• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende yavas yavas asagi iniyorm kuzum 79 a inmeyi merakla bekliyorm bakalim cumaya nolacagm :))
Ayy bak ne cabuk gecti gordunmuu :) super sen bu sevncle super kilo ver :

serveyim hosgeldiin ya nerelerdesn merak ettk seni :) sen yoksun diye yattm uyudum bende yiksa biliyirsun hic uyumsm yani erken erken :KK45:
Ben de ozledım selincim işler yoğun yaaa

ay evet seen gitmistin unutmusum canim
artik zamanimiz kalmadi listenin sonundan basa tirmanacaksin ve ben orda elimde sampanya seni bekliyor olacagim
yaa berilim ben hedefime ulaşsam bile maalesef o listenin başına tırmanamam ki gecen püsküüt e de yazdım ben 2008 de 66,9 kg ile bu yarışmalara girmiştim o zamanki hedefim 55 kg idi ama şimdiki, hedefim 65 kg o yüzden aslında o listeyi senelik tutsalar ne güzel olur doğumdan sonra 95 lere geldiğimde listelere girmiş olaydım ooo şimdi kimse tutamazdı beni :(
bu arada o listede ben sana özel mesajda da yazmıştım arabulucu şart değil ama illa olabilecekse 2 isim belirtmiştim açıkcası hayır gibi ama herkes ok derse evet de olur kararsızım yani

canim sen bu hafta yazmadinda gozumden kacmadigini hatirlatayim dedim
bu kilolar gidecek iste okadar

iyiyim bir tanem annemiz geliyor geceleri kocamin dedikodusunu yapacagim artik

selinim canim senin enerjine öpücük kurban olsun
o son cumleleri istemiyorum
birincilik hirsinizi gonlunuzde yasatin tartiniza yansitin
bu bir uyaridir:KK53::KK53::KK53:

sattin beni ha vay beeeeeee
sendemi brütüssssss

inanki son ana kadar bekledim
yildizlarla haber saldim gelmedin
ben ve zeyneb gecenin karanliginda .................:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

likorlu cukulatadan atsana bana bir iki
hatta 5-10

gozunu kapa degisecek de
karamsarliga biraz isik
monotonluga biraz renk
yanlizliga biraz ses
umutsuzluga biraz guven at
gozunu ac bak ansilda degisti
degilmi
megerse ne gucluymussun bir bakisla yeni bir sen oldun
Berusss haftasonu fuardaki çikolataları gorsen yerdın kafayııı gun boyu yemedım snr arkadaslar yoldan cıkarttııı

Değilim ama artık olabılır ya toplight spiral cıktı malum tutunmasını engellerım dıye korktumm
aman sakın spiral çıktı hamile kalıtrrım moduna girme ben ilkinde korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım 2. de korunmayı bıraktım kafaya takınca 11. ayda hamile kalabilmiştim dr sadece stress den demişti hiç bir sebebi yok hamile kalamamanız için demişti sakın stress yapma

Karatay gercekten haklı arkadaslar dun zayıf kahvaltı yapmıştım oldum gunu butırcem dıye bugun guzel kahvaltı yaptım ondan ıkramlıkları ellemıyorumm

canim sen bu hafta yazmadinda gozumden kacmadigini hatirlatayim dedim
bu kilolar gidecek iste okadar

iyiyim bir tanem annemiz geliyor geceleri kocamin dedikodusunu yapacagim artik

ahaha o zaman gözün aydın tatlımm

benimde kaynanam gelince bol bol dedikodu yaparız yaşı oldukça ileri aslında ama bi sekilde uyusuyoruz yeterki suyuna git :KK48:

tatlım işlerim yoğunklaştı buralarla fazla ilgilenemiyorum diye zaten saoğlsun beril takımı ele aldı maalesef çok yoğun benim şu aralaar bakalım ne kadar daha devam edecek böyle

tatlım bu hafta diyetisyene gidemedim ki bursa yüzünden perşembe gündü randevum ama bursaya gidince kaldı bu hafta da dolu imiş diyetisyen anca perşembeye gün alabildim yeni listemi alır almaz ekleyeceğim

ah be yavrumm çok çok kolay gelsin bi kendine yogunlanamadın heee

:KK11:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Karadenızın sıslı puslu bı tepesıne cıktım bagırdım tamam mı
yaaaaaa ben ara boyunca sızın yazdıklarınızı mı okuyacagım muhabbete mı dalacagım ne yapayım deyın banaaaa
cok pıs planlarım varrrr:KK62:

zeynett52... bırak sımdı erkek arkadası..
bız senı daha saglam motıve ederız.
kendın ıcın..yalnızca kendın ıcın
cok sevdıgım bı soz
"MASKEYI ONCE KENDINIZE SONRA COCUGUNUZA"

Berıl senın vucuda ne laf edecegım...
esınle senın ısteklerı bı hayal ettım de...edemedım ıste..
degısık bısey cıktı.
bı de sneınkı guzel..
saglam sıkı bacaklar...
zayıfladıkca bıngıllasmayan kollar.
dumblle dumbell dambıllarrr
squatlar...

squat dedım de...hemen Selın geldı aklıma.. sen mıs gıbı yuruyorsun...
6.6km hızlarla.. zayıflamak ıcın en ıyı yontem.
gercı dız saglıgını bılmıyorum.
ben kosu bandımı gonderdım...sırf dızım ıcın.
o sebep elıptık kullanıyorum,
ya netıcede hepsı cardıo hepsı yag erıtıyor.
ama sıkılasmak... sekıllenmek..
anca agırlıkla... ya da squat gıbı "bırıncı kolay mıydı...sen bı 50ye gel goruselım" hareketlerı

neyse ben derseee:KK55:

kuzum ya banada akil ver ben simdilik bir kosu yapiyorm yanlismi napsam neetsem..

hahaa tam her erkegin istedikleriii :D
:KK53:

hosgeldin canmmm bende seliin kilolarimiz yakin berbaer guzelce zayifliycaz pes etmek yook :)) bak benm 2 ufaklik vsr onlara ragmen diyet yapiyorm :) sen bi tek kendn icin ugrasicaksin oh mis daha ne olsuun :)

Canm gece ne guzel kaynatmissinuz okudum hepisini artik kotu dusunce yok sen artk farklisin bi hedefn var amacin var bak erkek arkadasnda senn icin fedakarlik yaomis bi anlsma yapmissinz ne guzel simdik bunun icin savasma zamani :) kendne kotu seyler demee :)

callan hosgeldiin canmm nasil olduunuz bu sefer bi gitsin tam gitsin ibs hastaliklar bizde ayniyiz canm sorma :KK43:
beriliim gunaydiin yogun bir gun seni bekliyor :) hadi kolay gelsin utuleri yaptinmi :)
birtek ishalim var ama halsiz değilim
ishal sayesinde 62,800e düştüm
aslında baya yedim ama işte ishalden 500gr gitti
sen nasılsın kuzu

servey naber nasılsın :)
dagyolu ne yaptın kaç gr gitti :)
gunneshten de korkuyorum kesin çok verdi
benim iradeli arkadaşlarım
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

Ooo maşallah Selincim.
O zaman daha çok koşturmam lazım :)
Koşarız ne var.
Valla şekerim çook zor geçti ama heyecanlıyım resmen cuma günü için.
Ahh bir gelse eşim.
Kızlar, şimdiden söyleyeyim.
Cuma günü bildirim yaparım. Sonra hafta sonu aklıma bile gelmez takım :KK71::KK71:
hm nasılsın :) özledin mi beni :)
ayy haftasonu eşin mi geliyor,süperr
kilo verme durumu ne alemde,kaç gr gitti

aman sakın spiral çıktı hamile kalıtrrım moduna girme ben ilkinde korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım 2. de korunmayı bıraktım kafaya takınca 11. ayda hamile kalabilmiştim dr sadece stress den demişti hiç bir sebebi yok hamile kalamamanız için demişti sakın stress yapma
Katiliyorm kesnlkle dusunme olucaksa zaten olur rabbm yazmis olsn tatlm sen duani et bol bol :)
genel bir rica
kizlar lütfen buradan baska bir yerde adimin gectigi hic bir konuya dahil olmizi istemiyorum.karsimda olun ama asla benim yanimda olunan tek mesaj istemiyorum
hatta okuyup gecin ama yorum yapmayin

bu mesajdan sonrada ne olduki berilim deme selin
Tamam.

Ooo maşallah Selincim.
O zaman daha çok koşturmam lazım :)
Koşarız ne var.
Valla şekerim çook zor geçti ama heyecanlıyım resmen cuma günü için.
Ahh bir gelse eşim.
Kızlar, şimdiden söyleyeyim.
Cuma günü bildirim yaparım. Sonra hafta sonu aklıma bile gelmez takım :KK71::KK71:
ay kiyamam ya tamm sen iznlisin hafta sonuu ask bocuguu senii :)) sen hep boyle mutlu ol olurmu ;)
Ben de ozledım selincim işler yoğun yaaa
tamam cnm cokta ozletme kendni :)
merhaba arkadaşlar...
ben böyle düzenli yazamıyorum. okulda arada sırada girebiliyorum. biraz kopuk oluyo ama yapacak bişey yok. Ama yazdıklarınızı okuyorum. burayı sevdim, herkes çok ilgili ve sevecen görünüyor. alakanızdan dolayı teşekkür ederim hepinize...:)
bizde seni sevdik canm oyle guzel bi meslegn varki herkes yapamaz mesela ben o kadar cocukla nasil ugrasirm bilemiyorm nasil dayaniyorsun cok yaramazida vardir cok uslusuda mesela ..

Back
X