- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #164.001
Hadi yarın görüşürüz o zamnhanımlar ben ufaktan kacar kendinize cici bakın beni özleyin anacım byyyy![]()
Byyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yarın görüşürüz o zamnhanımlar ben ufaktan kacar kendinize cici bakın beni özleyin anacım byyyy![]()
En kısa sürede inşallahhTeşekkür ediyorum haydi bize kolay gelsin hedefime ulaşmak istiyorum azimliyimm
vallabtlbetul bugun menu yazmadı yazsaydı bu hafta hic ceza almamıs olacaktı :)
Vayy maşalllaahh sabah sabha çenen düşmüş betüşümmmtüühhh kaçtı mı birincilik çokta usluydum halbuki :)
sabahın saati 9 gibi algıladım.... koştur koştur işe geldim amanın geç kaldım diye :)) bir kişi de demiyor ki saat 9 değil diye.... aaaa diyom gördün mü herkez geç kalmış kendi kendime dedikodu yapıyodum ki saate bi baktım saat 8 :))) saftirik ben....
rüyamda bürüksel lahanası yiyiyodum... insan rüyasında pasta börek bişi yer yahu :)) ben bürüksel lahanası yiyiyodum eni konu.....
dün yatmadan 1 avuç nohut 2 bardak süt içtim sabah 67,7 ile uyandım.... cuma ya göre +400.....
İncelmişsinnablam baktıı baktııı çok fark var dedi sadece 1 kilo verdim görüşmeyeli dedim 2-3 kg vermiş gibi duruyosun emin misin dedi :)) işte sporun farkı :))
Vayy maşalllaahh sabah sabha çenen düşmüş betüşümmm![]()
Niye giremiyon kiişimdiden yaziim bi daha giremicem dediim :)
tatlım simdi yaz dun ki menunu sporunu duzenleme yapmadım dahatüühhh kaçtı mı birincilik çokta usluydum halbuki :)
sabahın saati 9 gibi algıladım.... koştur koştur işe geldim amanın geç kaldım diye :)) bir kişi de demiyor ki saat 9 değil diye.... aaaa diyom gördün mü herkez geç kalmış kendi kendime dedikodu yapıyodum ki saate bi baktım saat 8 :))) saftirik ben....
rüyamda bürüksel lahanası yiyiyodum... insan rüyasında pasta börek bişi yer yahu :)) ben bürüksel lahanası yiyiyodum eni konu.....
dün yatmadan 1 avuç nohut 2 bardak süt içtim sabah 67,7 ile uyandım.... cuma ya göre +400.....
Hemen demliyorum kaptanımmmkızlarrr yeşil çaylar içildi mi hadi bakalım içilsinn yeşil çay zamanııııı
ben 3 bardak içtim bileHemen demliyorum kaptanımmm
tatlım ben bu sabah itibari ile gecen seneki diyetisyenimin verdiği listeyi uygulamaya başladım o listede ne yazarsa onu yiyeceğim listelerde cezaları ona göre yazarsan sevinirim sabahleyin de 100 .p atlamayla başladım güne
tamam kaptanım o zman liste dısı bisey yersen menunun altına liste dısı diye yazarsın ona gore degerlendiririz :)ben 3 bardak içtim bile
tatlım ben bu sabah itibari ile gecen seneki diyetisyenimin verdiği listeyi uygulamaya başladım o listede ne yazarsa onu yiyeceğim listelerde cezaları ona göre yazarsan sevinirim sabahleyin de 100 .p atlamayla başladım güne