kızlar bende pazar gününden beri motivasyon kalmadı.kayınvalidem tüm sinirlerimi harap edince ne yiyorum düzenli bilmiyorum inanın.iki gündür eve sadece gece yatmaya gidiyorum.evimden soğudum vallahi.kadın rahat rahat otursun evimde.eşimlede pazardan beri kavga ediyoruz.eşim öğlen işe gidip gece geliyor.sabahdan öğlene kadar annesiyle yalnız ve sabah da oğlu hizmet ediyor ona akşam ben eve geliyorum akşam da ben hizmet ediyorum.pazar günü gidecekdi ama rahatına geldi eşim abim bekliyor seni oraya götürecez demesine rağmen gitmedi ve ne zaman gidecek bilmiyorum.Günde 2,5 saat yürüyorum ve 10 saat çalışıyorum kalan zamanda da dermanım kalmıyor hafta içi eşimi bile görmüyorum o geldiğinde ben uyumuş oluyorum.belki haksızım ama yapamıyorum işte ve bu ısrarlı kalışı anlamıyorum.
ben iki günlük menümü yazmaya çalışayım
pazartesi
sabah:1 dilim kepek ekmeği-zeytin peynir domates
ara:1 elma
öğlen:mantar yemeği-yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:elma
akşam:1 dilim sütlü tatlı ( eve gitmedim akşam iş çıkışı arkadaşıma gittim yemek niyetine yedim)
salı
sabah:2 dilim kepek ekmeği-peynir zeytin domates
ara:1 avuç fındık
öğlen:mantar yemeği-yoğurt-2 dilim kepekli ekmek
ara:1 elma
akşam:sucuklu tereyağlı yumurta-peynir zeytin domates-2 dilim kepekli ekmek (iş çıkışı arkadaşıma hastaneye gittim.bebek sevmeye eve 10,30 gibi geldim ve bunları o saatte yedim)

sabahları 1,5 saat akşamları da 1 saat yürüdüm ve su da yeşil çayda içtim.