- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #163.901
Tatlım menülerimize yorum yapabilirsin. Yazdığımız şeylere cevap verebilirsin.günde beş mesaj zorunlu yazıyordu şartlarda ne yazıcağımı bulamıyorummm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım menülerimize yorum yapabilirsin. Yazdığımız şeylere cevap verebilirsin.günde beş mesaj zorunlu yazıyordu şartlarda ne yazıcağımı bulamıyorummm![]()
Hadii yaaBen yeşilçayı çok seviyorum ama yeşilçay içtiğimde gözlerimde yanma oluyor o yüzden içemiyorum artık
bu enerji arada bana da uğrasa fena olmicak ☺Kızlar bugün bi enerjığim sormayın.Evi elektirlkli süpürgeyle süpürdüm. Şimdide bi spor yapasım var. Yerimde duramıyorm. Hadi hayırlısı.
Oturup bu hissin geçmesini mi bekliyim. spor mu yapayım bilemedimmm.![]()
bu enerji arada bana da uğrasa fena olmicak ☺
Afferimmm ki costun baya:)
Bu hafta sabit olmak istemiyorummm.Afferimmm ki costun baya:)
Bendeeee 2 kilo vermek istiyorum hadi kapisalimm bu haftaBu hafta sabit olmak istemiyorummm.
cok icmemistim 1 bardakta yanmaya basliyo gozum . en baslarda ondan oldugunu anlamamistim ama baktim her ictigimde oluyor ondanmis dedim. Göz doktoruna gittim göz tansiyonu olanlarda öyle oluyor diye duydugum icin . Göz tansiyonumda yokmus alerjin olabilir dedi doktorHadii yaa
Bende bi keresinde çok içtim.Midem çok fena oldu. Bulantı kusma falan..
Sen de çok mu içiyon. 1 bardakda da gözlerin yanıyormu??
Hadi bakalım.Bendeeee 2 kilo vermek istiyorum hadi kapisalimm bu hafta
Gorcez bakalim kim kazancak odeminde yok yol sisinde seni yeniyimde gorrr:) ne yedin kiz bugun kacamk falan yaptinmiHadi bakalım.
Ama ben kazanırım haberin olsunnn.![]()
Hımm o zamn içme tatlım.cok icmemistim 1 bardakta yanmaya basliyo gozum . en baslarda ondan oldugunu anlamamistim ama baktim her ictigimde oluyor ondanmis dedim. Göz doktoruna gittim göz tansiyonu olanlarda öyle oluyor diye duydugum icin . Göz tansiyonumda yokmus alerjin olabilir dedi doktor
Valla kaçamak sayılır mı bilmemGorcez bakalim kim kazancak odeminde yok yol sisinde seni yeniyimde gorrr:) ne yedin kiz bugun kacamk falan yaptinmi
nasıl birşeyki o ? marketlerde hiç görmedim aktardan mı temin ediliyorHımm o zamn içme tatlım.
Beyaz çay var. Aramızda kim içiyordu hatırlamıyorum.Sende onu içebilirsin.
hoşgeldiniz buranın anneside benim semraboyum 1.63 56 bucuk kiloyum . kilo almaya cok yatkın bir bünyem var ama ne hikmetse bir sure once kilo verdim diyetle . suan deli gibi yiyorum yavas yavas kiko almaya basladigimi hissettim 50 kilo olmak istiyorum . Herkes azcık yemek yede kilo al cok zayıfsın desin istiyorum
Naptin kiz spor iyi yapmissim valla maden suyu kurunu ben hic sevmedim ya sen nasil ictin 2 kereValla kaçamak sayılır mı bilmem
Kahvaltı:
1 dilim k.t ekmek
1 çatal patates
1çay k. helva
Öğle:
1 elma-1 mandalina
Ara:maden suyu kürü
Akşam:
3 ince sıkım çiğköfte
maden suyu kürü
Spor:
leslie 2 miil