- 29 Mayıs 2010
- 31.312
- 84.692
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #163.961
Evet yaaaa cozuttum dun misafirler vardi ister istemez yedim biseyler...hafta sonu esim evde spor da yapamiyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaaaa cozuttum dun misafirler vardi ister istemez yedim biseyler...hafta sonu esim evde spor da yapamiyorum...
tedavisi tahıl yememek bakalım ne kadar dayanabilecegimTedavisi varmı canm?
Gecen bende bi programda izledim...migrene bile sebep oluyormus...8 hafta tahil yememe uygulanirsa cok kilo veriliyormus....ama ne yiyecegiz diye dusundum bende ..bulgur, tum tahillar , ekmek , cikolata vs, arpa , tel sehriye , un yasaktedavisi tahıl yememek bakalım ne kadar dayanabilecegim
Canım yarın telefi edersin.Sıkma canınıEvet yaaaa cozuttum dun misafirler vardi ister istemez yedim biseyler...hafta sonu esim evde spor da yapamiyorum...
Başka bir çözümü yok yanitedavisi tahıl yememek bakalım ne kadar dayanabilecegim
Aferin kıızz :))gayet usluyum ablamdaydım :)hiç bişi yemedim maşallah bana :) ama az önce bi avuç nohut yedim bu saatte ......
Hoşgeldin canm.Kızlar bende katilmak istiyorum takıma ama hiç bir bilgim yok
Sonrada kendini tanıtabilirsin. Boy kilo hedefin. YaşınTeşekkürler
Ben ebru 2 senelik evliyim. 161 boy ve 61.5 kiloyumm.Teşekkürler
Ooo maşallahınız var :))Kabul ettim. Ben nesrin 12 yıllık evli 2 kız annesiyim, 1.67 boyum 62 kiloyumm kilo hedefim 58
Evet herkese ceza varrrebrusonmez tatlım yarın 3 gunluk cezaları topluca yazıcam, yeni listeye geciyoruz zaten
bugun menu yazan da yok baksana :)
hosgeldin canım bende 25 yasındayım 151 boyum 58.9 kiloyum, hedefim 53, tskım kaptan yardımcısıyım, gunluk olarak menuleri ve sporları kontrol ediyorum :)Kabul ettim. Merhabalar ben nesrin 12 yıllık evli 2 kız annesiyim, 1.67 boyum 62 kiloyumm kilo hedefim 58. 32 yaşındayım.
vallaEvet herkese ceza varrr![]()
Teşekkürler ama basen ve kalçada toplaninca fazlalıklar hoş olmuyor ama bir türlü veremiyorum gerçi bi çabam olmamıştı şimdi sizlerin desteği ile inşallah hedefime ulaşırimOoo maşallahınız var :))
İki cocuğunuz var ama kilonuz fevkalede boyda olunca tabiii![]()