Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben seni sadece gecen hafta diyete uymayacaksın 1 hafta nasıl olsa önemli değil diye izne ayırmamıştım 1 hafta sonra bildirim yapacaksın anlsmıştım izne ayrılmak istediğini net anlamamışım eğer istersen bu hafta izinli yazarız kuzym kusura bakma

canım kırmamışlar yeniden alçıya almışlar tam topukta olunca kırık
sorma tatlım dün kaçtım konyada 1 gece kalıp bugün evime gidecektim ama ankara katdan felaket olunca gidemedik kısmet olursa yarın öğlen yola çıkacağım evimi özledim m
Hayırlısıyla sağ salim varın inşallah kaptanım.

Sanırım aktardan alınıyor.Ama ben hiç içmedim. Kızlarr kim içiyordu yerşill çayı.
dysania dysania canum sen mı içiyordun.
ben yeşil çay içiyorum canım

canım ben seni sadece gecen hafta diyete uymayacaksın 1 hafta nasıl olsa önemli değil diye izne ayırmamıştım 1 hafta sonra bildirim yapacaksın anlsmıştım izne ayrılmak istediğini net anlamamışım eğer istersen bu hafta izinli yazarız kuzym kusura bakma

canım kırmamışlar yeniden alçıya almışlar tam topukta olunca kırık
sorma tatlım dün kaçtım konyada 1 gece kalıp bugün evime gidecektim ama ankara katdan felaket olunca gidemedik kısmet olursa yarın öğlen yola çıkacağım evimi özledim m
kaptanım bildirdi m ama arada kaynadı demek sizi zor duruma sokacak bişey yapmak istemem ben izin istedim çünkü orda netim kalmamıştı birde hastalık falan çıkınca biraz dinleneyim dedim yoksa takimimin genel başarısı önemli sizi seviyorum

Hayırlısıyla sağ salim varın inşallah kaptanım.
inş tatlım otobüsteyiz şimdi artık evime iyice özledim biran önce evime varayım

kaptanım bildirdi m ama arada kaynadı demek sizi zor duruma sokacak bişey yapmak istemem ben izin istedim çünkü orda netim kalmamıştı birde hastalık falan çıkınca biraz dinleneyim dedim yoksa takimimin genel başarısı önemli sizi seviyorum
canım istiyorsan bu hafta izinli yazarız ama devam etmek istersen devam ederiz sana nasıl uygunolursa

Bizde seni rakibem
Bu hafta katılıcakmısın bize bak bayağı kızıştı ortalıkk.

inş tatlım otobüsteyiz şimdi artık evime iyice özledim biran önce evime varayım
canım istiyorsan bu hafta izinli yazarız ama devam etmek istersen devam ederiz sana nasıl uygunolursa
haftaya da izinli olayım kaptanım

Bizde seni rakibem
Bu hafta katılıcakmısın bize bak bayağı kızıştı ortalıkk.
sporu dondurdum bi süre yapmayacağım gluten alerjisi çıktı akşam yemeği yeme diyen bir adet doktorum var nasıl olacak bilemiyorum çok bunaldim

Merhaba kizlar ,
Dun cook yogundum kizlar giremedim nete zaten benim hafta sonlarim yogun geciyor...dun geceden beri bi bas agrisi ile ugrasiyirum sanki migren gibi bisey goxlerimi kaldirio acmaya halim yok ve mide bulantisi oldu....

Migrenim yok aslinda ama belkide yavas yavas merhaba demeye geliyor ;)))

Merhaba kizlar ,
Dun cook yogundum kizlar giremedim nete zaten benim hafta sonlarim yogun geciyor...dun geceden beri bi bas agrisi ile ugrasiyirum sanki migren gibi bisey goxlerimi kaldirio acmaya halim yok ve mide bulantisi oldu....
Migrenim yok aslinda ama belkide yavas yavas merhaba demeye geliyor :KK66:))
Allah korusun canm umarım migren değildir.

Back
X