Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben yeşilçayı çok seviyorum ama yeşilçay içtiğimde gözlerimde yanma oluyor o yüzden içemiyorum artık

Hadii yaa
Bende bi keresinde çok içtim.Midem çok fena oldu. Bulantı kusma falan..
Sen de çok mu içiyon. 1 bardakda da gözlerin yanıyormu??
cok icmemistim 1 bardakta yanmaya basliyo gozum . en baslarda ondan oldugunu anlamamistim ama baktim her ictigimde oluyor ondanmis dedim. Göz doktoruna gittim göz tansiyonu olanlarda öyle oluyor diye duydugum icin . Göz tansiyonumda yokmus alerjin olabilir dedi doktor

cok icmemistim 1 bardakta yanmaya basliyo gozum . en baslarda ondan oldugunu anlamamistim ama baktim her ictigimde oluyor ondanmis dedim. Göz doktoruna gittim göz tansiyonu olanlarda öyle oluyor diye duydugum icin . Göz tansiyonumda yokmus alerjin olabilir dedi doktor
Hımm o zamn içme tatlım.
Beyaz çay var. Aramızda kim içiyordu hatırlamıyorum.Sende onu içebilirsin.

Gorcez bakalim kim kazancak odeminde yok yol sisinde seni yeniyimde gorrr:) ne yedin kiz bugun kacamk falan yaptinmi
Valla kaçamak sayılır mı bilmem:KK54:
Kahvaltı:
1 dilim k.t ekmek
1 çatal patates
1çay k. helva
Öğle:
1 elma-1 mandalina
Ara:maden suyu kürü
Akşam:
3 ince sıkım çiğköfte
maden suyu kürü
Spor:
leslie 2 miil
100 ip
20 mekik
50sağ 50 sol bacak hareketi
200 bisiklet
30dk yürüyüş
150jj(ceza için)
Su: 2litre-1 litre yeşilçay
kollontai kollontai

boyum 1.63 56 bucuk kiloyum . kilo almaya cok yatkın bir bünyem var ama ne hikmetse bir sure once kilo verdim diyetle . suan deli gibi yiyorum yavas yavas kiko almaya basladigimi hissettim 50 kilo olmak istiyorum . Herkes azcık yemek yede kilo al cok zayıfsın desin istiyorum
hoşgeldiniz buranın anneside benim semra

bugunku menümü yazayım
sabah 2 dilim ekek reçel yumurta çay
öğlen yoğurt ekmek1 dilim
akşam bulgur pilavı akşam pilav olmamalıydı ama çok acıkmıştım ..spor leslie ve 50 cezamı yaptım arkadaşlar

Valla kaçamak sayılır mı bilmem:KK54:
Kahvaltı:
1 dilim k.t ekmek
1 çatal patates
1çay k. helva
Öğle:
1 elma-1 mandalina
Ara:maden suyu kürü
Akşam:
3 ince sıkım çiğköfte
maden suyu kürü
Spor:
leslie 2 miil
100 ip
20 mekik
50sağ 50 sol bacak hareketi
200 bisiklet
30dk yürüyüş
150jj(ceza için)
Su: 2litre-1 litre yeşilçay
kollontai kollontai
Naptin kiz spor iyi yapmissim valla maden suyu kurunu ben hic sevmedim ya sen nasil ictin 2 kere

Back
X