Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla btlbetul btlbetul bugun menu yazmadı yazsaydı bu hafta hic ceza almamıs olacaktı :)

tüühhh kaçtı mı birincilik çokta usluydum halbuki :)

sabahın saati 9 gibi algıladım.... koştur koştur işe geldim amanın geç kaldım diye :)) bir kişi de demiyor ki saat 9 değil diye.... aaaa diyom gördün mü herkez geç kalmış kendi kendime dedikodu yapıyodum ki saate bi baktım saat 8 :))) saftirik ben....

rüyamda bürüksel lahanası yiyiyodum... insan rüyasında pasta börek bişi yer yahu :)) ben bürüksel lahanası yiyiyodum eni konu.....

dün yatmadan 1 avuç nohut 2 bardak süt içtim sabah 67,7 ile uyandım.... cuma ya göre +400.....

sabahın saati 9 gibi algıladım.... koştur koştur işe geldim amanın geç kaldım diye :)) bir kişi de demiyor ki saat 9 değil diye.... aaaa diyom gördün mü herkez geç kalmış kendi kendime dedikodu yapıyodum ki saate bi baktım saat 8 :))) saftirik ben....

rüyamda bürüksel lahanası yiyiyodum... insan rüyasında pasta börek bişi yer yahu :)) ben bürüksel lahanası yiyiyodum eni konu.....

dün yatmadan 1 avuç nohut 2 bardak süt içtim sabah 67,7 ile uyandım.... cuma ya göre +400.....
Vayy maşalllaahh sabah sabha çenen düşmüş betüşümmm :KK15:

günaydınlarrr
sonunda işe başladım bugün daha sık aranızdayım artık nesrin hoşgeldin sıkı tutarsan listeye girene kadar verirsin kilolarını
dysania dysania canım sen bi düşün eğer seni bu hafta izinli yazarsam listelere geri dönüşün 4. haftada olacak yani nerdeyse 1 ay listede olmayacaksın sen kararını ver ona göre listeye izinli yazarım ama istersen menü bildirimi yapmadan da listede devam edersin malum zorunlu diyet yapıyorsun

dysania dysania bu arada senin listelere girişin 443. etap olduğu için zaten izne daha önce seni ayıramıyormuşuz yeni üyeler listelere girdikten en az 2 ay sonra izne ayrılabiliyorlar tatlım böyle de bir karar defterinde kural var 8. hafta bu hafta doluyor o yüzden ancak bu hafta izne ayrılabşiliyormuşsun

tatlım simdi yaz dun ki menunu sporunu duzenleme yapmadım daha ;) sisliktir o uzulme ;)

Hemen demliyorum kaptanımmm
ben 3 bardak içtim bile
son 3 gunun toplam cezaları
kollontai kollontai 1050
sera59 sera59 300
ebrusonmez ebrusonmez 200
btlbetul btlbetul 200

bugun yeni listeyi hazırladım ycfa ycfa ve toplight toplight kaptanım da listede :KK66:
tatlım ben bu sabah itibari ile gecen seneki diyetisyenimin verdiği listeyi uygulamaya başladım o listede ne yazarsa onu yiyeceğim listelerde cezaları ona göre yazarsan sevinirim sabahleyin de 100 .p atlamayla başladım güne

ben 3 bardak içtim bile

tatlım ben bu sabah itibari ile gecen seneki diyetisyenimin verdiği listeyi uygulamaya başladım o listede ne yazarsa onu yiyeceğim listelerde cezaları ona göre yazarsan sevinirim sabahleyin de 100 .p atlamayla başladım güne
tamam kaptanım o zman liste dısı bisey yersen menunun altına liste dısı diye yazarsın ona gore degerlendiririz :)

hanımlaaar bugun pazartesi, tartılar ne alemde? @askmaskm H helesekesete ada81 ada81 yeni gelen hanımlar gunde en az 5 mesaj yazmanız gerekiyor nerelerdesiniz?? muska77 muska77 bitanem gel artık ;) E ermus canım hic gorunmuyosun bi mazeretin var mı ben mi kacırdım mazeretini?

hanımlar lutfen takım kurallarına uyalım bu hafta bi silkinip toparlanalım lutfen, herkes katılımını saglasın duzenli sekilde!!!

Back
X