- Konu Sahibi Cherry Mom
- #164.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin canımben kaptan yardımcısıyım 25 yasındayım yeni evliyim boyum 151 kilom 58.9 hergun menuleri ve sporları kontrol ediyorum her aksam duzenli menu bildirimi yapman lazım ictigin su ve yaptıgın sporu da menunu altına eklersin
saglık sorunlarını okudum az once umarım simdi iyisindir, kabul edersen bir de takım ici ceza listemiz var menunde zararlı bisey olursa ya da sporun eksik olursa ip atlama cezası veriyoruz, listeyi ben takip ediyorum, biraz da sen bize kendini tanıt, hedefin kac kilo ??
Hoşgeldinnn![]()
Haahaaa sizde kabul ettiniz demkya300 çok değilmi kuzum acımasızsın ya
Canım eşinle birlikte diyet yapmanız daha güzel sana destek olur.hoşbuldum :)
valla 2 yıl bankada çalıştıktan sonra işi bıraktım aynı yıl içinde babam emekli oldu memlekete döndük 1 sene sonrada 2012 de evlendim .. şuan evdeyim bir yandan kpss ye çalışıyorum bir yandan ev işlerine koşturuyorum ..ev hanımıyım yanieşim vardiyalı çalıştığından çok düzensiz beslendik hatta kendiside 2 gece önce hastaneye kaldırıldı tansiyon yükselmesinden .. o da benimle beraber zayıflamayı kafaya koydu .. her şerde bir hayır vardır derler o şekilde bana da arkadaş olucak ..
hergün netim elverdiği sürece buradayım destekleriniz içinde şimdiden kucak dolusu teşekkürler
![]()
Yürüyüş de spor sayılır. Sera sultann.merhabalar hanımlar bu arada az girebiliyorum evde para kazanmaya çalıştığım için yazmıştım daha önce. ama kuzum acımadı yazdı cezayı . menümü yazayım.
sabah çay yumurrta reçel 2 dilim ekmek
öğlen 3 sıkma mercimek köftesi yeşil çay
akşam tarhana çorbaası ve azspagetti 4 bardak su zorlada olsa. ve yarından itibaren aktardan karışım aldım etkili dedi görücez bakalım.haftada farkediyormuş. spor yapmadım sadece cezamı yaptım bugün ama bide 2 km yürüyüş var.
evt ya bigün menü yazmadım diye ama yanına gittiğimde görücek gözleriyle inceldiğimi.:)Haahaaa sizde kabul ettiniz demk![]()
canım kilon fazla ve sen azimli gorunuyosun o yuzden seni takım ici ceza listesine de ekledim :) menun gayet iyi aksam ki ekmek dısında yarın sabah ilk cezanı yazarım artıkben daha spor yapmaya başlamadım . ama onu da bugün bana uygun olanı araştırıp başlıycam söz
bugün ki menüm
Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1/2 kk. b. peynir
4 yeşil 2 siyah zeytin
1/2 salatalık
1/2 domates
1 fincan şekersiz çay
Ara: 1 kase yoğurt ( ev yapımı )
Öğlen
4 y.k ıspanak
1 kase salata yağsız
1/2 kase (3 kaşık) ev yapımı yoğurt
ara : 1 adet ceviz
Akşam : 5 yemek kaşığı zeytinyağlı bamya
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yağsız salata
şuana kadar da 2 lt su içtim
kilom 90,6 boyun 1,65 hedefim şuan için 70 ama gönül başka başka tabii![]()
aferim iyi halt ettin, yaz menunu hemen ve agzını kapalı tutYa ben komşuya gitmiştim.
Kurabiye yedimm.![]()
kacamak yapma o zman anne, kacamak yapıyosan da cezanı cekeceksin, bugun ki menun nerde bakiimya300 çok değilmi kuzum acımasızsın ya
cok gecmis olsun canımhoşbuldum :)
valla 2 yıl bankada çalıştıktan sonra işi bıraktım aynı yıl içinde babam emekli oldu memlekete döndük 1 sene sonrada 2012 de evlendim .. şuan evdeyim bir yandan kpss ye çalışıyorum bir yandan ev işlerine koşturuyorum ..ev hanımıyım yanieşim vardiyalı çalıştığından çok düzensiz beslendik hatta kendiside 2 gece önce hastaneye kaldırıldı tansiyon yükselmesinden .. o da benimle beraber zayıflamayı kafaya koydu .. her şerde bir hayır vardır derler o şekilde bana da arkadaş olucak ..
hergün netim elverdiği sürece buradayım destekleriniz içinde şimdiden kucak dolusu teşekkürler
![]()
tütün sarıyorum valla boş durmaktansa bide letgo sitesiini buldum orada işlediğim tablolarımı satışa çıkarddım valla bugün müşteri bile çıktı sevindim. sergi açmış gibi.Yürüyüş de spor sayılır. Sera sultann.
Ne iş yapıyorsunuz evde![]()
menümü yazdım kuzum oku mesajımıcanım kilon fazla ve sen azimli gorunuyosun o yuzden seni takım ici ceza listesine de ekledim :) menun gayet iyi aksam ki ekmek dısında yarın sabah ilk cezanı yazarım artıkspor icin de yeni baslayacaksan leslie 2 mile le baslamanı oneririm birde burada gunluk ceza ip atlamaları yaparsın sonra arttırırsın spor konusunda her turlu yardımcı olabilirim, leslie videoları internette mevcut tatlım
aferim iyi halt ettin, yaz menunu hemen ve agzını kapalı tut
kacamak yapma o zman anne, kacamak yapıyosan da cezanı cekeceksin, bugun ki menun nerde bakiim
cok gecmis olsun canımben genelde hergun burdayım sabah aksam
sen yeter ki katılım sagla, katılım saglarsan motivasyonun yuksek olur ve bir cırpıda kurtulursun gonlundeki kiloya kavusursun
![]()
cezanın hepsini yaptın mı bakiiiim????merhabalar hanımlar bu arada az girebiliyorum evde para kazanmaya çalıştığım için yazmıştım daha önce. ama kuzum acımadı yazdı cezayı . menümü yazayım.
sabah çay yumurrta reçel 2 dilim ekmek
öğlen 3 sıkma mercimek köftesi yeşil çay
akşam tarhana çorbaası ve azspagetti 4 bardak su zorlada olsa. ve yarından itibaren aktardan karışım aldım etkili dedi görücez bakalım.haftada farkediyormuş. spor yapmadım sadece cezamı yaptım bugün ama bide 2 km yürüyüş var.
200 yaptım 100 de akşam yapıcam kuzucummmmcezanın hepsini yaptın mı bakiiiim????
ebrusonmez sen de anamı gaza getirmeye calısma bosuna senin cezalar ne alemde ben bugun 1050 ceza yaptım beee ne diyosunuz !!!! sen zaten kurabiyeden hem de bu saatte yedigin icin 100 cezalısın yarına
![]()
acımasızmış peh peh peh yerken acımıyo canınız ama dimiiiiiHaahaaa sizde kabul ettiniz demk![]()
tamam bi artı kaptın benden, yarında yeni ceza yazıcam, kontrol edersin200 yaptım 100 de akşam yapıcam kuzucummmm
ebrucum benim kuzu banada kızdı valla fena bu:)Haahaaa sizde kabul ettiniz demk![]()
o zaman her şeye değerrevt ya bigün menü yazmadım diye ama yanına gittiğimde görücek gözleriyle inceldiğimi.:)
neden yazıyonki yarın menümü yazdım yatamam bi artı kaptın benden, yarında yeni ceza yazıcam, kontrol edersin![]()
Pekiiiaferim iyi halt ettin, yaz menunu hemen ve agzını kapalı tut![]()
valla bi güzel oluyoki yemekacımasızmış peh peh peh yerken acımıyo canınız ama dimiiiii![]()