Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba herkeseee ,

kızım uyudu hemen damladım ;))) ayyyy beni dışlamayın emiiii biliyorum çok sıkı diyet yapamıyorum ama buradanda ayrılınca hepteennnn cozutuyorum en azından buraya yediklerimi yazınca frenliyorum kendimi listeyede almayabilirsiniz sorun değil ....

yeni bir karışım yapıyorum tv de izledim bir bardak içine zeytinyaprağı bir tutam içine kabuklu tarçın kaynamış su döküp 10 dakika bekleyip içiyorum... şeker isteğini kesiyormuş ayrıca metabolizmayı hızlandırıyormuş.....öğle onu içtim daha yemek yemedim iki öğün yemek yemeyi başarmak istiyorum bi öğün kahvaltı diğer öğün saat 16,00 gibi yaparım diye planlıyorum bakalım ....

Yeşil çayımı içtim kahvaltıda form kraker yedim sonra streching yaptım, eve gelince de sade bi Nescafe ile ufacık kurabiye yedim üzerine de biberiye çayı içtim..

Son düzenleme:
Bende bildirim yapmadım.
Cuma:61.5
Bugun:61.4
Akşam sadece cacık yedim niye böyle yaaa
Yemiyom ama veremiyomda :KK35:
Vucut alıstı tabi 60larda dolanmaya bırakmıyor..
olsun yinede iyi en azından eksidesin

Kızlar öncelikle Herkesten özür dilerim ateşli salgın vardı ve ben çok hasta oldum ve sonradan hamile olduğumu öğrendim biraz işler karışık herkesten tekrar tekrar özür dilerim hakkınızı helal edin..
hayırlısı olsun :)

Yeşil çayımı içtim kahvaltıda form kraker yedim sonra streching yaptım, eve gelince de sade bi Nescafe ile ufacık kurabiye yedim üzerine de biberiye çayı içtim..
kurabiye dısında iyi canım :)
Ne zamn mola vermek gerekiyormuşş
3 gunde 1 gun bos gecicen spor yapmıycan en fazla hafif yuruyus, ya da 2 gunde 1 de mola verilebilir ;) ben 5 gun yapıp 2 gun mola veriyorum genelde :)
Anladım yaa senle yarış olmuyorr :KK61:
noooldu daha ilk gunden pes ettin ;)

kaptanım ben sabahları aç karnına büyük bir bardak içiyorum sonra biraz bekleyip kahvaltıyı öyle yapıyorum... yeşil çay bende çok güzel bağırsak çalıştırıyor...
ben her sabah içiyorum 2 bardak ılık limonlu suyu tatlım yaa ama bende kronik kabızlık sorunu var o yü
zden biraz sıkıntılı
merhaba herkeseee ,

kızım uyudu hemen damladım :KK66:)) ayyyy beni dışlamayın emiiii biliyorum çok sıkı diyet yapamıyorum ama buradanda ayrılınca hepteennnn cozutuyorum en azından buraya yediklerimi yazınca frenliyorum kendimi listeyede almayabilirsiniz sorun değil ....

yeni bir karışım yapıyorum tv de izledim bir bardak içine zeytinyaprağı bir tutam içine kabuklu tarçın kaynamış su döküp 10 dakika bekleyip içiyorum... şeker isteğini kesiyormuş ayrıca metabolizmayı hızlandırıyormuş.....öğle onu içtim daha yemek yemedim iki öğün yemek yemeyi başarmak istiyorum bi öğün kahvaltı diğer öğün saat 16,00 gibi yaparım diye planlıyorum bakalım ....
ada cım kolay gelsin kesinlikle burası frenliyor insanı

Back
X