- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.221
Ayy Allah korusun dikkat etSağol canım valla nolsun şeker bulantı uyku hali idare ediyorum küçük bir düşük tehlikem oluştu ama ilaçla 10 günde hallederiz dedi doktor..
Anam shojim hoşgeldin kız!Nasılsınız canlar ? Bende gebelik şekeri çıktı diyetteyim hamilelikte bile diyetten kurtulamadım :)
Sabır demiyosun ha Simurg. Hadi iradeni koru..Günaydın hatta mutlu günler diyeyim. Sabahtan beri yoğundum anca gelebildim. Hafta sonu cozutmamın bedeli +600 gr olmuş.
5 günde 5 kilo diyetine başladım. Biraz motivasyon olsun bana kilo kaybedeyim. Hiç diyet yapmak içimden gelmiyor. Nerde tatlılar aklım orda
Neyse 83.5 ile 5 t3 5 e başladım bakalım sonuç ne olacak.
Valla pazar için menun çok iyi şekerim.dünkü menüm
sabah: otlu peynirli omlet (taze soğan, taze sarımsak, dereotu, 2 yumurta)
öğlen: malesef ki malesek 3 tane sigara böreği
akşam: 2 ızgara köfte + yoğurt
su: 3 litre
spor: yok da baya bi temizlik yaptım bayaaa yani o yüzden sigara börekleri yaramadı çok şükür
yanimuska77 cım puanım 1
Şirinem kız ayran içip ayrımı dustuk bi karsilasamadik..kızım ben 10 gun sonra ameliyat olcam 5 kilo vercem yerim tabiii
Normalde börekten 1 puan kırpmalıydım ama bütün muhteşem ben sana 3 puan veriyorum ablacım..kızlar merhaba yeni eve geldim sabahtan beri giremedim
dünkü menümü yazayım önce
sabah limonlu su 1 dilim ekemk az peynir çay
öğlen 1 dilim börek elma yeşillik
akşam yoğurt ve muz 2 lt su
veeee 25 km dağ yürüyüşü 18 diye yola çıktık 25 yürüdük.harika doğa manzaraları ve şelale gördük
Suyu az daha zorla 2 yaparsan 3 de bugündenbugünkü menümde sabah 1 dilim ekmek ballı ve çay 1 yumurta
öğlen kahvaltı gibi peynir sucuk az ve çay
akşam pazı dolması yoğurt 1. 5 lt su
5 km yürüyüş
teşekkür ederim tatlım böreği mecbur yedim dağı tırmanınca bayılacaktım valla:)Normalde börekten 1 puan kırpmalıydım ama bütün muhteşem ben sana 3 puan veriyorum ablacım..
tamam bi yarımlık daha doldurdum içerim herhalde akşama kadar.Suyu az daha zorla 2 yaparsan 3 de bugünden
Vay bee 25 km mikızlar merhaba yeni eve geldim sabahtan beri giremedim
dünkü menümü yazayım önce
sabah limonlu su 1 dilim ekemk az peynir çay
öğlen 1 dilim börek elma yeşillik
akşam yoğurt ve muz 2 lt su
veeee 25 km dağ yürüyüşü 18 diye yola çıktık 25 yürüdük.harika doğa manzaraları ve şelale gördük
Vayy maşallah bu da çok hoşşbugünkü menümde sabah 1 dilim ekmek ballı ve çay 1 yumurta
öğlen kahvaltı gibi peynir sucuk az ve çay
akşam pazı dolması yoğurt 1. 5 lt su
5 km yürüyüş
Yani o yuruyuşe börek mi dayanırNormalde börekten 1 puan kırpmalıydım ama bütün muhteşem ben sana 3 puan veriyorum ablacım..
3 puan senindirtamam bi yarımlık daha doldurdum içerim herhalde akşama kadar.
Birde yokuş çıkmak ayrı bir efor harcatıyor. Ben her yürüyüşe çıktığımda sırılsıklam oluyorum.teşekkür ederim tatlım böreği mecbur yedim dağı tırmanınca bayılacaktım valla:)
Hak vereceğinizi biliyordumYani o yuruyuşe börek mi dayanır
Sera ablanın maşallahı var yaniiHak vereceğinizi biliyordum
Canım işteyim ben, birazdan pilatese gidecegim. Akşama da Jillian yapayım diyorum. Bugunluk bu kadar yeter diye düsündüm ama?Sevgilimorordek vak vakım.
Başladın mı spora. Ben leslie 4 mileve 10 dk yan yağları eritme videosu yaptım.
Bi kahve içeyim tekrar başlayacam jillian yapacağım. Zumba yapacağımm.
datça da yaşıyorum canım doğası muhteşemVay bee 25 km mi
Ayy ne imrendim vallaa
Bizim burada da dağdan bol bişey yok ama ne tırmanış yapabiliriz ne yürüyüş.
Siz hangi şehirdeydiniz.
Menünüzde süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?