- Konu Sahibi Cherry Mom
- #99.301
sagol cnm,tesekkur ederim.bol bol gel de tanisalimhaklisin canim.Mesajlarini okudum rabbim hepimiz icinn hayirlisini versin
hmmm bunu ogrendigim iyi oldu sikintim bu olabilir
onlardan biride benim galiba gerci arada geldim ama yazamadim sadece okuyup cikmak zorunda kaldim.Bizim ev su an revir gibi esim ben kizim hepimiz hastayiz.kizimla okula da gitmedik bugun.buyuk ihtimalle yarin da gidemeyecez
haklisin canim tanisamadik.bundan sonra bol bol konusuruz
gecmis olsun canim.bende 20 lik disimi ameliyatla aldirdim gecen yil.aynen seninki gibi olmustu hic duzelmeyecek sanmistim ama en fazla15 gunde normale donersin ins
sorma canim ya..biz burda da oyleyiz bu aralar.toplanti yaptik herkesin cocugu hasta bizler hastayiz.toplantiya dr tranfer etmek diyorduk en son.Isin garibi salgin var galiba herkesler hasta cocuklar hasta mevsim degisiyor.sicaklar basliyor klima kullanimi artacak
tarcin kan sekerini duzenler ama bal????
Günaydın kızlar ....
Sabah tartıldım kilom 72,00
Yarım kilo almışımBiliyordum böyle olacağını offf haftaya daha iyi olacağım söz veriyorum
Önceki kilom : 71,50
Şimdiki kilom : 72,00
jujucugum,baktim 87 kilosun,4 kilo almissin,ama 83 de az degil,yakisiyordur veya boyun uzundur,anlayamadim kisacasigünaydın kızlar...
bende tartıldım ve yıkıldım hüsran içindeyim...
bir tüp bebek macerası bana çok fenaya batladı nasıl vercem ben bunu yaaaaa

yarim saat yuruyusle olmaz canim.iyice terledinmi hayir!!!slime noldu??ona devam .bu arada baslarken kilon aricak.sebepse agir oldugu icin oncesinde kasin su toplayacak.jillianda bana oyle olmustuDünkü menüm
sabah 07.00
1 dilim ekmek, peynir, şekersiz çay
ara 10.00
yeşil çay, 30 gr. helva
öğle 12.00
1 kase limon çorbası
125 gr. palamut pane
yeşil yağsız salata
1 dilim çavdar ekmeği
akşam 17.30
2 tane az yağlı dolma
1 kase yoğurt
yarım saat yürüyüş, 1,5 lt su
ve de senin meyven nerde?tabiki sacin dokulur.bol bol vitamin alman gerek.
kahvaltin cok az .az yiyerek zayiflayamazsin.limon corbasini ilk kez duyuyorum.canim menunu ogle haric pek begenmedim,.yetersin besleniyorsun.
bana da aynisi oluyor .ayrildimmi kilo aliyorum4 kilo aldım yuh bana yuhlar bana... kilo vermeden dönmeyeceğim dedim ama dönmezsem de kilo veremeyeceğim sanırım
***5.Takım 332. Etap***
erigim ( 59,60 / )
ipekyol51 ( 75,80 / 77,70 / -1,90 / % -2,51 )
toplight ( 69,70 / )
maymunarmut ( 77,40 / 78,50 / -1,10 / % -1,42 ) Nick değişikliği
esrasi ( 66,60 / 67,70 / -1,10 / % -1,65 )
zargarpur ( 68,50 / 67,60 / 0,90 / % 1,31 )
tuğba-serdar ( 71,50 / 72,00 / -0,50 / % -0,70 )
ebyar ( 57,90 / )
elsia ( 61,20 / )
dagyolu ( 65,50 / 65,30 / 0,20 / % 0,31 )
*JUJU* ( 83,00 / 87,10 / -0,82 / % -0,99 ) 326. Etapta izne ayrıldı kilosu 5'e bölündü
canim hemen telaslanma.sen bu hafta cok sinir,stres yasadin,once kafamizin toparlanmasi lazim kilo vermek icin.vericeksin INSAALLAH.Psikolojim bitti beya offff
Acilen bir atak yapmam lazımtavsiyesi olan varmı?
Benim içtiğim suyu denizdeki balıklar içmiyor yaaaa....
Sporu arttırayım ben acilen![]()
hormonal ilaclar boyle iste.bu arada dun bir arkadasimla konusuyordum.onun da 1.den sonra bebegi olmuyormus.artik doktor da pes demis yumurtlamiyorsun.birakmis ilaclari filan.aklindan cikarmis bebek falan.uzun tedavi gormus zaten.sonra spora falan baslamis.12 kg zayiflamis.stresi falan da birakmis.sonra ramazada midesi bulaniyormus,acliktan sanmis.test yapmis sokkk,hamile.inanamamis poliklinige gitmis,kan testi o da pozitif.tahlil raporunuvunu veren genc meraktan sormus,noldu,yoksa bu bebegi istemiyormuydun,kadin kendine gelemiyormus.
ben spora başlıyorum en acilinden.... dün servisten erken indim eve kadar yürüdüm 30-40 dk sürdü eve varmam ... hareket etmem lazım yaaa borumu 4 kilo aldım bende ilacın etkisi felan da olsa sonuçta kilo aldım ve benimle birlikte
kisacasi sen elinden geleni yaptin .artik TEVEKKUL ZAMANI.