Daha önce 7. takımda yarıştım. 2 yıl falan oldu heralde. Takım büyük bir yıkıma uğradı o vakitler kapandı açıldı derken ben kendi isteğimle ayrıldım takımdan. Hamile kaldım doğum yaptım kızım 11 aylık oldu. Şimdi 122 kiloyum ve bu işe bir dur dememin zamanı geldi artık
Daha önce 133 kilodan 98 e kadar düştüm 2 yılda. Evlendikten sonra geri aldım ve 117 kilo ile Dukan yaptım. Tekrar 98 e düştüm hatta 98.8 :) Sonra 1 yıllık uzuuuuuun bir duraklamadan sonra 103 ile hamile kaldım 127 ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 15. günde 114 e düşmüştüm. Sonra nerden gittiysem memleketim Balıkesir'e gittim ve 40 günün içinde 123 e çıktım. O civarlarda da geziyorum işte 8-9 aydır.
Ben Dukan yapıcam kafama göre.. emzirdiğim için kitapta emziren anneler için olan bölümü var onu yapıcam. Akşam kitabı tekrar bir okuyayım yarın ayrıntılarını yazarım buraya. Gruplardaki arkadaşlardan tek ricam "Vay dukan şöyle kötü, böyle pis, öyle kaka" falan demesin. Başka da bir ricam yok.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.. Diyete hazır olduğum zaman başlayacağım ama dikkat etmeye ve yürüyüşe şu saniye başlıyorum ahan da
Başlangıç kilom 122
Boy 169
Yaş 28 (1987)
Meslek Devlet Memuru
Bu ka
Ha bi de 4 yıl evvel de 5. takımda yarışmıştım.

Ana evine dönmüş gurbetçi gibi hissettim kendimi
reyhan ablama burdan selamlar
@reyhanxx54