Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben 3 bardak içtim bile

tatlım ben bu sabah itibari ile gecen seneki diyetisyenimin verdiği listeyi uygulamaya başladım o listede ne yazarsa onu yiyeceğim listelerde cezaları ona göre yazarsan sevinirim sabahleyin de 100 .p atlamayla başladım güne
O maşallah gerçekten hızlı ve güzel bir giriş yaptınız haftaya

hanımlaaar bugun pazartesi, tartılar ne alemde? @askmaskm @helesekesete @ada81 yeni gelen hanımlar gunde en az 5 mesaj yazmanız gerekiyor nerelerdesiniz?? @muska77 bitanem gel artık :KK66: @ermus canım hic gorunmuyosun bi mazeretin var mı ben mi kacırdım mazeretini?

hanımlar lutfen takım kurallarına uyalım bu hafta bi silkinip toparlanalım lutfen, herkes katılımını saglasın duzenli sekilde!!!
Bende bildirim yapmadım.
Cuma:61.5
Bugun:61.4
Akşam sadece cacık yedim niye böyle yaaa
Yemiyom ama veremiyomda :KK35:
Vucut alıstı tabi 60larda dolanmaya bırakmıyor..

Kızlar öncelikle Herkesten özür dilerim ateşli salgın vardı ve ben çok hasta oldum ve sonradan hamile olduğumu öğrendim biraz işler karışık herkesten tekrar tekrar özür dilerim hakkınızı helal edin..
canım öncelikle geçmiş olsun hamile olmana çok sevindim istiyordun çünkü şimdi nasılsın peki seni izinli olarak yazmıştık ana paylaşımlarda oraya hamile diye düzeltme yaptırayım olmazsa

Kızlar öncelikle Herkesten özür dilerim ateşli salgın vardı ve ben çok hasta oldum ve sonradan hamile olduğumu öğrendim biraz işler karışık herkesten tekrar tekrar özür dilerim hakkınızı helal edin..
Çook sevindim yaa
Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin.
Kaç aylık??

Back
X