Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hosgeldin canım:KK9: ben kaptan yardımcısıyım 25 yasındayım yeni evliyim boyum 151 kilom 58.9 hergun menuleri ve sporları kontrol ediyorum her aksam duzenli menu bildirimi yapman lazım ictigin su ve yaptıgın sporu da menunu altına eklersin :KK66: saglık sorunlarını okudum az once umarım simdi iyisindir, kabul edersen bir de takım ici ceza listemiz var menunde zararlı bisey olursa ya da sporun eksik olursa ip atlama cezası veriyoruz, listeyi ben takip ediyorum, biraz da sen bize kendini tanıt, hedefin kac kilo ??

hoşbuldum :)
valla 2 yıl bankada çalıştıktan sonra işi bıraktım aynı yıl içinde babam emekli oldu memlekete döndük 1 sene sonrada 2012 de evlendim .. şuan evdeyim bir yandan kpss ye çalışıyorum bir yandan ev işlerine koşturuyorum ..ev hanımıyım yani :KK54: eşim vardiyalı çalıştığından çok düzensiz beslendik hatta kendiside 2 gece önce hastaneye kaldırıldı tansiyon yükselmesinden .. o da benimle beraber zayıflamayı kafaya koydu .. her şerde bir hayır vardır derler o şekilde bana da arkadaş olucak .. :KK60: hergün netim elverdiği sürece buradayım destekleriniz içinde şimdiden kucak dolusu teşekkürler :KK19:

valla 2 yıl bankada çalıştıktan sonra işi bıraktım aynı yıl içinde babam emekli oldu memlekete döndük 1 sene sonrada 2012 de evlendim .. şuan evdeyim bir yandan kpss ye çalışıyorum bir yandan ev işlerine koşturuyorum ..ev hanımıyım yani :KK54: eşim vardiyalı çalıştığından çok düzensiz beslendik hatta kendiside 2 gece önce hastaneye kaldırıldı tansiyon yükselmesinden .. o da benimle beraber zayıflamayı kafaya koydu .. her şerde bir hayır vardır derler o şekilde bana da arkadaş olucak .. :KK60: hergün netim elverdiği sürece buradayım destekleriniz içinde şimdiden kucak dolusu teşekkürler :KK19:
Canım eşinle birlikte diyet yapmanız daha güzel sana destek olur.

merhabalar hanımlar bu arada az girebiliyorum evde para kazanmaya çalıştığım için yazmıştım daha önce. ama kuzum acımadı yazdı cezayı . menümü yazayım.
sabah çay yumurrta reçel 2 dilim ekmek
öğlen 3 sıkma mercimek köftesi yeşil çay
akşam tarhana çorbaası ve azspagetti 4 bardak su zorlada olsa. ve yarından itibaren aktardan karışım aldım etkili dedi görücez bakalım.haftada farkediyormuş. spor yapmadım sadece cezamı yaptım bugün ama bide 2 km yürüyüş var.

merhabalar hanımlar bu arada az girebiliyorum evde para kazanmaya çalıştığım için yazmıştım daha önce. ama kuzum acımadı yazdı cezayı . menümü yazayım.
akşam tarhana çorbaası ve azspagetti 4 bardak su zorlada olsa. ve yarından itibaren aktardan karışım aldım etkili dedi görücez bakalım.haftada farkediyormuş. spor yapmadım sadece cezamı yaptım bugün ama bide 2 km yürüyüş var.
Yürüyüş de spor sayılır. Sera sultann.
Ne iş yapıyorsunuz evde:KK52:

ben daha spor yapmaya başlamadım . ama onu da bugün bana uygun olanı araştırıp başlıycam söz :oops:
bugün ki menüm
Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1/2 kk. b. peynir
4 yeşil 2 siyah zeytin
1/2 salatalık
1/2 domates
1 fincan şekersiz çay

Ara: 1 kase yoğurt ( ev yapımı )

Öğlen
4 y.k ıspanak
1 kase salata yağsız
1/2 kase (3 kaşık) ev yapımı yoğurt

ara : 1 adet ceviz

Akşam : 5 yemek kaşığı zeytinyağlı bamya
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yağsız salata
şuana kadar da 2 lt su içtim
kilom 90,6 boyun 1,65 hedefim şuan için 70 ama gönül başka başka tabii :-):-)
canım kilon fazla ve sen azimli gorunuyosun o yuzden seni takım ici ceza listesine de ekledim :) menun gayet iyi aksam ki ekmek dısında yarın sabah ilk cezanı yazarım artık ;) spor icin de yeni baslayacaksan leslie 2 mile le baslamanı oneririm birde burada gunluk ceza ip atlamaları yaparsın sonra arttırırsın spor konusunda her turlu yardımcı olabilirim, leslie videoları internette mevcut tatlım ;)
Ya ben komşuya gitmiştim.
Kurabiye yedimm.:KK23:
aferim iyi halt ettin, yaz menunu hemen ve agzını kapalı tut :KK62:

ya300 çok değilmi kuzum acımasızsın ya
kacamak yapma o zman anne, kacamak yapıyosan da cezanı cekeceksin, bugun ki menun nerde bakiim:KK62:
cok gecmis olsun canım :( ben genelde hergun burdayım sabah aksam ;) sen yeter ki katılım sagla, katılım saglarsan motivasyonun yuksek olur ve bir cırpıda kurtulursun gonlundeki kiloya kavusursun :KK68:

canım kilon fazla ve sen azimli gorunuyosun o yuzden seni takım ici ceza listesine de ekledim :) menun gayet iyi aksam ki ekmek dısında yarın sabah ilk cezanı yazarım artık :KK66: spor icin de yeni baslayacaksan leslie 2 mile le baslamanı oneririm birde burada gunluk ceza ip atlamaları yaparsın sonra arttırırsın spor konusunda her turlu yardımcı olabilirim, leslie videoları internette mevcut tatlım :KK66:
aferim iyi halt ettin, yaz menunu hemen ve agzını kapalı tut :KK62:

kacamak yapma o zman anne, kacamak yapıyosan da cezanı cekeceksin, bugun ki menun nerde bakiim:KK62:
cok gecmis olsun canım :KK43: ben genelde hergun burdayım sabah aksam :KK66: sen yeter ki katılım sagla, katılım saglarsan motivasyonun yuksek olur ve bir cırpıda kurtulursun gonlundeki kiloya kavusursun :KK68:
menümü yazdım kuzum oku mesajımı

cezanın hepsini yaptın mı bakiiiim????
ebrusonmez ebrusonmez sen de anamı gaza getirmeye calısma bosuna senin cezalar ne alemde ben bugun 1050 ceza yaptım beee ne diyosunuz !!!! sen zaten kurabiyeden hem de bu saatte yedigin icin 100 cezalısın yarına ;)

Back
X