese bereket dolsun ins:))))
Hafta sonu puan almayı bırak eksi puanlara düştüm. Liste yazamıyorum resmen cozuttum.
Ama yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum. Patateslerimi birazdan haşlarım sabah ve öğlen için hazır olsun. İş yerine götürürüm. Soğuk patatesin gi si daha düşük oluyormuş. soğuk sevmem ama 1 gün idare edeceğim artık.
ay sabahki kilomdan 100 gram eksiyim pek mutlu oldum ..motive oldum .. midem guruldayarak eşlik ediyo bu duruma
Günaydın tatlışlar,
geçmişe bakıp geliyorum hemen..
ay kusura bakma akşam kızımı uyutmak için yanına yatmıştım ondan önce uyumuşum
günaydın kızlar yoğun bir haftasonu geçti düzenli olarak beslenemedim koşturmaktan bende sanırım puan alamadım hiç birinden su bi kere 2-2,5 anca olmuştur susadığımı hissettim resmen ufaklık gene hasta gibi ctesi gecesi hiç uyutmadı ptesi oldu işe geldim ama perişan durumdayım 3 gündür wc ye de çıkmayınca açıkcası tartılmadım
günaydın beybiler,
dünkü berbat menüden sonra verdim kendimi bitki çaylarına... sabah tartıda 66,5 görüp oha desemde dayadım limonlu suyu.... evden çıkarken 66,2 idim ama bu kahvaltı etmiş ve su içmiş halimdi... muhtmelen 65 küsurlerdeyim.... yarın 65 imle geliciğim.... 65 de badem şekeri diyelim bari :)))
Bu arada
Cuma 68,4
Bugün 69,8
Uzgunum regl durumları
Nasılsınız canlar ? Bende gebelik şekeri çıktı diyetteyim hamilelikte bile diyetten kurtulamadım :)
Çok sağ ol ebrum.GEçmiş olsun canım.Allah şifa versin
Ben olayım annem. Hangi konuda rakibe arıyorsun?bana niye rakibe yok yaaa
Nasılsın canım.Hamilelik nasıl gidiyor. En azından çok kilo almazsın canm.
bu senin faydana olabilir kilo açısından benim de 2. hamileliğimde çıkmıştı, fakat dikkat et gebelikte şeker çıkan kişilerin ileriki yıllarda şeker hastası olma riski yüksekmiş. İlk zamanlar ben de çok kilo almamıştım ama sonra erken doğum olacağı için kortizon verdiler bana ben yine çok kilolu doğum yaptım.
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın İnşallah canım, mucizenin tadını çıkar
aaa merhaba canım hayırlısı olsunve geçmiş olsun çok dikkat etmelisin hamilelikte şeker dikkat etmezsen kalıyormuş üstünde ben de kilolu hamilelik geçirdiğim için hep diyet yaptıttırdılar olmiyim diye ama ben hiç dikkat etmedim ilk 6 ay ama 6 aydan sonra heralde daha çok risk oluyomuş sopayla kovaladı valla doktorum beni bi de korkuttu ağlattı beni deli bi doktorum varmış belli ki ama işe yaradı ondan sonra hep dikkat ettim korkudan
kızım ben 10 gun sonra ameliyat olcam 5 kilo vercem yerim tabiiikilo da bildiriyim de 3 dilim pasta yiyip dukan usulü tiramisuma laf söyleyenkollontai şirinesi görsün
105,5üstelik regl oliciiimmm
Ben olayım annem. Hangi konuda rakibe arıyorsun?
Sağol canım valla nolsun şeker bulantı uyku hali idare ediyorum küçük bir düşük tehlikem oluştu ama ilaçla 10 günde hallederiz dedi doktor..
Canım zaten bende gizli şeker vardı ilaç kullanıyordum ama hamile kalınca bıraktım hormonlar nedeniyle de fırladı böyle napalım sağlık için yapacak bişey yok diyete devam..
Teşekkür ederim canım benide doktor biraz korkuttu dikkat ediyorum ama canım bişey isterse yemekten 2 saat sonra tadına bakıyorum ki şekerim çıkmasın.Az ve sık besleniyorum.
kızım ben 10 gun sonra ameliyat olcam 5 kilo vercem yerim tabiii
geçmiş olsun hep havalar hasta ediyor mevsim geçişi ondan herkes hasta :)evet ama ben titriyorum şu anda karışık baharat çayı içiyorum durum pek parlak değil anlayacağın
iyidir mavişim saolasın tatlım
ayy şu an sıcak bir tarhana çorbası şimdi ne güzel olurdu yaaakat kat giyindim ama ısınamıyorum
yaa şu yaz gelse de bi hastalıklardan kurtulsaydık
Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış.Ay patateslerimi yedim bol bolda su içtim gayet tokum. ama ruhum ac anladım. Midem dolu çünkü hatta şiş. ama gel görki nerde kalorili bişey var aklımda. beynimi ruhumu doyuracak seyler bulayım ben bi an önce.
Tamam o halde biz de birbirimizi takip edelim güzelciğim. Benimde takip edilmeye ihtiyacım var.öyle işte yani menü takibi falanben de etiketleyeyim birini
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ye annem ye afiyet bal şeker olsunben öyle şaka takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?