Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugunku menümü yazayım
sabah 2 dilim ekek reçel yumurta çay
öğlen yoğurt ekmek1 dilim
akşam bulgur pilavı akşam pilav olmamalıydı ama çok acıkmıştım ..spor leslie ve 50 cezamı yaptım arkadaşlar
Afiyet olsun.Fazla değilse bulgur pilavı bişey yapmazz

Geldim canım dün evime geldim ilk hafta bildirimde bulunmayip izne ayrılmak istemiştim
Bende gluten alerjisi çıktı bu arada tahıl yasak zaten maya alerjisi vardı ama dikkat etmiyordum kilo veremememdeki neden buymus sanırım iznim devam ediyor fakat ben yine takilirim
canım ben seni sadece gecen hafta diyete uymayacaksın 1 hafta nasıl olsa önemli değil diye izne ayırmamıştım 1 hafta sonra bildirim yapacaksın anlsmıştım izne ayrılmak istediğini net anlamamışım eğer istersen bu hafta izinli yazarız kuzym kusura bakma
Bayağı koşturmalı geçmiş sizin için. Evet öyle tezcanlı ve titiz insanlar için oturmak çok zor gelir şimdi.Allah bir daha düşürmesin. Hep sağlıklı sıhatli olsun insallahh.
Yanlış kaynayınca kırıp yeniden kaynamasını mı bekliyorlar. Allah şifa versin Kaptanım.
canım kırmamışlar yeniden alçıya almışlar tam topukta olunca kırık
kaç kurtar canını :))) çook geçmiş olsun.....
sorma tatlım dün kaçtım konyada 1 gece kalıp bugün evime gidecektim ama ankara katdan felaket olunca gidemedik kısmet olursa yarın öğlen yola çıkacağım evimi özledim m

Gorcez bakalim kim kazancak odeminde yok yol sisinde seni yeniyimde gorrr:) ne yedin kiz bugun kacamk falan yaptinmi
hadi bakalım ortalık kızıstıgına gore bende size meydan okuyorum, bu hafta rakibemi de sizide yenicem :KK59:
canım ben seni sadece gecen hafta diyete uymayacaksın 1 hafta nasıl olsa önemli değil diye izne ayırmamıştım 1 hafta sonra bildirim yapacaksın anlsmıştım izne ayrılmak istediğini net anlamamışım eğer istersen bu hafta izinli yazarız kuzym kusura bakma

canım kırmamışlar yeniden alçıya almışlar tam topukta olunca kırık
sorma tatlım dün kaçtım konyada 1 gece kalıp bugün evime gidecektim ama ankara katdan felaket olunca gidemedik kısmet olursa yarın öğlen yola çıkacağım evimi özledim m
simdiden iyi yolculuklar kaptanım:KK55:

Back
X